Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.

Nē, Ginc, tas bija pirms diviem gadiem un par partnerību es to nesauktu nevienā brīdī.
Beigās par čomiem paliek tie, kam domas līdzīgākas, tipa, kas pirmo zemmēru atlaiž (ja nu vienīgā zivs pa dienu), nevis, "ja pirmo atlaidīs, tad neķersies" utt.

Bet tas nav par tēmu kā atbalsts ekstrēmismam pārvērtās par atbalstu kaut kam citam.
10.marts 2014, 09:13 | links

klausies apelsīn vai bumbieri , vai kāds tu tur dārzenis... ja tas notiks nemīzīšu kā Ulmanis savulaik atdodams Latviju krieviem,atšķirībā no aizbraukušajiem 300 000 " patriotiem" vēl joprojām esmu Latvijā . Atbilde apmierina ?

Bralitis, 9.marts 2014, 23:31

Bet varbūt tie zvīņu tīrītāji labāk aizietu Anglijā. Tur, manuprāt, vairāk copmaņu. Padomā par exportu tomēr!
10.marts 2014, 09:01 | links

Andri , man liekas ka viss ir ļoti vienkārši , pirms gada Brālītis bija Tev biznesa partneris un foršs čalis , bet tagad ir tas , kurš Tevi apčakarēja un neatdod parādu , līdz ar to arī nemaz tik foršs vairs nav .
10.marts 2014, 08:46 | links

Neuztraucies, Urmas, manas jūtas pret tevi ir platoniskas. Bet pa vidu tu ielēci, tad rēķinies.

Atmetot personālijas, man ir jautājums - kāpēc nav ne gads pagājis, kopš viens čalis te rakstīja, ka esot ekstrēmists... ka vajagot iet ielās un rīkot grautiņus... ka latvieši nemākot savu valsti vadīt... ka krievijā tur gan esot bizness.... savukārt, kad Ukrainā ļoti daudzu tautību cilvēki "uzklausīja padomu" un tā arī izdarīja... tas pats čalis no "ekstrēmista" pārvērtās par ko?

Atbildiet nu "bez personālijām".
10.marts 2014, 08:33 | links

Andri. "Maigonītis" esi vai? Savus čomiņus tā vari uzrunāt, ne mani. Man sievietes patīk!
10.marts 2014, 08:16 | links

Kas ir piepildījies, Urmasiņ? Ja gvelž 360 grādu radiusā, kaut kas vienmēr piepildās.

PAtin filmu atpakaļ - neviens viņu netraucēja, parādījās te džeks ar kārtējo infantīlo... ko īsti?

Apgalvojumu, ka maidans prasot Ukrainu ukraiņiem.
Tā kā tas ir galvenais krievu aizbildinājums militārai agresijai, tad zēns par tādu viedokli dabuja pa spārniem.
Par to uzmeta lūpu, ieslēdza atpakaļgaitu - ka maidans trīs daļās daloties un ļauni dārzeņi nākot portālā.

Es jau neko, bet ja džeks tā runā par velti, tad skaidrs muļķis. Ja par maksu - lai tak padalās :)
10.marts 2014, 07:44 | links

Un atkal personālijas. Tā kā vajadzētu iedziļināties oponentu rakstītajā, pirms pāriet uz personālijām. Bračiņš rakstija savu viedokli/redzējumu kā tas viss notiksies. Pagaidām plus/mīnus tas ari ir piepildijies. Bet nekur netiku izlasijis, ka viņš to vēlās, lai tā notiktos.
Politika ir slidena lieta. Un ieinteresētās puses galīgi neprasīs jūsu/mūsu viedokli. Nebojājiet savu nervu sistēmu-neiedziļinieties jautājumos kurus nespējat mainīt.
10.marts 2014, 07:28 | links

"Русские как угроза. Александр Подрабинек, 04.03.2014
Русские живут везде, по всему миру. В соответствии с путинской доктриной защиты соотечественников за рубежом любые иностранные граждане, говорящие на русском, могут стать объектом навязчивой заботы российских вооруженных сил. Путин придет и скажет: "Мы будем тебя защищать". "Да не надо, – ответит выходец из России, – мне здесь хорошо, меня здесь все устраивает". "Нет, – возразит ему Путин, – тебя здесь обижают, унижают и заставляют забыть родину. Мы поставим здесь своих солдат, они будут тебя охранять". Как должны относиться к русским в этих странах? Представьте, что вы сидите в большой дружеской компании, а один из присутствующих обвешан шашками с динамитом. Вам будет по меньшей мере неуютно от мысли, что динамит в любой момент рванет. Путин делает все для того, чтобы русских по всему миру начали воспринимать с опаской. Просто по факту их национальной принадлежности. К ним будут в лучшем случае относиться настороженно, в худшем – закрывать перед ними двери. Министр иностранных дел Чехии Любомир Заоралек на днях заявил: "Лучше не впускать граждан России на свою территорию, чтобы не допустить того, что их пребывание в стране могло стать поводом к вторжению со стороны России". О каком безвизовом режиме для посещения стран Евросоюза может теперь идти речь? "Если переселение российских граждан в другие страны представляет собой такой риск, как мы можем поддерживать идею безвизового режима?" – спрашивает чешский министр. Под большим вопросом теперь и возможность получения россиянами вида на жительство в Европе. Русские скоро станут ходячей угрозой, от них будут шарахаться как от зачумленных."
10.marts 2014, 07:22 | links

Redz,Brachku-pret Tevi saak ieviest ekonomiskaas sankcijas!!!
10.marts 2014, 05:15 | links

Bračka, biju iedomājies pirkt to kitajogu brīnumu, nu to zvīņu tīrītāju, h....ui, nepirkšu, nebalstīšu jenotu piznesu :D
Pasaules pilsoni, brauc uz krimu un kačā pravas.
9.marts 2014, 23:53 | links

klausies apelsīn vai bumbieri , vai kāds tu tur dārzenis... ja tas notiks nemīzīšu kā Ulmanis savulaik atdodams Latviju krieviem,atšķirībā no aizbraukušajiem 300 000 " patriotiem" vēl joprojām esmu Latvijā . Atbilde apmierina ?
9.marts 2014, 23:31 | links

Ja paskatās, ko rāda Krievijas TV, rodas secinājums - krievu valodai un cilvēkiem ir cita loģika. Protams, pēc A nav jānāk B un C, bet tā ir pierasts. Krievu alfabētā ir A,B,V un viņi dzīvo un saka: Kāpēc jūsu domāšana ir pareizāka par mūsējo ? Laiks rādīs, kura loģika ir pareizāka. Krieviem ir nafta, gāze un citi dabas labumi, kā dēļ viņi var atļauties darīt kā grib, daudz nerēķinoties ar to kā pieņemts (demokrātija). Pagaidām krievu darbība ir vai nu talantīgi izplānota aktivitāte, ko 100% neviens tā arī nesaprot, vai arī tur nekāda plāna nav- viss notiek pašplūsmā no sērijas, tad jau redzēs. Gan jau tas arī ir tests ko var atļauties darīt. Un kāda NATO reakcija pret kādas zemes okupēšanu. Tikai Putins ar tiem zaļajiem Krimas aizstāvjiem ar krievijas auto numuru zīmēm, paliek smieklīgāks un smieklīgāks.
9.marts 2014, 22:00 | links

Nu, kad pie mums, Brālt, zēni pēc gadiem nāks iekšā, aborig€nu proporijia visticamāk tiks dalīta līdzīgi. Ku būsi tu (pie kā tiksi pieskaitīts), visu redzējušais un pierdzējušais analītiķi.
9.marts 2014, 21:14 | links

Maliki tas jau ir tieši tas par ko es rakstīju. Revolūcijas uzvarētēji sašķēlušies 3 grupās . Divas ir par eiropu bet trešā - radikāļi (labais sektors) ir par absolūtu neatkarību gan no eiropas gan Krievijas . Vai tas ir iepējams ? Un vai Eiropa to grib ?
9.marts 2014, 20:46 | links

Nu paskatījos bezmaksas Krievijas ziņas, tendence, ko eiropa uztraucas viņiem Ukraiņi nav vajadzīga un bez gāzes un naftas eiropa neiztiks, bet ASV bez Krievijas metāla un vispār lai eiropa liekas mierā, jo viņai drīz vēlēšanas un tur pie varas nāks radikāļi (domāts fašisti).
9.marts 2014, 20:21 | links

KasparZ dirst es tevi pasūtīju privātajā e-pastā !
ja es ,vai kāds cits izsaka savas domas nevajag būt šakālim un pidaram un uzreiz iziet uz apvainojumiem . Vispār pēdējā laikā kaut kāda ļoti nezolīdi pretīga publika te parādījusies . Ja man ir savi uzskati - viņi ir mani ,bet uzdirst un kā te dažs šakālis vēl cenšas ielīst privātajā dzīvē - tas nav vairs smuki.Neļaušu to .
9.marts 2014, 20:03 | links

Gēbelss no skaudības nomirtu, ja jau nebūtu miris, krievijas propoganda pielito visus viņa paņēmienus.
9.marts 2014, 13:43 | links

Reku vīri- paskatīsimies tuvāk- fašisms vistīrākajā formā ir Krievijā: konstitūciju izmainīja fīreram par labu, kad gribas, tad pat TIR karneti vairs neatzīst, AN org. statūti pie kājas utt. Tagad pieņem likumus, kuri ir klajā pretrunā ar visām starp. konvencijām.... Plānots "Anschluss"kuru atbalsta visa krievu tauta- pamēģini protestēt! Turklāt Krima ir tikai sīkums- te jau uz spēles ir Doņecka un Donbass, citi resursi un cita vērtība. Es protestēšu, ja ķīnieši virzīsies uz Urāliem aizstāvot savus tautiešus- šie tur virs 6 milj, ja pašvaldības tur balsos par iestāšanos Ķīnā, bet tagad? Nost ar fašistiem. P.S. Neviens latvietis netika uzņemts Nacionālsosialistiskajā partijā....
9.marts 2014, 11:51 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager