Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Un neviens tevi nesūta uz Afganistānu, tur dodas profesionāli karavīri, brīvprātīgi, pelna labu piķi. Un ne jau karo un gāž likumīgo valdību, bet sadarbojas ar viņu armiju un pilda miera uzturēšanas misiju, apmācību, kas diemžēl vēl arvien viņiem ir
nepieciešama.

Redzams ka Jus tur nesat bijis .

P,S ak ja - kauns teikt - bet no tada dzirdu .
6.oktobris 2015, 23:28 | links

tad kad dvielgalvas saks uzdarboties , pasi lugs krieviem palidzibu .

plesigais, 6.oktobris 2015, 23:07

kā jau agrāk totāla idiota teksts
6.oktobris 2015, 23:17 | links

Kāda dzimumlocekļa dēļ tur letiņiem jābūt? Ko mēs tur esam pazaudējuši? Iespēju, ka Vaira nedabūs Bušam nobučot dibenu?

andreiko, 6.oktobris 2015, 22:59

un tu vēlies neitralitāti kā Šveicē? Atrodoties blakus agresīvam kaimiņam kurš anektē citas Eiropas valsts daļu un sponsorē terorismu tās teritorijā ? ;) Un neviens tevi nesūta uz Afganistānu, tur dodas profesionāli karavīri, brīvprātīgi, pelna labu piķi. Un ne jau karo un gāž likumīgo valdību, bet sadarbojas ar viņu armiju un pilda miera uzturēšanas misiju, apmācību, kas diemžēl vēl arvien viņiem ir nepieciešama.
6.oktobris 2015, 23:15 | links

Un nu jau smejos pilnā kaklā. Biedrs, kas sev piešķīris nikneimu - Sulla, Bašāru sauc par asiņainu diktatoru.
Uzziņa. Lūcijs Kornēlijs Sulla. Pirmais diktators Romas vēsturē, faktiski pirmais izveidoja izsekošanas aparātu, kas līdzinās čekai. Iekšējos ienaidniekus un opozicionārus vajāja un iznīcināja.
P.S. Padomijas gados bija tā laime (nelaime) mācīties vēsturniekos... :D

andreiko, 6.oktobris 2015, 22:48

Necepies , nav jegas , uznem ar humoru un paciena ar satiru . tad kad dvielgalvas saks uzdarboties , pasi lugs krieviem palidzibu .

Vai ari spanija zivtinas copes ;)
6.oktobris 2015, 23:07 | links

Un es neesmu neviena pusē, tikai savas valsts. Man riebj gan mazais kretīns un mērglis Putja, gan uzpūtīgie amīši, jo sevišķi Bušu ģimenīte, viņu sastrādātos sūdus strebj un vēl, uh kā strēbs gandrīz visa pārējā pasaule. Viens no draugiem (tagad daļņeboiščiks Īrijā) kādus gadiņus dienēja armijā (kontraktnieks). Divreiz Irāka, vienreiz Afgāna, hammera šoferis. Kāda dzimumlocekļa dēļ tur letiņiem jābūt? Ko mēs tur esam pazaudējuši? Iespēju, ka Vaira nedabūs Bušam nobučot dibenu?
6.oktobris 2015, 22:59 | links

VAU VAU VAU . Misteram Raiham sakas histerija ,

Turies ,veco zen, es ar alko esmu uz jus , taka naksies pasam mani nomiegt ;)

A var but paciet , kaujoties ar dvielgalvam , ari manas zinasanas var noderet . jeb ------- .
6.oktobris 2015, 22:58 | links

Un nu jau smejos pilnā kaklā. Biedrs, kas sev piešķīris nikneimu - Sulla, Bašāru sauc par asiņainu diktatoru.
Uzziņa. Lūcijs Kornēlijs Sulla. Pirmais diktators Romas vēsturē, faktiski pirmais izveidoja izsekošanas aparātu, kas līdzinās čekai. Iekšējos ienaidniekus un opozicionārus vajāja un iznīcināja.
P.S. Padomijas gados bija tā laime (nelaime) mācīties vēsturniekos... :D
6.oktobris 2015, 22:48 | links

Sulla, piedod, bet tavi argumenti (rašistu props) ir pilnīgi nevietā (starp citu, krievu tv ziņas neskatos principā, tikai dažus seriālus un arī tikai dažkārt). Otrkārt, Islāma valsts ir dabiskais al kaīdas turpinājums (no tās tieši veidojusies), tātad arī finansējums ir tieši tas pats. Dabiski, ka neviens šejienes politologs skaļi to nesaka (negrib dabūt pa cepuri), bet tā ir pilnīga taisnība. Un tās naudas vajag diezgan daudz, karot mūsdienas nav vicināties ar vāli un apsaukāties. :D
6.oktobris 2015, 22:43 | links

"Likteņa ironija - Islāma valsts galvenais finansējuma avots ir ... Sauda Arābijas naudasmaisi (ne jau visi, protams)."
Tu vārds vārdā citē rašistu propogandu, nožēlojami. ISIL galvgriezēji nav tie paši Asada opozicionāri (kas saprotams nevēlas dzīvot zem asinskāra tirāna, kurš tūkstošiem cilvēku piespriedis pašrocīgi nāves spriedumu bez tiesas), un kurus tad arī finansē gan rietumvalstis gan Sauda Arābija. Krieviņš bombardē opozicionārus biezi apdzīvotos rajonos(un protams iet bojā simtiem civilie), bet savai nozombētajai tautai klārē ka varonīgi iznīcina ISIL
6.oktobris 2015, 22:21 | links

Pilnīgi nevienas kļūdas.Tieši pretēji - padziļinātā krievu literārā valoda. Krievu valoda ir tik bagāta un literāri lokāma un apmīcāma ka man liekas ar cilvēka mūžu ir par maz lai to pilnībā apgūtu.

Bralitis, 6.oktobris 2015, 21:10

A.P.-garām.sēdies-divi! :D
6.oktobris 2015, 22:14 | links

Pilnīgi nevienas kļūdas.Tieši pretēji - padziļinātā krievu literārā valoda. Krievu valoda ir tik bagāta un literāri lokāma un apmīcāma ka man liekas ar cilvēka mūžu ir par maz lai to pilnībā apgūtu.

Vispār jau man ar tā likās,bet negribējās iedziļināties... Ko no tā urlēna var gribēt-pats savu dzimto valodu zin sūdīgāk nekā nolādētie fašisti

raihs, 6.oktobris 2015, 21:20

Raih, tu viens foršs zēns esi,man patīk, kā tu ievēro ētikas normas un cik pareizi tu raksti un izsakies.

Raih, tu viens foršs zēns esi,man patīk, kā tu ievēro ētikas normas un cik pareizi tu raksti, izsakies.
6.oktobris 2015, 22:14 | links

Par to bardaku, kas pašreiz notiek Austrumos, lielā mērā ir atbildīgi amerikāņi un viņu sabiedrotie (briti, vācieši, franči utt, astes galā arī Latvija). Jo Austrumos nav iespējams sabiedrības modelis - demokrātija, pie viņiem ir tikai stingrā roka un ordnungs. Kad asv (personiskās intereses, tikai un vienīgi, jo kamdēļ tad jeņķi nelīda iekšā pie Pola Pota vai dažiem Āfrikas šausmoņiem?) iesāka "demokratizācijas" procesu Austrumos ar tieša un netieša kara palīdzību, daļā no Austrumu valstīm visa sistēma sabruka, iestājās pilnīgs bardaks un savstarpējā klope. Piemēram, Lībija un Kadafi. Lai nu kāds dīvainītis šis bija, tieši Kadafi režīms bija tas, kas noturēja 90% no iespējamiem ZĀfrikas bēgļiem uz Eiropu (ceļš iet tieši caur Lībiju). Par Irāku vai Afganistānu runāt nav vērts, tur viss ir skaidrs tāpat. Tad, kad amerikāņi sadomāja gāzt Bašāra al Asada valdību un sāka finansēt opozicionārus, pienāca krahs arī valstij, kas Tuvajos Austrumos tika uzskatīta par vismierīgāko (pēdējais "grēks" piedalīšanās arābu kopējā klopē pret žīdiem tālajā 1966. gadā).
Notiekošais Sīrijā ir vistīrākā elle, rietumnieki par tur notiekošo var uzzināt tikai no satelītiem vai arābu medijiem. Kāpēc? Jebkuram baltajam, kas tur parādās nemieru vietās, ar vislielāko prieku sirdī rīkli pārgriezīs gan Islāma valsts muhamediņi, gan opozicionāri (pārsvarā sunnīti), gan Bašāra karaspēks (pārsvarā šiiti). Likteņa ironija - Islāma valsts galvenais finansējuma avots ir ... Sauda Arābijas naudasmaisi (ne jau visi, protams). Savukārt Sauda Arābija ir vienīgais patiesais ASV sabiedrotais arābu reģionā...
Un Sauda Arābijā dzīvoja Osamas bin Ladena tētuks (ASV atbalstītājs), Osamuks bija viņa septiņpadsmitais bērnelis (no 52)...
Un tētis Mohamads (atjaunojis Medinas mošeju u.c.) izveidoja celtniecības kompāniju, kas skaitās trešā lielāka pasaulē, peļņa ir lielāka, nekā Latvijas valsts budžets (8 miljardi)...
6.oktobris 2015, 22:07 | links

Pagaidam viss iet baigi labi.Krievs močī dvieļu galvas.Krīt viens ,kritīs otrs.
Par plēsīgo Raihs neuztraucies,nodzēries sovdepijas produkts.Gan jau pats nomirs no kaut kādas aknu cirozes.

akmens, 6.oktobris 2015, 21:18

Tak zinu,zinu...Ir jau taisnība. Bet nu tā kretinē tas tips,ka nevaru noturēties!
6.oktobris 2015, 21:23 | links

Vispār jau man ar tā likās,bet negribējās iedziļināties... Ko no tā urlēna var gribēt-pats savu dzimto valodu zin sūdīgāk nekā nolādētie fašisti
6.oktobris 2015, 21:20 | links

Pagaidam viss iet baigi labi.Krievs močī dvieļu galvas.Krīt viens ,kritīs otrs.
Par plēsīgo Raihs neuztraucies,nodzēries sovdepijas produkts.Gan jau pats nomirs no kaut kādas aknu cirozes.
6.oktobris 2015, 21:18 | links

6.oktobris 2015, 21:10 | links

Kļūdas tekstā, labāk latviski pārtulko un spogulī pie viena paskaties ;)

Kaut arī tas diez vai palīdzēs

Copmann, 6.oktobris 2015, 19:45

Še tev trolli aizrijies-re ko vesela nācija par tevi domā! Katru dienu vismaz 30-40 jaunas anekdotes par tādiem kā tu:
censor.net.ua
6.oktobris 2015, 20:19 | links

Kļūdas tekstā, labāk latviski pārtulko un spogulī pie viena paskaties ;)

Kaut arī tas diez vai palīdzēs
6.oktobris 2015, 19:45 | links

- Свет мой, зеркальце, скажи,
Да всю правду доложи :
Я ль на свете всех сильнее,
Всех богаче и смелее ?
- Нет,- ответило стекло,
Ты по-прежнему - ху..ло !
6.oktobris 2015, 19:35 | links

muahahā

fiziskā izrēķināšanās neatbilst "intelekta līmenim".

Kur tad lapas moderi, šo joku bērni lasa ipio rio
26.septembris 2015, 21:23 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager