orgānu pārstādīšanai nav racionāla pamata, šeit vietā- par Jūsu naudu, dajebkuras kaprīzes
17.novembris 2015, 23:59 | links
Nu i fig s ņim,esmu ar mieru noriskēt,trūdēšans riski man šķiet daudz nepatīkamāki:)))
raihs, 17.novembris 2015, 23:00
Trūdēšana ir dikt dabisks process, nevajag baidīties :) Bet kremējot ja atmodies tad lūdzies lai kurinātājs ielūr tomēr pa to mazo apaļo lodziņu un ierauga kā tu tur mētājies kaifā :) Fāterim bij gadījums, viņa maiņā viena večiņa ļoti vēlējās redzēt kā sadeg šamās draudzene. Nu lab pierunāja, pieved šo pie lodziņa kad uguns jau labi iedegusies, šamā ielūr un blaukts noģībst. Ielūr fāters un ko redz, līķis sēdus, pacēlis tā kartona zārka (ar oriģinālo ceremoniju zārku nededzina) vāku. Izrādās dažkārt līķis no karstuma saraujas čokurā un ieņem sēdus pozu, tā lūk :)
Sulla, 17.novembris 2015, 23:10
Nu i fig s ņim,esmu ar mieru noriskēt,trūdēšans riski man šķiet daudz nepatīkamāki:)))
raihs, 17.novembris 2015, 23:00
krematorijā Tev nedos variantus:)
raihs, 17.novembris 2015, 22:54
Mans fāters Rīgas krematorijā nostrādājas vairākus gadus, zemessardze viņiem apsardzi nodrošināja. Zini sākumā temperatūra nemaz nav tika augsta, līķis deg visai ilgi. Un pat maksimālā temperatūra ir zemāka nekā autoavārijā degot benzīnam ;)
Sulla, 17.novembris 2015, 22:58
krematorijā Tev nedos variantus:)
raihs, 17.novembris 2015, 22:54
Tad jau labāk uz sekunžu simtdaļām krāsnī:)
raihs, 17.novembris 2015, 22:46
he naivais, pat nezini cik lēna ir nāve atklātā liesmā kad nenosmok no dūmiem ;) Cilvēks var degt pat 10 min un palikt dzīvs ar smagiem miesas bojājumiem, tādi gadījumi ir bijuši auto avārijās. Cik tas ir patīkami laikam lieki pieminēt..
Sulla, 17.novembris 2015, 22:51
Tad jau labāk uz sekunžu simtdaļām krāsnī:)
raihs, 17.novembris 2015, 22:46
Kā-nesmird? Esi atracis nesen glabātus līķus? Es gan ar neesmu,bet zinu droši-smird ne pa jokam! Vecos laikos tuvējā ezerā bij govs noslīkusi,tak es no pusotra kilometra sajutu! Vēl tagad to smaku atceros! Nu nē-es jau savējiem pateicu-ja kas,krāsnī iekšā un miers!
raihs, 17.novembris 2015, 22:18
Oj ko var dramatizēt, nu man pašam tak pofig būs ka manas atliekas ēdot baktērijas tur zem zemes izdalīs smirdīgas gāzes :) Cilvēki virs zemes ta nejutīs, tas arī galvenais. Redzi ar dedzināšanu ir viens nepatīkams aspekts, ļoti retie dziļās komas gadījumi vēl arvien mūsdienās, kas apbērē dzīvu cilvēku ;) Un var aizdomāties, kas jaukāk, atmosties krāsnī vai zārkā zem zemes :))) Bet zārka gadījumā ir cerības atmosties no trokšņa kad sāk mest pirmās saujas smilšu, tādi gadījumi ir bijuši. Anglijā ir sieviete kuru 2 reiz nogādāja morgā kā mirušu, Spānijā vai kur aizmirsu jau viens uzmodās taisni zārkā kad kapu bēra ciet..
Sulla, 17.novembris 2015, 22:25
Jā, labi tev... Bet kā ar to dvēseli? Runā, dzīvniekiem tā kā neesot, divkājaiņiem pat svars šamai esot noteikts+-? Kur ta šamo?
skutans, 17.novembris 2015, 22:05
Da bļin,kāds svars? Ko var murgot? Ja es nosveros vakarā un no rīta,tad starpība ir aptuveni kilograms,ja ne vairāk! Ko tas nozīmē-ka mani kādas 30 dvēseles pa nakti pametušas?:) Visdrīzākais,miršana paģēr kaut kādu enerģijas audzumu,kas atspoguļojas svara kritumā. Par sūda cik tur gramiem!
raihs, 17.novembris 2015, 22:12
Kā-nesmird? Esi atracis nesen glabātus līķus? Es gan ar neesmu,bet zinu droši-smird ne pa jokam! Vecos laikos tuvējā ezerā bij govs noslīkusi,tak es no pusotra kilometra sajutu! Vēl tagad to smaku atceros! Nu nē-es jau savējiem pateicu-ja kas,krāsnī iekšā un miers!
raihs, 17.novembris 2015, 22:18
Pfeeee..Tu gribi tur zem zemes smirdēt divus mēnešus? Nokurināt un miers-tīri,higiēniski,dzīvajiem vietu nepaģēroši... Un sentēvu metodēm daudz atbilstošāk!
raihs, 17.novembris 2015, 22:08
Mums Mežakapos smuka vieta, tur pirms 2 gadiem apbērēju tēvu, un laikam jau pašam tur būs jāguļas. Dažreiz ļoti agros vasaras rītos tur aizeju, tiešām smuki, rasa, pirmie saules stari caur vieglu migliņu, putni dzied kā traki, kā skaistā mežā. Man fāters ar bija liels dabas mīlis, domāju viņa atliekas tur iederas. Un nekas nesmird tik dziļi zemē, viss smuki sadalās, kauli tik paliek. Un vajag jau kaut ko atstāt arī nākotnes arheologiem ;)
Sulla, 17.novembris 2015, 22:14
Pfeeee..Tu gribi tur zem zemes smirdēt divus mēnešus? Nokurināt un miers-tīri,higiēniski,dzīvajiem vietu nepaģēroši... Un sentēvu metodēm daudz atbilstošāk!
raihs, 17.novembris 2015, 22:08
Man atkal bija tāds gadījums/-mi. Bijusī sieva bija makten nešpetna un bieži skandalēja par manu biežo copētgribēšanu. It kā jau pie kājas - braucu tāpat. Bet, ja skandalēšanās bija īpaši vētraina, tad copē totāli neveicās. Varbūt dikti sanervozējos vai kaut kā tā.
Nācās izšķirties. Šķiet, ka copējas labāk!
apelsins, 17.novembris 2015, 21:57
Jā, labi tev... Bet kā ar to dvēseli? Runā, dzīvniekiem tā kā neesot, divkājaiņiem pat svars šamai esot noteikts+-? Kur ta šamo?
skutans, 17.novembris 2015, 22:05