Jā vīri-jūs esat lielisks materiāls pazemīgas lampiņu masas radīšanai.(kam būtībā visas reliģijas arī ir paredzētas) ... Kā var ticēt reliģijai, kas tikai 1985. gadā atzina, ka Zeme griežas ap Sauli, un ja nemaldos, vēl tagad sludina, ka Zeme ir 5000 gadus veca
raihs, 17.novembris 2015, 15:25
Nu nu Raih:D Cik veca ir zeme un cik veca ir cilvēce? Vari neatbildēt, jo teju vai ik pa 3 - 5 gadiem tiek atrasti kaut kādi civlēkveidīgo pīšļi, kas parāda, ka cilvēks izcēlies krietni agrāk, nekā līdz šim domāts:) Un kādēļ tev šķiet, ka cilvēki, kuri ir ticīgi, ir pazemīga, paklausīga masa, kas darīs visu, ko priesteris liks? Atkal sākas vecā dziesma - jaucam jēdzienus - ticība un reliģija, ticība un fanātisms u.c. Kā jau daddy teica, pārlieku dedzīga ticība noliegšana ir tieši tāda pati ticība :) Un man domāt, tik pat fanātiska kā viena otra reliģija :))
mirtins, 17.novembris 2015, 16:42
Piekrītu būt fanātisks ateists:) Nav problēmu:)
Vienkārši manam pragmātiskajam prātam TIK lielā mērā nav pieņemamas visas tās gaudas baznīcās,visi tie klaunu tērpi ar krustiem,zelta budas, šariata jostas allaha vārdā-ka es nessmu spējīgs mierīgi pret visu to idiotismu attiekties! Neviena mana smadzeņu šūna nav spējīga pieņemt kaut kripatu no visa tā murga,īpaši 21.gadsimtā!
Viens te jau dievu sāk saskatīt murrājošā kaķī no rīta(izrādās,dzert nemaz nevajag),citam džizaskraists nav ļāvis pāri stirnai pārbraukt,vēl kāds nav iekāpis vēlāk avarējuša ļodenē. Viss tas ir gadījums,sakritības,nekas vairāk! Kāds vinnē Džekpotā,pārējie nokļūdās.Tas aerī viss. Parasta varbūtības teorija. Kādam,lai būtu veiksmīga cope,vajag obligāti padirst krūmos(tieši krūmos,nevis mājās),kādam obligāti lapsu jāredz. Kaut kādas enerģijas jau ir,galu galā bērnībā katrs šķīvīšus ir griezis(un darbojas),bet pričom tur džizaskraists? Tas ir lietas,ko nesaprotam,un visdrīzākais,nepaspēsim saprast,bet visa pamatā ir fizika vai kāda cita zinātne,nekas vairāk. VISAM IR RACIONĀLS IZSKAIDROJUMS!