Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Un vēl - tā pati astroloģija! Ja ir labs specs,nu reāli tev visu pateiks-par tevi,kāds esi,par to,kas bija,kas būs... Parasta zinātne,parastas līknes un shēmas. Un darbojas! Un nekādu māņu! Tikai neviens nezin,kāpēc darbojas! Kādreiz sapratīs...

raihs, 17.novembris 2015, 20:17

un liekas vienreiz jau tev aizrādīju, nejauc astroloģiju ar astronomiju, pirmajai nav nekāda sakara ar zinātni, prasts misticisms ar sagrozītu informāciju.
17.novembris 2015, 20:30 | links

Man paziņa pēc klīniskās nāves sāka redzēt cilvēkiem cauri-nu kam nu kāda kaite,utt. Tīri nelaimīgs ar šo "dāvaniņu". Pa muti pat esot dabūjis,kad pienācis kādam klāt un pateicis,ka džekam krabis pakrūtē iemeties. Bet šis palasījies par tām lietām,un tīri zinātniskā valodā man(un vispirms jau sev) to izskaidroja-šim kaut kas tur galvā pie tās klīniskās nāves atmiris,un šis sācis redzēt siltuma izmaiņas. Nu un jebkurš orgāns,kas ir slims,ir siltāks nekā citi,jo ķermenis šo cenšas izārstēt pats.

raihs, 17.novembris 2015, 20:17

šādas "pilsētas leģendas" arī internetā klīst tūkstošiem :) Krievijā ir tāda slavena meitenīte gaišreģe, it kā varot 100% precīzi noteikt slimības diagnozi, tumsoņi rindā stāv pie viņas. Zinātnieki ar Diskovery kanālu šamo pierunāja veikt eksperimentu ar 10 slimiem cilvēkiem kuriem ārsti speciālisti jau noteikuši diagnozi, vai arī ir jau veiktas visai radikālas operācijas. Protams meituks aptaisījās un nespēja pat 50% ietrāpīt ar minēšanu ;) Tāpat arī par tavu paziņu, kamēr nepierādīs normālā eksperimentā ka viņš to spēj vismaz mani tādi pekstiņi nekādi nesaista :)
17.novembris 2015, 20:26 | links

Raihs, visam, pagaidām, nav racionāla izskaidrojuma. Ir lietas kuras nav neviens tā racionāli izskaidrojis, tā ka var pateikt, jā tas tā tiešām ir. Kaut vai, piemēram, tas ka ir cilvēki, kuri redz nākotni. Nu kā tas var būt?

micuks, 17.novembris 2015, 19:45

Es varbūt negribētu būt tik radikšls kā Sulla. Nu redz,ok. Kautv ko jau redz vairāk,nekā paredzēts.Tā ir viena no neizskaidrojamām lietām,kurai tāpat ir zinātisks pamatojums. Man paziņa pēc klīniskās nāves sāka redzēt cilvēkiem cauri-nu kam nu kāda kaite,utt. Tīri nelaimīgs ar šo "dāvaniņu". Pa muti pat esot dabūjis,kad pienācis kādam klāt un pateicis,ka džekam krabis pakrūtē iemeties. Bet šis palasījies par tām lietām,un tīri zinātniskā valodā man(un vispirms jau sev) to izskaidroja-šim kaut kas tur galvā pie tās klīniskās nāves atmiris,un šis sācis redzēt siltuma izmaiņas. Nu un jebkurš orgāns,kas ir slims,ir siltāks nekā citi,jo ķermenis šo cenšas izārstēt pats. Stāsts, protams, bija daudz gudrāks un sarežģītāks-es vairs neatceros detaļas...
Un vēl - tā pati astroloģija! Ja ir labs specs,nu reāli tev visu pateiks-par tevi,kāds esi,par to,kas bija,kas būs... Parasta zinātne,parastas līknes un shēmas. Un darbojas! Un nekādu māņu! Tikai neviens nezin,kāpēc darbojas! Kādreiz sapratīs...
17.novembris 2015, 20:17 | links

Sulla, šarlatāni tas jau ir atsevišķš biznesa plāns. Tur smuka nauda apgrozās. Gluži kš pie psihiem. Galvenais ir uzsēdināt uz atkarības adatas un par naudas trūkumu var neuztraukties.
Bet ir tādi kuri pasaka tādas lietas, kuras nu nevar nekādi izvilināt, jo Tu pats nezini, ka kaut kas tāds būs. Vispār jau ir cilvēkiem kaut kādas mega spējas iekšā, tikai ne visi tās māk izmantot.
17.novembris 2015, 20:17 | links

Raihs, visam, pagaidām, nav racionāla izskaidrojuma. Ir lietas kuras nav neviens tā racionāli izskaidrojis, tā ka var pateikt, jā tas tā tiešām ir. Kaut vai, piemēram, tas ka ir cilvēki, kuri redz nākotni. Nu kā tas var būt?

tur jau ir tā milzu atšķirība starp reliģioziem un domājošiem cilvēkiem ;) Pirmajiem vienmēr ir gatava atbilde uz visu- Dievs tā lēmis, tā ir Dieva griba, bla bla bla un nav jāuzdod jautājumus, kā tad tā, kāpēc tāda netaisnība u.t.t. Bet domājoši cilvēki pirmkārt ir pret tūkstošgadīgām dogmām un fantāzijām. Domājošs cilvēks attīsta savu saprātu, zināšanas līdz ar zinātnes sasniegumiem. Un jo vairāk zinātne attīstās jo mazāk vietas visumā paliek dievam, māņiem un misticismam, kas ir viens un tas pats. Un nevajag te runāt par cilvēkiem kuri redz nākotni, tādu nav, ir tikai veikli fokusņiki, hipnotizētāji un psihologi kas māk izvilkt vajadzīgo infu. Neskaitāmi eksperimenti ar slavenākajiem pasaules "gaišreģiem" (bet protams tādiem piekrīt mazs %) zinātnieku virsvadībā jau sen pierādījuši ka neviens nespēj izrauties no vidējās statistikas zem 50% precizitātes, kas ir plika sagadīšanās. Redzi ir tāds paradoks, ka cilvēki kas tic gaišredzībai atceras un piemin tikai tos pareģojumus kas piepildās, bet vairums nepiepildās un nez kāpēc par tiem nemaz nerunā :) No laika gala cilvēkam patīk dīvainām norisēm un it kā sakritībām piešķirt pārdabisku nozīmi.
17.novembris 2015, 20:04 | links

Tieši tā - Pagaidām!!!
17.novembris 2015, 19:59 | links

Redzi raih, ne visam ir RACIONĀLS IZSKAIDOJUMS. Ja runājam par melno kaķi , piekdiena 13 , veiksmes akmentiņš, suņa urīns utt. ,tā visa ir māņticība (cilvēka iedomāts sviests, nekas vairāk) . Starp citu ,arī TICĪBA , tikai māņu:)
17.novembris 2015, 19:55 | links

17.novembris 2015, 19:45 | links

Jā vīri-jūs esat lielisks materiāls pazemīgas lampiņu masas radīšanai.(kam būtībā visas reliģijas arī ir paredzētas) ... Kā var ticēt reliģijai, kas tikai 1985. gadā atzina, ka Zeme griežas ap Sauli, un ja nemaldos, vēl tagad sludina, ka Zeme ir 5000 gadus veca

raihs, 17.novembris 2015, 15:25

Nu nu Raih:D Cik veca ir zeme un cik veca ir cilvēce? Vari neatbildēt, jo teju vai ik pa 3 - 5 gadiem tiek atrasti kaut kādi civlēkveidīgo pīšļi, kas parāda, ka cilvēks izcēlies krietni agrāk, nekā līdz šim domāts:) Un kādēļ tev šķiet, ka cilvēki, kuri ir ticīgi, ir pazemīga, paklausīga masa, kas darīs visu, ko priesteris liks? Atkal sākas vecā dziesma - jaucam jēdzienus - ticība un reliģija, ticība un fanātisms u.c. Kā jau daddy teica, pārlieku dedzīga ticība noliegšana ir tieši tāda pati ticība :) Un man domāt, tik pat fanātiska kā viena otra reliģija :))

mirtins, 17.novembris 2015, 16:42

Piekrītu būt fanātisks ateists:) Nav problēmu:)
Vienkārši manam pragmātiskajam prātam TIK lielā mērā nav pieņemamas visas tās gaudas baznīcās,visi tie klaunu tērpi ar krustiem,zelta budas, šariata jostas allaha vārdā-ka es nessmu spējīgs mierīgi pret visu to idiotismu attiekties! Neviena mana smadzeņu šūna nav spējīga pieņemt kaut kripatu no visa tā murga,īpaši 21.gadsimtā!
Viens te jau dievu sāk saskatīt murrājošā kaķī no rīta(izrādās,dzert nemaz nevajag),citam džizaskraists nav ļāvis pāri stirnai pārbraukt,vēl kāds nav iekāpis vēlāk avarējuša ļodenē. Viss tas ir gadījums,sakritības,nekas vairāk! Kāds vinnē Džekpotā,pārējie nokļūdās.Tas aerī viss. Parasta varbūtības teorija. Kādam,lai būtu veiksmīga cope,vajag obligāti padirst krūmos(tieši krūmos,nevis mājās),kādam obligāti lapsu jāredz. Kaut kādas enerģijas jau ir,galu galā bērnībā katrs šķīvīšus ir griezis(un darbojas),bet pričom tur džizaskraists? Tas ir lietas,ko nesaprotam,un visdrīzākais,nepaspēsim saprast,bet visa pamatā ir fizika vai kāda cita zinātne,nekas vairāk. VISAM IR RACIONĀLS IZSKAIDROJUMS!
17.novembris 2015, 19:35 | links

Svaigs gadījums iz dzīves (11.11.16), braucu uz vidzemes ezeriņu lūkoties zandartam vaigā. Laiciņš pasūdīgs, redzamība sūdīga ,tālos neieslēgt (tuvie lākturi + smalks lietutiņš). Tad nu purpinu ~110km/st. ,lai paspētu uz savu zandartu. Aiz pagrieziena uz Inciemu ,kaut kā iedomājos par tēvreizi (tāds pantiņš ticīgajiem). Cik nu tur nobraucu ,buciņš smuki apvēlies uz štrāses (iepriekšējais šķiet...:)), izdarīt jau cilvēks tu neko nevari tādos apstākļos( ātrums, redzamība, pretī braucošo plūsma). Labi nav vecais BMW ar sēdināto atsperīti... Smuki izlaidu caur ripuļiem buciņu. Šādi un līdzīgi atgadījumi ir gadījušies ne pirmo reizi, kad jūti ka tevi vienkārši kāds brīdina. Šis ir no tiem mazāk extrēmajiem. Neesmu svētais, sūdus taisu, vāru un vārīšu. Bet reizēm tomēr aizdomājos...

Tāds lūk paladziņš kungi apspriedei:)
17.novembris 2015, 18:37 | links

Junior labais :)))))
17.novembris 2015, 18:13 | links

R.- " Izskatās, es te kaut kādā "Priekā vēstī " esmu ieklīdis, nevis copmaņu portālā" .. :D
Tā "Prieka vēsts" ir katram sava, bilde Raiha nomierināšanai :)
17.novembris 2015, 18:12 | links

"Prieka vēsts" :) Piemēram aizvakar pēc daudziem aplauzieniem Gaujā kad nolēmu uz mazu upīti vēdzelēs ailaist visi apstākļi kaut kā teica ka būs. 1) Kaķene pavadīja līdz pašai mašinai 2)Suns mierīgi ļāva kaķenei ar asti pa mūli uzsist - gulēja uz lieveņa un pavadīja mani ar skatienu. 3) Mamma piezvanīja 4) Lapsa mierīgi sēdēja ceļa malā - tieši kur man no šosejas bij jānogriežas . Pirmo kātu iemetu ,kamēr otram liku ēsmu jau zvaniņš sāka zvanīt .. Redz Raih - visi nosacījumi vai enģeļi sajuta manus iepriekšējos aplauzienus un deva man par iepriekš izciestajām bezcopes mokām :)
17.novembris 2015, 18:10 | links

Izskatās, es te kaut kādā "Priekā vēstī " esmu ieklīdis, nevis copmaņu portālā

raihs, 17.novembris 2015, 18:01

domāju nav tik traki, pat starp tiem kas te atrakstījušies redzams ka esam aptuveni 50/50 (domājošie/dogmatiķi). Bet redzi reliģiozie parasti agresīvāk izpaužas un sludina, es vispār ticības tēmas necilāju kamēr ticīgie nav sākusi savu dogmu bīdīšanu ;) Ja esmu domubiedru pulkā kur neviens nav ķerts ar reliģiju, tad nekad nav pat nācies cilāt to tēmu, jo priekš kam ? Ir daudz interesantākas lietas par ko runāt.
17.novembris 2015, 18:07 | links

Es gan ticu dievam un saviem sargenģeļiem un man pofig ko dzērājs Raihs par to domā !! :)

Te novēroju tādu mīksto padarīšanu .Tiklīdz paps Raihs kaut ko ierūcas uzreiz šakāļi noliec galvas un sāk smilkstēt lai papucim patīk :)

Uz baznīcu gan aizeju tikai tad kad nav dievkalpojumu - man patīk vienam tur pasēdēt. Un tas ka augstāki spēki un kaut kas , kas sargā ir to esmu pārliecinājies daudz reizes. Un arī tevi Raih sargā - tu vienkārši aizdomājies neesi par to .

Bralitis, 17.novembris 2015, 17:56

Nu gan! Kurš tad smilkst ? Izskatās, es te kaut kādā "Priekā vēstī " esmu ieklīdis, nevis copmaņu portālā
17.novembris 2015, 18:01 | links

Kas tā viņsaule tāda ir un ko tur var uzzināt?

kvoks, 17.novembris 2015, 16:21

Vienīgais, ko es tev varu garantēt, ka Tu vismaz pāris mēnešus neciešami smirdēsi zem zemes. Un nu noteikti nekādu mūziku nedzirdēsi.:-)
17.novembris 2015, 17:57 | links

Es gan ticu dievam un saviem sargenģeļiem un man pofig ko dzērājs Raihs par to domā !! :)

Te novēroju tādu mīksto padarīšanu .Tiklīdz paps Raihs kaut ko ierūcas uzreiz šakāļi noliec galvas un sāk smilkstēt lai papucim patīk :)

Uz baznīcu gan aizeju tikai tad kad nav dievkalpojumu - man patīk vienam tur pasēdēt. Un tas ka augstāki spēki un kaut kas , kas sargā ir to esmu pārliecinājies daudz reizes. Un arī tevi Raih sargā - tu vienkārši aizdomājies neesi par to .
17.novembris 2015, 17:56 | links

mjuniors> jā tas labs video, večuks 100x saprātīgāks par to jauno murmuli intervētāju ar kolorādo lentīti :) žēl maz tādu raškā.
17.novembris 2015, 16:51 | links

Par to es nešaubos,ka pienāks tas laiks.Interesē-vai pastāv varbūtība,ko tomēr dirdēšu to mūziku,tikai no viņsaules?

kvoks, 17.novembris 2015, 16:38

tu jau būsi šķīstītavā cik saprotams, dzirdēsi tikai grēcinieku vaidus un kliedzienus un malkas kurēšanos zem sava katla :)))

Sulla, 17.novembris 2015, 16:44

Mana sievasmāte ar ko līdzīgu teica.
17.novembris 2015, 16:50 | links

Pacieties, gan arī kādreiz Tavās mājās skanēs skumja mūzika, tikai Tu to vairs nedzirdēsi...

daddy_j, 17.novembris 2015, 16:24

Kāpēc skumja mūzika???? Vai tiešām nevar pats uzrakstīt savu mūzikas listi, kura ir jāspēlē paša bērēs. Nu tādu normālu, ar 120 sitieniem minūtē, nevis kārtējās gaudu dziesmas. Es jau savu play listi esmu sācis likt kopā un vadošus norādījumus arī esmu atstājis :D

micuks, 17.novembris 2015, 16:42

:DDDDDD
17.novembris 2015, 16:46 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager