Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Par politiku :)) 9. maijs.. "1:1000 šādi domā.."
17.novembris 2015, 16:45 | links

Par to es nešaubos,ka pienāks tas laiks.Interesē-vai pastāv varbūtība,ko tomēr dirdēšu to mūziku,tikai no viņsaules?

kvoks, 17.novembris 2015, 16:38

tu jau būsi šķīstītavā cik saprotams, dzirdēsi tikai grēcinieku vaidus un kliedzienus un malkas kurēšanos zem sava katla :)))
17.novembris 2015, 16:44 | links

Jā vīri-jūs esat lielisks materiāls pazemīgas lampiņu masas radīšanai.(kam būtībā visas reliģijas arī ir paredzētas) ... Kā var ticēt reliģijai, kas tikai 1985. gadā atzina, ka Zeme griežas ap Sauli, un ja nemaldos, vēl tagad sludina, ka Zeme ir 5000 gadus veca

raihs, 17.novembris 2015, 15:25

Nu nu Raih:D Cik veca ir zeme un cik veca ir cilvēce? Vari neatbildēt, jo teju vai ik pa 3 - 5 gadiem tiek atrasti kaut kādi civlēkveidīgo pīšļi, kas parāda, ka cilvēks izcēlies krietni agrāk, nekā līdz šim domāts:) Un kādēļ tev šķiet, ka cilvēki, kuri ir ticīgi, ir pazemīga, paklausīga masa, kas darīs visu, ko priesteris liks? Atkal sākas vecā dziesma - jaucam jēdzienus - ticība un reliģija, ticība un fanātisms u.c. Kā jau daddy teica, pārlieku dedzīga ticība noliegšana ir tieši tāda pati ticība :) Un man domāt, tik pat fanātiska kā viena otra reliģija :))
17.novembris 2015, 16:42 | links

Pacieties, gan arī kādreiz Tavās mājās skanēs skumja mūzika, tikai Tu to vairs nedzirdēsi...

daddy_j, 17.novembris 2015, 16:24

Kāpēc skumja mūzika???? Vai tiešām nevar pats uzrakstīt savu mūzikas listi, kura ir jāspēlē paša bērēs. Nu tādu normālu, ar 120 sitieniem minūtē, nevis kārtējās gaudu dziesmas. Es jau savu play listi esmu sācis likt kopā un vadošus norādījumus arī esmu atstājis :D
17.novembris 2015, 16:42 | links

mjuniors,par politiku biji daudz runīgāks kā par ticību:)

kvoks, 17.novembris 2015, 16:23

Kā jau anekdotē, nenoliedzu to, ko nevaru pierādīt. Otrkārt, es ticu kam augstākam ko mēs vēl neprotam izskaidrot (Hadrona paātrinātājs). Ticu enerģijām kā tādām. Jo viss visums ir enerģija.
Par baznīcām es nav tik kritisks un zaimojošs. Cilvēkam ticība tā ir tomēr dāvana (ne tikai reliģiska). Kam nav ticības tam nav nākotnes.
Baznīcu uzskatu kā filosofisku kustību. Tas, ka lasa vēl pēc vecās derības utt ir cits stāsts. Šobrīd vairāk atbalstu budisma filosofiju. Kas ir doma, No kurienes tā rodas, vai vispār domas ir tavas!? :))
p.s. neiejaucos sarunā, jo katram ir savas tiesības uz savu ticību, jeb esamību.
17.novembris 2015, 16:41 | links

Kas tā viņsaule tāda ir un ko tur var uzzināt?

kvoks, 17.novembris 2015, 16:21

Pacieties, gan arī kādreiz Tavās mājās skanēs skumja mūzika, tikai Tu to vairs nedzirdēsi...

daddy_j, 17.novembris 2015, 16:24

Par to es nešaubos,ka pienāks tas laiks.Interesē-vai pastāv varbūtība,ko tomēr dirdēšu to mūziku,tikai no viņsaules?
17.novembris 2015, 16:38 | links

Dvēselīte redzēs un dzirdēs. Zinātniski pierādīts. Pat svars zināms.Mamma Google saka 21,3gr jeb 3/4oz (speciāli Angloamerikāniskā dievinātājiem!)
17.novembris 2015, 16:34 | links

Mana baznīca-ezera un jūras plašumi,upes krasts un putnu treļļi!Sirmais ozols un Lielais akmens upes līcī!
BrunoL, 17.novembris 2015, 16:04

+++ te varu tikai pievienoties! Bet laikam jau arī tā ir sava veida ticība pārmantota arī no mūsu senčiem ;) Man tā ir ticība cilvēka spēcīgajai saiknei ar dabu, no kurienes esi nācis.
17.novembris 2015, 16:30 | links

Jādzīvo reālajā laikā un savā ķermeni nevis jāfantazē par mītisko aizsauli bez smadzenēm :)
17.novembris 2015, 16:26 | links

kvoks, 17.novembris 2015, 16:21

17.novembris 2015, 16:24 | links

mjuniors,par politiku biji daudz runīgāks kā par ticību:)
17.novembris 2015, 16:23 | links

17.novembris 2015, 16:21 | links

Ja jau par ticību..
17.novembris 2015, 16:19 | links

Nupat vīri ķērušies klāt politikas pirmsākumiem ko sauc par reliģiju,ies jautri jo pierādīt nevarēs ne vieni ne otri savu taisnību. ;))

kutis, 17.novembris 2015, 15:41

Nav jau nekas jāpierāda, to visi uzzināsim viņsaulē... , gan ticīgie ,gan neticīgie.

Grūti iedomāties sekas, ja varētu zinātniski pierādīt Dieva esamību...
17.novembris 2015, 16:07 | links

Man patīk.Dalamies,pagaidām,ar trīsssss.
1. Ticīgie
2. Neticīgie( ateisti- tic,ka Dieva nav.Pieskaitāmi pirmajiem.Arī kaut kam tic)
3. Netic ne ticīgajiem,ne neticīgajiem.Vīri un Sievas ar savu funktieri!
Jauki pievērsties Kristietībai.Kristīgā ticība mudina grēkot! Aizej izsūdzi un grēko no jauna.
Visiem saku:Mana baznīca-ezera un jūras plašumi,upes krasts un putnu treļļi!Sirmais ozols un Lielais akmens upes līcī!
Priecīgus Valsts svētkus!
17.novembris 2015, 16:04 | links

Nupat vīri ķērušies klāt politikas pirmsākumiem ko sauc par reliģiju,ies jautri jo pierādīt nevarēs ne vieni ne otri savu taisnību. ;))
17.novembris 2015, 15:41 | links

Fantāzija un alegorija ir tikai atbalstāma, tā veicina indivīda radošo attīstību un tikai attista prātu. Pats lasu gan dailliteratūru ar fantāzijas piešprici, gan filmu pa laikam kādu fantastisku palūru. Bet kad fantāziju pieauguši cilvēki ar nopietnu ģīmi cenšas uzdod par īstenību tad te darīšana galvas dakteriem :)
17.novembris 2015, 15:40 | links

...vēl tagad sludina, ka Zeme ir 5000 gadus veca

Neuztver taču lietas tik primitīvi un burtiski :)

Pastāsti lūdzu, kā precīza zemes rašanās datuma zināšana ietekmētu Tavu labklājību? :) vēl 1 svētki, kad piešvilpties - zemes dzimšanas diena? :)

un vai būtu liela problēma, ja būtu kļūda dažus miljardus gadu uz vienu vai otru pusi? :)
17.novembris 2015, 15:35 | links

Jā vīri-jūs esat lielisks materiāls pazemīgas lampiņu masas radīšanai.(kam būtībā visas reliģijas arī ir paredzētas) ... Kā var ticēt reliģijai, kas tikai 1985. gadā atzina, ka Zeme griežas ap Sauli, un ja nemaldos, vēl tagad sludina, ka Zeme ir 5000 gadus veca

redzi ticība dievišķajam ir ļoti spēcīgs placebo efekts, tas ir ka glābiņš, tas dziedē, mierina un GALVENAIS nevajag lieki domāt, jau tūkstošgadu vecas gatavas atbildes uz visu :) štrunts ka primitīvas, bet tā dažiem vieglāk acīmredzot.
17.novembris 2015, 15:29 | links

Tikai tīra ticība un 0 pierādījumu...

Sulla, 17.novembris 2015, 15:21

Tā arī ir, ticības jautājums, jo ja jau būtu droši pierādījumi, tad tā vairs nebūtu nekāda ne ticība, bet zināšanas :)
17.novembris 2015, 15:28 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager