Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
brikets,vaitad tas kautko maina? krievi tak izmanto vina domu plakaatos
11.janvāris 2014, 18:53 | links

mjunior,tak lai tie cilveeki runaa savaa teva vai mates valodaa,cienu jeb kur naciju.bet runa jau ir par valsti kuraa tu dzivo,man piemeeram ir kauns dzivot kadaa valsti ja nezinu vinu valodu,bet musu braliem krieviem vel joprojam liekas ka dzivojam padomju savienibaa,un viniem kaa lielai naacijai ir apkaunojums maciities tik mazas valsts valodu.kaa jau pashi krievi saka ja tu nezini tas valsts valodu kuraa tu dzivo tu esi idiots vai okupants.tikai nesaakiet parmest manu pareizrakstiibu :)

cojs, 11.janvāris 2014, 18:38

Šeit nevienam ne par ko nav kauns:))) Domāta LV
11.janvāris 2014, 18:52 | links

Cojam:Kārlis Markss (Karl Heinrich Marx; dzimis 1818. gada 5. maijā, miris 1883. gada 14. martā) bija ebreju izcelsmes vācu filozofs, žurnālists, politekonomists un revolucionārs.(Vikipedija)
11.janvāris 2014, 18:47 | links

mjunior,tak lai tie cilveeki runaa savaa teva vai mates valodaa,cienu jeb kur naciju.bet runa jau ir par valsti kuraa tu dzivo,man piemeeram ir kauns dzivot kadaa valsti ja nezinu vinu valodu,bet musu braliem krieviem vel joprojam liekas ka dzivojam padomju savienibaa,un viniem kaa lielai naacijai ir apkaunojums maciities tik mazas valsts valodu.kaa jau pashi krievi saka ja tu nezini tas valsts valodu kuraa tu dzivo tu esi idiots vai okupants.tikai nesaakiet parmest manu pareizrakstiibu :)
11.janvāris 2014, 18:38 | links

Riga un Dugavpili vajag tadus plakatus sakarinat

cojs, 10.janvāris 2014, 18:04

Vakardien par šo teikumu ar gribēju iemest komentāru. Bet atturējos, lai nenotiktu tas kas te tagad notiek :))))
Nekur nav jāliek šis plakāts, tas tikai liek aizdomāties un radīt secinājumus.. Nu nevajag nevienam tā publiski uzspiest ne runāšanu neko.. (es domāju interneta komentāros), paši ar šādu attieksmi mēs radam pretreakciju. Un padomājiet paši Daugavpilī.. viņi runā savas mātes un tēva valodā.. paskatamies no tāda viedokļa..
11.janvāris 2014, 08:43 | links

Hotentot, sakarā ar augstakminēto ieslēdz radošu domāšanu un izlasi savu pamācību, kas veltīta man.

Šeit vienmēr būs tā, līdz ar to guļu mierīgs. Cilvēki aizmirst vienu senu patiesību-absolūtas patīesības nav, tāpat, kā nav sliktā un labā utt.-jo, to visu izdomāja cilvēce. Nav sliktu tautību, ir slikti politiķi.

Bet rusofobija ir un būs.

Bet nu, tīšos es prom no šīs tēmas, kamēr maitu lijas neizknābās pēdējās miesas atliekas :))))

Copmann, 10.janvāris 2014, 23:13

Esmu 100% pārliecināts, ka LV latofobu vairāk kā rusofobu.... :)
10.janvāris 2014, 23:55 | links

raihs +++
10.janvāris 2014, 23:16 | links

Hotentot, sakarā ar augstakminēto ieslēdz radošu domāšanu un izlasi savu pamācību, kas veltīta man.

Šeit vienmēr būs tā, līdz ar to guļu mierīgs. Cilvēki aizmirst vienu senu patiesību-absolūtas patīesības nav, tāpat, kā nav sliktā un labā utt.-jo, to visu izdomāja cilvēce. Nav sliktu tautību, ir slikti politiķi.

Bet rusofobija ir un būs.

Bet nu, tīšos es prom no šīs tēmas, kamēr maitu lijas neizknābās pēdējās miesas atliekas :))))
10.janvāris 2014, 23:13 | links

Nicīgi smīnošs patiess intelektuālis, izklausās pēc hm..
Vai gadījumā nebij tāds dzeltenas krāsas multeņvaronis?
:)
10.janvāris 2014, 23:06 | links

Copmann, esmu ievērojis, ka tev līdzīgos jautājumos vienmēr ir līdzīgs viedoklis. Iespējams, savas tautības dēļ, varbūt radu tautības dēļ, varbūt pilsētas, kur dzīvo dēļ - kas zina. Pazīstami tā īsti neesam, neņemos spriest.
Ieteiktu tomēr mazliet mazliet padomāt par šo lietu un nevis uzreiz nikni protestēt.
Šajā gadījumā tēze plakātā ir ļoti patiesīga - vai vari apgalvot, ka tā nav? Vai tāpat protestēsi, ja tas tevi tik tieši neskars - ja redzēsi analogu plakātu, teiksim, Parīzē (franciski)? Vai kādā Brazīlijā?

Ja tomēr vēlies ko uzrakstīt, labāk dari to privāti, tomēr esam novadnieki un neklājas te kašķēties publiski.

Un par toleranci labāk nerunā. Manuprāt, cilvēkam godu nedara lietot šādus terminus, kas tik ļoti iemīļoti Eiropas liberālo "mēsvisivisusmīlam" aprindās.
10.janvāris 2014, 23:02 | links

Mjā, infantīlie rusofobi-ir ko pasmieties. Un nemēģiniet pēc šī komentara pierādīt kaut ko-patiesiem intelektuāļiem jūsu netīrā ņemšanās izsauc nīcinošu smīnu.

Tamdēļ jau Latvijā ir nepieciešama tolerances stunda skoliņās un tolerances lekcija pieaugušajiem.

Lai veicas...
10.janvāris 2014, 22:44 | links

10.janvāris 2014, 18:04 | links

Labs +++
9.janvāris 2014, 22:24 | links

9.janvāris 2014, 21:38 | links

Lūk,kāds plakātiņš kaut kur krievijā...
9.janvāris 2014, 21:38 | links

... man kā reiz tas īsais precīzais jautājums ar 3 izvēles iespējām atbildē likās labākais diskusijā.
4.janvāris 2014, 11:49 | links

Labi , labi , jā jau biji lustīgā prātā , tas visu izskaidro .
4.janvāris 2014, 10:57 | links

Tu par ko Gint??? Par tiem lamu vārdiem?? es jau teicu, tas ir paskarbs komentārs, bet ja izņem ārā tos, tur ir smuki pateikts, kādi tad ir tie cilvēki, kas fano par padomju laikiem.. Un kāpēc..
4.janvāris 2014, 10:34 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager