[quote=505930]Par to zeltu tāda īpaša prieka nav. Vispār pašreiz notiekošais ir kaut kāda histērija. Nedomājiet, ka īpaši aizstāvu krievus, ja pelnījuši, tad obligāti - galvu nost.
Man ir daži jautājumi Soču olimpiādes sakarā. Vai tad olimpisko čempionu un medaļnieku proves pēc finiša netika liktas uz pārbaudi??? Ne jau krievi paši tos dopinga testus veica. Kā tad sanāk? Tad bija viss kārtībā un tagad vairs pēkšņi nē?
Par tiem diskābeļiem. Diskābelis piešķirts visai Krievijas vieglatlētikas izlasei. Tāpēc, ka vainīgi. Taču, ja rēķina procentuāli (pieķertais sportistu skaits), tad ASV vieglatlētikas izlase būtu jādiskvalificē uz mūžu mūžiem un šim liegumam būtu jātiek bijis pieņemtam jau deviņdesmitajos gados.
Atcerieties, lielajā sportā ripas ēd gandrīz visi (kam ir nauda un iespējas). Īpašs stāsts ir par mājiniekiem, tie allaž savai olimpiādei gatavojas "īpaši". Es pat nepieminēšu tālo 1980. gada Maskavas olimpiādi (tajā, piemēram, 100 m sprinta čempione Kondratjeva pēc trim gadiem nespēja iekļūt cccp simts labāko gada sprinteru sarakstā), tajā pašā Pekinas olimpiādē ķīnieši uzrādīja neticamus rezultātus, turklāt sporta veidos, kur līdz tam bija lūzeri. Vieglatlētika, peldēšana utt. Vai kāds ķīnietis tika atdalīts no galvas? Vai medaļas?
Pasaules lielvalstīs dopings ir ierasta parādība. Ne jau krievi slepus rij vieni paši un pārējie staigā baltos kažociņos. Pretīga liekulība. Tie paši mūsējie (daudzi olimpieši arī) ir pieķerti tik daudz reižu, ka par dopinga lietām lieki vāvuļot nevajadzētu.
P.S. Esmu īstens Latvijas un latviešu sporta patriots. Patlaban skatos Porziņģa spēli. Vienkārši neciešu melus, pārspīlējumus un izdomājumus.
andreiko, 23.novembris 2017, 04:13[/
Krievu pieķēra(ar pierādījumiem), ka tā ir valsts programma, kur iesaistīti specdienesti un kas tik vēl ne. Divi krievu dopinga aģentūras vīriņi pēkšņi "izbeidzās"(skarba zeme), viens aizmuka uz rietumiem un tagad dod liecības. Un - nav noķerts, nav zaglis.
23.novembris 2017, 09:43 |
links