Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
micuks.Tajos brīžos kad tādos veikalos jāiepērkas,viņs piedod krieviem
20.novembris 2015, 20:46 | links

micuks .Sullas kungs iepērkas tikai kur ir LV tautas tērpos un pastalās.

vienkars, 20.novembris 2015, 20:38

Interesanti kura ir tā bode? Cik esmu novērojis tad vienas no interesantākajām copes bodēm pieder krieviem un Krievijas pilsoņiem. Kā arī preces, viena liela daļa, nāk no Krievijas. Pēc idejas, ja jau Sullam tik ļoti nepatīk krievi, tad viņam nevajadzētu atbalstīt krievu ekonomiku, attiecīgi nevajadzētu neko pirkt krieviem piederošajos Latvijas veikalos. Man savā laikā bija darīšanas ar karstajiem esti pois, kuri nu ļoti nemīlēja krievus. Tad nu viņi ļoti skatījās kur tērē naudu un centās neatbalstīt krievus finansiāli.
20.novembris 2015, 20:41 | links

Skatos ka NG pat sejas grāmatā raksta tikai krievu valodā atskates ,labi ka skolā macijos krievu valodu vars smuki palasīt.
20.novembris 2015, 20:41 | links

micuks .Sullas kungs iepērkas tikai kur ir LV tautas tērpos un pastalās.
20.novembris 2015, 20:38 | links

Sulla es nesaprotu ko tu tik traki esi sadusmojies uz krievvalodīgajiem laikam tevi viņi ir kaustijuši visu bērnību.Pats esmu bērnībā gan spēlējies ar krieviem ,pat kāvies pēc tam skolas gadi.Šobrīd darba jautājumos sanāk ar krieviem kontaktēties nekādu problēmu.Pēc Sullas kunga saprotu visi jādzen prom.Tev laikam no viņiem paniskas bailes.
Vot es atzīšos ,man bail ir no dvieļu galvām.Ar krievu var vissmaz šnabi sadzert ar vieņiem kaut kā negribētos.
20.novembris 2015, 20:36 | links

Notikumi Ukrainā,nav skatāmi viennozīmīgi.
Par Krimu cits stāsts,bet padomā: Tiek šķirta laulība,dalīta manta un sieva ar jauno jākli savāc mājas daļu,kur garāža,tavs BMW,copes štrumi utt.
Tu kļūsti stratēģiski impotents.
Tā pat ar Krieviju.Nenoorganizētu referendumu ar sev labvēlīgu rezultātu,Sevastopoles jūras spēku bāzē jau šeftētos kas. Vari trīs reizes minēt.

BrunoL, 20.novembris 2015, 20:23

Man tieši ar Krimu viss bij uzreiz skaidrs. Pats galvenais tur bij un ir jūras kara bāzes . Pieļaut lai trakie labais sektors pārņemtu kara ostas un ielaistu amīšus melnajā jūrā - tur bij uzreiz jārīkojas skatoties no impērijas puses + nospēlēja uz to ka Krima nekad nav piederējusi Ukrainai . Kāpēc tad par Donbassu nenotiek tā kā ar Krimu ?? Vi vienkārši - Donbass ir Ukrainas teritorija un kriev to nenoliedz... un tālāk ar nelien Ukraina teritoritorijā - prasa tikai autonomiju.
20.novembris 2015, 20:30 | links

Sulla, saki lūgtum, kurās bodēs Tu iepērc savus copes štrumus?
20.novembris 2015, 20:29 | links

Ja cilvēkam ir vārgas zināšanas un tas tikai izplata dezinformāciju, tad tāds cilvēks nemaz nav spējīgs diskutēt, jo nepārtraukti sapinas savos melos, un tad tātad nekas cits neatliek kā notīties ;)
20.novembris 2015, 20:27 | links

Notikumi Ukrainā,nav skatāmi viennozīmīgi.
Par Krimu cits stāsts,bet padomā: Tiek šķirta laulība,dalīta manta un sieva ar jauno jākli savāc mājas daļu,kur garāža,tavs BMW,copes štrumi utt.
Tu kļūsti stratēģiski impotents.
Tā pat ar Krieviju.Nenoorganizētu referendumu ar sev labvēlīgu rezultātu,Sevastopoles jūras spēku bāzē jau šeftētos kas. Vari trīs reizes minēt.
20.novembris 2015, 20:23 | links

Sulla nav jau jēgas diskutēt ar zombiju - t.i ar tevi :) Savu domu ,savas nostājas tev nav . Man nav interesanti diskutēt ar tevi.
20.novembris 2015, 20:23 | links

Pieļauju,ka šim nemaz nav nevienas bildes pašam ar sevi

raihs, 20.novembris 2015, 18:49

sevi nepārtraukti knipsē tikai blondīnes un narcisi :) Liekas pēdējā bilde kur esmu ar zivi ir kādus 10 gadus atpakaļ, tik ne manis bildēta, švaka bilde, neredzu jēgu izdabāt visādu pēc padomijas nostaļģējošu exmusoru vēlmēm :)

Bildes viņam ir smukas bet ar to loģisko domāšanu gan klibo.
Bralitis, 20.novembris 2015, 19:46

par loģiku runās tas kurš vēl nesen bīdīta totālu fufeli rašistu propogandas garā, kad viņam beidzot izstāstīju kā un kas sāka nekārtības Donbasā, tad notinās un vairs nebija ko teikt :) Tā ka bračiņ stāvi pie ratiem un nesmīdini tautu, tava niša un copy/paste no ru mēslu lapām.
20.novembris 2015, 20:00 | links

Absolūti ne kasē(latviski izsakoties) uzbrauciens Sullai! Sulla vienatnē vazājas gar upēm un fotografē-bildes vien ko izsaka! Šedevri! Pieļauju,ka šim nemaz nav nevienas bildes pašam ar sevi

raihs, 20.novembris 2015, 18:49

Bildes viņam ir smukas bet ar to loģisko domāšanu gan klibo. Māksliniekam labāk ir jābūt māksliniekam . Un tas ka Sulla saka ka krievi nemaz nevar bez lamu vārdiem -tās ir muļķības. Man ir paziņas krievi kas vispār nelāmajas ,un literārā valoda krieviem ir fantastiski bagāta un skaista - protams ja zin valodu.

Par krievu bombīšanos Sīrijā - skatos ,un saprotu ka Lācis ir pamodies. Ko varu teikt - malači ,viss notiek pēc mana plāna ko rakstīju pirms kāda laiciņa. Voloģa kaujas taktikā ir manī ieklausījies :)) Es tikai biju plānojis ka naftas štelles vajadzēja vienas no pirmām bombardēt ,bet tagad tā pa īstam sapratu kāpēc viņi to atlika .
20.novembris 2015, 19:46 | links

pašas beigas visinteresantākās.
20.novembris 2015, 19:11 | links

Absolūti ne kasē(latviski izsakoties) uzbrauciens Sullai! Sulla vienatnē vazājas gar upēm un fotografē-bildes vien ko izsaka! Šedevri! Pieļauju,ka šim nemaz nav nevienas bildes pašam ar sevi
20.novembris 2015, 18:49 | links

Kā tad Sullas kungs durstīs riepas,ja visi viņu zinās vaigā.Savādāk ātri atrausies pa šnobeli savu.
20.novembris 2015, 18:20 | links

Mana valoda drīzāk formējas no apkārt esošajiem līdzcilvēkiem, ne no tā, ko esmu mācījies un dzirdējis bērnībā! Tā mainās vai degradējas... kas zin!
Manuprāt vienalga kādā valodā tu runā, droši vari arī palamāties un matam paraut vaļā, tikai jāsaprot kur un ar ko tu drīksti to darīt un kad jāaizver mute un jāietur smalkais tonis! ;)
20.novembris 2015, 18:02 | links

... pēc MILZĪGĀ aizvainojuma, kas plūst no Taviem tekstiem,,Tu esi bijis kādam APAKŠĀ, vai uz celīšiem :)
...LŪDZU piedod TAM kuņas bērnam, jo tas nezināja, ko dara !!!
20.novembris 2015, 17:39 | links

krūmvīri, vai tad nu visu laiku jāuzmetas krieviņiem par advokātu, bonusa punktiņus pelni tik ļoti ilgojies atkal likties zem viņiem? ;) un iemācies lasīt latviski, es nerunāju tautas vārdā, bet runāju par vienu konkrētu tautu.
20.novembris 2015, 17:28 | links

20.novembris 2015, 17:25 | links

..bik paturpināšu domu: ..es vecs milicis, bet varu jebkuram zekam, kam bijusi ar mani darīšana droši skatīties acīs, jo esmu godīgi darijis savu darbu !
..bet Tu, slēp savu mūli un taka tāds gailis, pa gabalu plūti !!!, jo mīz, ka Tevi kāds, krievs, ko Tu tik ļoti te apliec , kādā vēdzeļu copē atpazīs !!!
20.novembris 2015, 17:25 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager