Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Bralitis, 2.novembris 2015, 21:27[/quote]
Brālīt, kādus Krievijas medijus tu ikdienā skaties - nu kas ir tavi iecienītākie?

apelsins, 2.novembris 2015, 22:30

vai tad tāpat nav redzams ? :) Prapors mūžam klausīs viņi militāro propagandas ruporu.

Krievs izdarīs lielo darbu tad ieradīsies amīši apšaus tos kas vēl knapi kustas un tad paziņos visai pasaulei ka tikuši galā ar iv.
Bralitis, 2.novembris 2015, 21:27
2.novembris 2015, 22:35 | links

Brālīt, kādus Krievijas medijus tu ikdienā skaties - nu kas ir tavi iecienītākie?
2.novembris 2015, 22:30 | links

brālīt, mosties- septītais desmits pasaulē pirms kara, pēc ieguves apjomiem,ir pietiekams, blakus papuasu jaungvinejai- ar nepacietību gaidu jaunas globālas prognozes:)
2.novembris 2015, 22:22 | links

brālīt,pirms savām globālajām prognozēm, kaut vai šajā gadījumā- apskaties naftas ieguves apjomus, Sīrijas niecīgo % daļu šai lielajā spēlē:)

usis, 2.novembris 2015, 21:55

Nav liels.Bet pietiekošs.Toties tranzīta ceļš gan iespaidīgs.
2.novembris 2015, 22:10 | links

brālīt,pirms savām globālajām prognozēm, kaut vai šajā gadījumā- apskaties naftas ieguves apjomus, Sīrijas niecīgo % daļu šai lielajā spēlē:)
2.novembris 2015, 21:55 | links

Cik novēroju bet iepriekš domāju pretējo krievs nebombardē naftas ieguves bet bombardē tiltus un ceļus.Ar savs funktieris . Iesūks nāsīs lēto naftu un atpirksies visi bumbošanas izdevumi un vēl savā tirgū iepludinās lēto preci .Amīšiem uzreiz apgriezīs varkas avotu. Tagad tikai abiem jāvienojas ko kurš nokamps no Asada.
2.novembris 2015, 21:39 | links

:) Raihs,a kur tad tavs jevro optimisms palicis,-demokrātija,integrācija,globalizācija,...vienota pasaules vadība...:) Tie 'musonvēji 'vairs nepatīk?:)

Tonis, 2.novembris 2015, 20:24

Krievi nenāk -tie bombardē iv , amīši jūt ka krievi sāk plūkt laurus arī steidz nepalaist pīrādziņu . Krievs izdarīs lielo darbu tad ieradīsies amīši apšaus tos kas vēl knapi kustas un tad paziņos visai pasaulei ka tikuši galā ar iv.Es tādu scenāriju jau sāku novērot.
2.novembris 2015, 21:27 | links

Nu nevau es ar sevi neko padarīt-jāatzīst,ka esmu rasists...:)

raihs, 2.novembris 2015, 08:41

Es arī.
2.novembris 2015, 20:32 | links

:) Raihs,a kur tad tavs jevro optimisms palicis,-demokrātija,integrācija,globalizācija,...vienota pasaules vadība...:) Tie 'musonvēji 'vairs nepatīk?:)
2.novembris 2015, 20:24 | links

raihs, 2.novembris 2015, 08:41

Labi ka ne peģiks. Tad gan es vairs nepiedalītos politpulciņā :)
2.novembris 2015, 19:02 | links

2.novembris 2015, 08:41 | links

Moments of Illegal Migrants
2.novembris 2015, 00:51 | links

Lasu, otro lapu jau.. Un, tāda sajūta, ka lasu kādu sieviešu žurnālu.. :((.. Ko esat salietojušies!?:D ko esmu palaidis garām:)))
2.novembris 2015, 00:06 | links

Džekiņi,paties prieks par jums! Ar pipelēm viens otru vairs nepaliekat! Fui,cik nesmuki izteicos! Bet tas tik jauks štruments! Vai ne,daiļās dāmas! Ja jūs mūs nelasāt,tad atvainojos visiem citiem klāt esošajiem!
Raih,iesaku pagaršot,ja esi viskija cienītājs,Blue Label vai vismaz Gold Label. Feins,maigs padzēriens ar nelielu dūmu piegaršu. Teikšu atklāti,man labāk garšo konjaks. Bet pie laša buljoniņa,piepravīta ar kaviāru,nekā labāka par vodočku!
Za ribalku!

BrunoL, 1.novembris 2015, 21:08

Man jau liekas, ka šeit ir visi eiforijā.. Un šāda diskusija sen nav bijusi.. Super ka bez naida.. Nav ne krievos naida, nedz latviešos, nedz pārējos.. Ir naids mūsu garīgajos..
2.novembris 2015, 00:01 | links

Nē.Dievs mani sargā šajā dzīvē lai būtu skaidrs prāts :)
Bralitis, 1.novembris 2015, 18:22
Iedomājos,kādu дребедень tu nestu,ja vēl būtu iešāvis sotaku:) Tiešām labi,ka tevi sargā:)))

raihs, 1.novembris 2015, 18:28

Tāpat jau iešauju kādu viskija,konjaka,šnaba glāzi.Bet nekad nevaru vairāk kā normu dabūt iekšā.To nekad neuzsveru kompānijā.Ļauju sev ieliet,imitēju ka tieku līdzi kodienam :) Vispār nevaru alu un vīnu iedzert. Vislabāk organisms pieņem labu šnabi .Bet garšas ziņā visvairāk patīk burbons.

Bralitis, 1.novembris 2015, 18:37

Līdz vīnam ir jāizaug.. Vai arī jānogaršo tiešam labi vīni, kad negribās vienkārši iedzert (jāatrod īstais brīdis).. Ir vienkārši kā limonādes.. Dzer ir forši, nepiedzeries.. Un vakars ir super pavadīts..
1.novembris 2015, 23:59 | links

Kopš esmu sācis šogad nogaršojis mājas medus dziru, neko citu nēesmu pircis.. Šobrīd ir ok.. un rīt ar :))..
1.novembris 2015, 23:56 | links

No politikas pie dzeršanas!Man patīk!Čpokš!

orests, 1.novembris 2015, 22:12

Normāliem puikām parasti ir otrādāk. :)
1.novembris 2015, 23:14 | links

No politikas pie dzeršanas!Man patīk!Čpokš!
1.novembris 2015, 22:12 | links

Kā saka,sliktu dzērienu nav. Ir labs un vēl labāks!
1.novembris 2015, 21:22 | links

Pie visa pieminētā arī paturēts kalvados ir zelta vērtē ;)
1.novembris 2015, 21:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager