Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Braucot copē, vienmēr ņemu līdz rādžuku, kurš labi ņem īsviļņus!? Patīk necopes laikā klausīties "Ienaidnieku balsis", jo vēlos vakaros LV Radio ir tikai veci raidījumu atkārtojumi, un nekādas informācijas!? iepriekšējā copes reizē džeks no "Russian Radio" stāstīja par Ukrainas Fašistiem!? Izrādās, ka Krievijas izpratnē Fašisms Ukrainā ir pastāvējis, vēl pirms jēdziena fašisms izcelsmes! Par Musolinī fašisma tēvu, un Benderu vispār runas nav, Hitlers vēl savā kaprāļa pakāpē sēdēja biksēs, kad Ukraiņi bija jau Fašisti!???? Ukraiņi ir bijuši fašisti jau tad, kad sākuši cīņu pret sarkano, krievu teroru!?
Krievu Fantastika!?!
8.marts 2014, 22:32 | links

Viss ok, Copmann vienkārši pārāk gudru tēmu pacēla.

Tikmēr Putlerieši Ukrainā sākuši mīnēt un atklāt uguni. Ušaks sācis aicināt LV krievus mierināt latviešus. Gaidām, ar kādu kalibru mūs brauks mierināt.

Jo vienīgais mierinājums no SC būtu (mazākais) lauzts līgums ar agresora partiju un publisks nosodījums.
8.marts 2014, 22:06 | links

Viss ir OK, nevajag ņemt to personīgi, pats sāki ar tām "okupācijām", Leapolds reiz krieviski teica....!?
8.marts 2014, 19:18 | links

Neba tu man ko teiksi, tukšvārdi
8.marts 2014, 19:07 | links

Njā, kā mana boksa skola skumst tagad

Copmann, 8.marts 2014, 18:56

Tu tak teicies: "\fsjo, mans dodas citas lietas darīt."...
Baksā arī, tagad visiem diplomi...
Labāk ej, ko padarīt!?
8.marts 2014, 19:05 | links

Njā, kā mana boksa skola skumst tagad
8.marts 2014, 18:56 | links

Diplomi ir visiem, it sevišķi tiem, kuri "mācījās" PSRS laikos un arī, 90'!
Vajadzētu, ar diplomu, vismaz saprast to, ka Letti par "okupantiem" šaurākā nozīmē, parasti dēvē un uzskata Latvijai nelojālos iebraucējus no CCCP pēc 1940.gada, un viņu pēcnācējus, varbūt izņemot tos, kuri ir naturalizējušies, un godam kalpo Latvijai...!?
8.marts 2014, 18:44 | links

I said-good bye. You said-no worries!

\fsjo, mans dodas citas lietas darīt. vithanemot-kā bībelē bija, atceries?
8.marts 2014, 18:40 | links

Lai cik tas nebūtu bēdīgi, tad tie kuri šiet iebrauca PSRS laikos, pa lielam, nefiga nemāk latviski. Pat dažius vārdus ar mokām nevar sasiet kopā. Toties tie kuri iebrauc LV pašreiz, lielākā daļa, tīri labi runā latviski.
8.marts 2014, 18:36 | links

Vai šodien Krimā ir Krimas, vai Ukrainas pārvalde, kurai klāt nevienu nepielaiž Krievijas valstij "neatpazīstamie" Krievijas bruņoto spēku karavīri...!?
Vai Latvijā 1940. un 1945.gadā nebija Krievijas armijas klātbūtne, vai vēlēšanas nekontrolēja Krievijas valsts, mazākais, visu Latvijas izpildvaru vietnieki bija Krievijas Komunistu, vai Čekas ieliktņi!?
Vispār stulbi, šodien tās lietas reāliem Lettiem nav apspriežamas, bet pats par sevi saprotams fakts!?
Ja kas nepatīk, jāiet naturalizēties, un jāmācās LV vēsture!?
8.marts 2014, 18:33 | links

Maliki, ar vēsturi viss ok, diploms rokā to var apliecināt, tāpat, kā visu darbu šajā lauciņā kopijas.

Par okupantiem šeitan, kā arī citur tiek saukāti it visi, vienalga, vai tuvējie no 1670 gada vai tavējie no 1800 gada,, runā krieviski-okupants. Rads krievs-okupants. pats kievs-okupants. ļoti jauki ir dzīvot tolerantā vidē, kur visi viens otru saprot un respektē. Kopš 90-tajiem iesētai sēklai ir dīgļi. Žēl. Ar to arī, good bye, blue sky.
8.marts 2014, 18:32 | links

1935. gadā Krievu bija 200tūk, 1959 gadā jau 550 tūk. gribi pateikt dabiskais pieaugums un jāņem vērā ka bija karš pa vidu, no kurienes tad viņi radās, un tie visi kas pienāca klāt ir okupanti, kuri cītīgi katru gadu brauca klāt un 1989.gadā 900tūk.
8.marts 2014, 18:30 | links

Redz viena no pamatvērtībām ir valoda -man rados ir viens krievu sievišķis :D pēdējā saietā nācām pie slēdziena -kā viņa ierodās kompānija sāk runāt krieviski :D šoreiz onka neizturēja /83 gadi/ un visu pateica ,lai takš runā kā to dara šis kopmpānijas vairākums -runā latviski Finišā tas izvērtās par šausmīgāko diskrimināciju :DD kaut gan saprot un pat runā latviski ..........Nenocietos un parādīju šo bidi,bet nu nekādi neizdevās pierādīt ,ka plakāts atrodās Krievijā -Maskavā :DDD
8.marts 2014, 18:29 | links

Copmann- Tu šauj pāri stīpai, pamācies vēsturi, bet laikam nedzīvoji PSRS laikos, jo tad tā bija okupācija un ar viņas beigām okupanti neaizvācās, es nerunāju par tiem kas te dzīvo vēl no 1 Ulmaņlaikiem.
8.marts 2014, 18:20 | links

Lai sauktu minoritāti par "okupantu" ir nepieciešams konstatēt vienu svarīgu pazīmi-faktisku pārvaldi okupētajā teritorijā. Tas būtu, tavā variantā, krievijas nacionalitātes pārvaldība. Kur LV tāda ir?Domā objektīvi, nevis subjektīvi.
8.marts 2014, 18:17 | links

Tā "anoreksija" - Aneksija, biežāk patīk Agresoram- Okupācijas valstīm, īpaši Krievijai, jau vēsturiski. Krievija ievedot savu karaspēku svešā zemē, organizē, it kā, brīvas tautas vēlēšanas, vai referendumu, uz kura pamata tiek, it kā, ievēlēta attiecīgās valsts, vai teritorijas leģitīma izpildu vara, kurā, it kā, Agresors-valsts iebrucēja nepiedalās, tātad "aneksija", bet ne Okupācija...!? Vēsturiski, it kā, attiecas uz visām Baltijas valstīm, šodien daļa Gruzijas un Moldāvijas, mēģinājums "anektēt" Ukrainu!?
Bet reāli, svešas valsts karaspēka iebrukums un klātbūtne nevar norādīt uz brīvām vēlēšanām, vai referendumu, līdz ar to ievēlētā izpildu vara nevar būt neatkarīga no Agresora valsts!? Tā ir Okupācija!?
8.marts 2014, 17:58 | links

wou-es i beigts-es domāju ,ka anoreksija kaut kas ar vemšanu saistīts,bet nē-ar politiku-joks protams,bet nu veči cepuri nost par šo diskusiju-respekt....
8.marts 2014, 17:35 | links

Paldies, pasmaidīju.
8.marts 2014, 17:11 | links

Re, cik gudrs..., un šodienas "okupanti" nav nemaz okupanti, vai ne...!
8.marts 2014, 16:48 | links

Notiekot inkorporācijai, mazāka teritorija tiek pievienota lielākajai, bet tam ir savi nosacījumi-saglabājot administratīvo aparātu, robežas un nemainot konstitūciju.
8.marts 2014, 16:43 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager