Ko darisim ar Plesigo, ar nakoso gadu straupi vers ciet..
24.novembris 2017, 23:42 | links
uldens2 [24.11.17]: Nepagāja ne stunda un visi 3 galvenie krieviņu advokāti atzīmējās ar "sam durak, u nas vse hodi zapisani". Ok viens bik progresējis un sak jau šķobīties, bet nu tie 2 lauku idioti bezcers, es jau sen zināju.Istjenu glagoljish tovarish!
Sulla, 24.novembris 2017, 20:43
uz tadiem pašiem idiotiem ka musu foruma vateņi turas visa krievija:)Ar normaliem cilvekiem mafia tik ilgi nevaretu manipulēt:DDD
Nevis nekautrējas, bet viņi ir tik tupi, tik bezatbildīgi, tik pohuistisk..
raihs, 24.novembris 2017, 20:00
Nepagāja ne stunda un visi 3 galvenie krieviņu advokāti atzīmējās ar "sam durak, u nas vse hodi zapisani". Ok viens bik progresējis un sak jau šķobīties, bet nu tie 2 lauku idioti bezcers, es jau sen zināju.
Nepagāja ne stunda un visi 3 galvenie krieviņu advokāti atzīmējās ar "sam durak, u nas vse hodi zapisani". Ok viens bik progresējis un sak jau šķobīties, bet nu tie 2 lauku idioti bezcers, es jau sen zināju.
Sulla karam ar Irāku ar bij gūzma pierādījumu . Ja man mediji saka ka ir melns - es saku varbūt ,ja Tu vai Raihs to saka -es saku - nu nezin,nezin ,divreiz jāpazelē tas jautājiens .
Par sportu. Kad atņems tos medāļus krieviem un mūsējiem tiks lauri tikai tad būs patiesība. Patreiz tā ir tikai mediju vāvuļošana.
Bralitis, 24.novembris 2017, 20:04
raihs [24.11.17]: Sulla [44m]: .... nekautrējās savu bābu urīnu nomainīt pat ar vīriešu!Nevis nekautrējas, bet viņi ir tik tupi, tik bezatbildīgi, tik pohuistiski, ka kāds ir kaut ko sajaucis un aizmirsis, tipa " pohui-sojdjot"... Kā jau pieņemts visur un vienmēr "russkij mirā"Kas te tā par vārdu ,, caureju,,? Šis ir tas izslavētais argumentu un faktu kopums?
Sulla [15m]: .... nekautrējās savu bābu urīnu nomainīt pat ar vīriešu!Nevis nekautrējas, bet viņi ir tik tupi, tik bezatbildīgi, tik pohuistiski, ka kāds ir kaut ko sajaucis un aizmirsis, tipa " pohui-sojdjot"... Kā jau pieņemts visur un vienmēr "russkij mirā"
raihs, 24.novembris 2017, 20:00
Sulla [24.11.17]: .... nekautrējās savu bābu urīnu nomainīt pat ar vīriešu!Nevis nekautrējas, bet viņi ir tik tupi, tik bezatbildīgi, tik pohuistiski, ka kāds ir kaut ko sajaucis un aizmirsis, tipa " pohui-sojdjot"... Kā jau pieņemts visur un vienmēr "russkij mirā"