Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
sori piebilde...

Nebalsojiet Saeimas vēlēšanās par Saskaņas centru. Es noteikti par viņiem nebalsošu!!!!

Bezmaksas sabiedriskais transports pensionāriem, skolēniem un invalīdiem nav ekstra, bet reāls atbalsts, neatkarīgi no tā, kas to izdomāja.
5.jūlijs 2013, 16:30 | links

Mēģināšu īsi:)
1.Kāpēc Rīgas penši ir labāki par pārējiem Latvijā dzīvojošiem!?
- tādēļ ka nodokļus iekasē pēc pašvaldību teritoriju principa - ja kāda cita pašvaldība iekšējos pārvadājumus spēj nodrošināt, laipni lūdzam. Rīgas penši Ventspilī arī maksā.

2. Lai Rīgas peņši varētu vizināties, netiek nauda iepludināta valsts kasē, bet gan kredītos.. Kas segs to kredītu!?
- Lai izdarītu kā tu saki, vajag mainīt valsts nodokļu sistēmu:) - Šobrīd nodokļi ar likumu noteiktā proporcijā iegulst pašvaldību un valsts kasēs. Kredīti tiek ņemti tikai tādēļ, ka naudas par maz un pašiem savas naudas nepietiek.

3. Jauns motivēts cilvēks, pēc skolas beigšanas vēlas strādāt.. un par algu segt sev: transportu, dzīvokli, ģimeni.. Bet algas ir zemas, jo redz penši ir jāvizina par velti! Tāpēc viņš izvēlas doties prom LV.. Kas paliek Latvijā?!

- Pie šī jautājuma es izbeidzos - čali, ja tev nav nojēgas par ko runā, nu kādēļ tu runā?.... Mēģināšu - no Rīgas domes dotācijas Rīgas satiksmei nav atkarīgs kādu algu maksā Daugavpils skolotājam vai Vestienas gatera strādniekam. Kad tev būs trīs bērni Rīgā, būs vienalga cik tev maksās, tu būsi pateicīgs pašvaldībai, ja tavi sīči uz skolu brauks par velti! Jau ar vienu bērnu ģimenei kaut kur aiziet ir dārgi, ar trijiem, tad ir megadārgi! No pensionāru, skolēnu un invalīdu bezmaksas vizināšanas neviens uz ārzemēm nav aizbraucis. ja tiešām ir kāds cilvēks, kurš valsti ir pametis tādēļ, ka pensionāri Rīgā brauc bez maksas, tad lai viņs nebrauc atpakaļ:)

4. Ir pensionāriem dažādas pensijas. Lielas un mazas! Kāpēc ir jāsponsorē tie pensionāri kam ir lielas pensijas?! Un kārtējo reizi ārpus rīgas dzīvojošo cilvēki šādu privilēģiju nesaņem..

Pensionāri, kam ir lielas pensijas, nebrauc ar sabiedrisko transportu. Un pat ja brauc, viņi savas dzīves laikā visticamāk ir samaksājuši vairāk nodokļu. Bet, ņemot vērā, ka vidējā pensija ir zem 200 latiem, domājams, ka bezmaksas transports nav ekstra, bet nepieciešamība. Ārpus Rīgas dzīvojošie pensionāri saņem ekstras tur kur viņi dzīvo. Nevar gribēt, lai viena pašvaldība maksā pabalstus un nodrošina ekstras visu citu pašvaldību pensionāriem.

5. Man kā iekasētājam ir skaidrs, kad naudu var paņemt no tiem, kam tā ir.. Šajā gadījumā, netiek ņemts, bet aizņemts.. Un maksā nevis pensionāri, bet gan jaunie cilvēki,kas reāli šo ekonomiku visu silda..

- piedod neiebraucu....

6.Jaunie cilvēki, kas strādā ceļ Latvijā labklājību, pensionāru algas, ārsti ārstē, bet.. viņi netiek motivēti.. jo Tu Mirtin smuki māki izvirzīt aplamu apgalvojumu par dotācijām..

-ja pareizi saprotu, tad no tā ko es domāju par bezmaksas braukšanu sabiedriskajā transportā, ir atkarīgs vai pensionāriem ir pensijas un ārstiem algas. Spēcīgi:) Jūtos varens:)

Nu nevaram mēs atļauties un vizināt vienu grupu par velti.. Kāpēc vieni atkal sūc to naudiņu, bet citiem jāpaliek muļķa lomā??

- Nu čalīt, ja tu uzskati, ka visu mūžu smagi strādāt un tā rezultātā pensiju sistēmas maiņas dēļ saņemt pensiju zem 200 latiem ir naudas sūkšana no svešiem makiem... tad tu laikam dzīvo ātrs un mirsi jauns:) Es uzskatu, ka laiki, kad pensionāri bija jākrāmē ragavās un jāvelk uz mežu ir pagājuši un cilvēki, kas smagi strādājuši visu mūžu, ir pelnījuši vismaz cilvēka cieņu nepazemojošu mūža nogali. Maniem vecākiem pensijas ir ap 150 latiem. Mans tēvs savos 75 gados, joprojām smagi strādā, lai nodrošinātu sevi un sievu, jo pārtiekot no pensijas, sen jau būtu aizgājis mežā pie vilkiem. Turklāt viņš maksā visus nodokļus, labi zinot, ka no tā viņa pensijas apmērs būtiski nepieaugs un tos labumus no nomaksātajiem nodokļiem, viņš nepagūs iamntot. Un nedzīvo viņš Rīgā, bet brauc uz Rīgu ciemos pie mazdēla un ved dāvanas. Un brauc ar sabiedrisko transportu un maksā par biļeti, jo maita Ušakovs viņam nenodrošina bezmaksas braucienu:)))

Nesaprotu kādēļ tev ir tāds naids pret pensionāriem. Mans uzskats, ka veci cilvēki ir jāgodā. Vismaz tā esmu mācīts dzīvot... piedod:)
5.jūlijs 2013, 16:26 | links

mjuniors
ceru ka tu līdz pensijai nenodzīvosi un nebūs tā laika jaunatnei, ļoti srādīgai, tevi jāuztur un jāsponsorē tava braukšana sabiedriskā transportā kā tos 90%penšus kas saņem zem istikas minimuma un ir priecīgi ka var ieekonomēt 1.4ls lai aizbrauktu uz tirgu pēc kilo reņģu -pamēģini vienu mēnesi padzīvot no140ls un ar kājām istaigāt veikalus un sociālos dienestus un tad uzraksti kāds slogs ir tie penši jaunajiem kuriem vēl tiek iedots no tā jau smieklīgās pensijas .Visas mūsu normālās pensijas braukā pa ceļiem bentliju ,leksusu ,ferari un citu luksus auto iskatā kuri ir nopirkti par ieekonomētiem nodokļiem .Cik daudz biezie autiņi uz ielām tik pat daudz pensionāru kas dzīvo zem istikas minimuma uz nabadzības sliekšņa.Tākā labāk nenodzīvot līdz penša vecumam ,vismaz šajā valstī ne (:
5.jūlijs 2013, 16:21 | links

mirtin, snipien. Biibelee ir labi prezumeets par to veseri.Jumsim labaak kaadu ackaiti uzmochiit;)
5.jūlijs 2013, 15:54 | links

Jūrmalā arī penši brauc pa brīvu un vēl dažas grupas... Labi, ka tā!Mjunior . tu nu gan laid...
5.jūlijs 2013, 15:47 | links

(jo Salašņu Centram piederošā prese/TV to skandē un viņiem tas izdevīgi) To Bandito!

Tur jau tas ,,āķis"...nejaukt ar Abavas:)...kādreiz Dombura pārraidēs politiķi ļarkšķēja tā,ka jēgā tikt nevarēja nu nekā...citreiz sērfojot teļļukā nonākot pie TV5(tagad laikam citā programmā) un uztrāpot uz Mamikina pārraidi ir interesanti,ko tad uzaicinātie latvieši viņam atbildēs...un tad jau sanāk,ka tie viesi ir nīstamie latvieši,jo skandina to,kas ir izdevīgi SC.!:)Tas viss ir sviests!!!:)))
Āmen un VVunea!!!Galu galā uz copi jāiet!!!:)))
5.jūlijs 2013, 15:47 | links

Un mirtin vizināšanās par velti ir luksus lieta.. Mēs to Latvijā varam atļauties!? NĒ! jo mums ir nelabvēlīga strādājošo vecuma struktura.. Nu nevar domāt ar šauru redzējumu, Riga un viss.. Tāpēc jau valsts mērogā tika pacelts pensionēšanās vecums.. Redz valdība slikta..
Bet te vieni redz grib šodien dzīvot zaļi, bet par to būs kādreiz mums jāatmaksā ar uzviju..
Kur var būt tik īsa atmiņa un neatcerēties kāpec lv sākusies ekonomiskā krīze?? Algas tika veidotas no izsniegtajiem kredītiem un visi bij laimīgi.. Bet šobrīd daudzi kredītu ir spiesti izbraukt, kāpēc!?
Šo taktiku piekoj SC.. Kreditē.. Un tā nav valstiska domāšana.. Bet gan šauram cilvēku lokam, tātad SC vēlētājiem..
5.jūlijs 2013, 15:39 | links

Par naudas šķērdēšanu:)

Pašvaldība izlieto naudu skolēnu, pensionāru un invalīdu bezmaksas braukšanai sabiedriskajā transportā. Tā ir šķērdēšana, vai nav?

Faktiski, šī dotācija paņemot no nodokļu maksātājiem naudu un atdodot to atpakaļ nodokļu maksātājiem, manā uztverē ir ļoti, ļoti labs pasākums un rūpes par cilvēkiem, kuriem tas tiešām ir nepieciešams.

mirtins, 5.jūlijs 2013, 08:54

1.Kāpēc Rīgas penši ir labāki par pārējiem Latvijā dzīvojošiem!? Tu spēlejies kārtējo reizi ar vārdiem.. bet neatbildi uz to ko es saku..
2. Lai Rīgas peņši varētu vizināties, netiek nauda iepludināta valsts kasē, bet gan kredītos.. Kas segs to kredītu!?
3. Jauns motivēts cilvēks, pēc skolas beigšanas vēlas strādāt.. un par algu segt sev: transportu, dzīvokli, ģimeni.. Bet algas ir zemas, jo redz penši ir jāvizina par velti! Tāpēc viņš izvēlas doties prom LV.. Kas paliek Latvijā?! Penši un kredīts..
4. Ir pensionāriem dažādas pensijas. Lielas un mazas! Kāpēc ir jāsponsorē tie pensionāri kam ir lielas pensijas?! Un kārtējo reizi ārpus rīgas dzīvojošo cilvēki šādu privilēģiju nesaņem..
5. Man kā iekasētājam ir skaidrs, kad naudu var paņemt no tiem, kam tā ir.. Šajā gadījumā, netiek ņemts, bet aizņemts.. Un maksā nevis pensionāri, bet gan jaunie cilvēki,kas reāli šo ekonomiku visu silda..
6.Jaunie cilvēki, kas strādā ceļ Latvijā labklājību, pensionāru algas, ārsti ārstē, bet.. viņi netiek motivēti.. jo Tu Mirtin smuki māki izvirzīt aplamu apgalvojumu par dotācijām..
Nu nevaram mēs atļauties un vizināt vienu grupu parvelti.. Kāpēc vieni atkal sūc to naudiņu, bet citiem jāpaliek muļķa lomā??
Pensionāriem kam trūkst naudas, ir institūcijas, kas konstatē to un piešķir tavas minētās dotācijas.. Nevar visus bārzt vienā maisā...
5.jūlijs 2013, 15:17 | links

Mamikins notiekti ir Latvijas patriots un noskaidros pareizo un vispusīgo info... :D :D :D

Viņš, kā jau krievu preses pārstāvis - visu sagrozīs tā, lai parādītu tikai slikto LV!
5.jūlijs 2013, 12:36 | citēt | links To Bandito!

Pričom te Mamikins!?Es stāstu,ko dzirdu no latviešu mutes!Starp citu tajā pārraidē bija arī tas arodbiedrību ,,vecis"(neatceros uzvārdu sorry) un arī latvietis!Viņš diezgan pesimistiski izteicās par LV likteni.Ja pārraides viesi tikai mutes plātīja,bet runāja Mamikins,tad atvainojos par pārpratumu!:)Varbūt pārraides viesi bija nopirkti...nezinu!:)
Bandito!
Būtu interesanti uzzināt tā mistiskā PATRIOTISMA definīciju...viens ir skaidrs...russaki ir jāienīst...bet kas vēl zem tā slēpjas...!??????????
Un ja kas man iet labi,bet es redzu realitāti kāda viņa ir!!!
VVunea!!!:)))Tas ir saīsināti- Visiem veiksmi un ne asakas!!!

snipiens, 5.jūlijs 2013, 14:18

Tikai nevajag!
Latvieši, krievi, atkal sāki....
Ir tādi latvieši - Rubiks, Urbanovičs utt.... Pat lamāties negribās, tādiem vieta .... tālu!

Un ir daudz un dažādi krievi, poļi, ebreji un citi, kuri ir lielāki valsts patrioti par daļu latviešu!

Bija tād policistu arodbiedrības priekšnieks - Sūna, ja nemaldos! Krievijā raudāja, ka Latvijas krievi sāk aizmirst krievu valodu un tas nav pieļaujams! :) Kas tas par latvieti? Kretīns!

Vajag ienīst tos, kuri ienīst Latviju, ne tautību!

Vienam šeit viss ir slikti *(jo Salašņu Centram piederošā prese/TV to skandē un viņiem tas izdevīgi) un tie, kuri to tikai skatās/lasa liekās tāpat un balso par SC. Arī super valstīs - Zviedrija, Britu salas, Vācija utt ir krīzes un kreņķi.... Bet mūsu glupajai tautai Urļakovs kliedz, ka pie mūsu krīzes vainīgi nacisti (tikai pats ir lielāks nacists par TB/LNNNK (tikai krievu nacists)), un visur citus pasaulē labi... Parunā ar portugāļiem/grieķiem/vāciešiem un letiņiem, kas Anglijā! Tur arī pakaļa! Bet mēs lēnām ejam uz priekšu!
5.jūlijs 2013, 15:16 | links

Ar to melošanu un patiesību politikā ir tā, ļoti vienkāršošu.

Iedomājieties stāv divi zvanu torņi blakus uz vienas paralēles. Starp viņiem ir ugunsgrēks, no viena zvanu torņa atskan kliedziens, ka ugunsgrēks ir uz Rietumiem, otrs tikmēr sauc ka uz Austrumiem. Abi runā diametrāli pretējas lietas, bet īstenībā jau par vienu un to pašu. Problēmas nebūtu, ja klausītājs zinātu, no kura zvanu torņa atskan sauciens, bet to ne vienmēr izdodas (negribas iedziļināties, nesaprot utt utjp) uzreiz saprast, un tad nu liekas, ka melo, lai gan īstenībā jau saka patiesību, tikai no sava zvanu torņa.
5.jūlijs 2013, 15:16 | links

Mamikins notiekti ir Latvijas patriots un noskaidros pareizo un vispusīgo info... :D :D :D

Viņš, kā jau krievu preses pārstāvis - visu sagrozīs tā, lai parādītu tikai slikto LV!
5.jūlijs 2013, 12:36 | citēt | links To Bandito!

Pričom te Mamikins!?Es stāstu,ko dzirdu no latviešu mutes!Starp citu tajā pārraidē bija arī tas arodbiedrību ,,vecis"(neatceros uzvārdu sorry) un arī latvietis!Viņš diezgan pesimistiski izteicās par LV likteni.Ja pārraides viesi tikai mutes plātīja,bet runāja Mamikins,tad atvainojos par pārpratumu!:)Varbūt pārraides viesi bija nopirkti...nezinu!:)
Bandito!
Būtu interesanti uzzināt tā mistiskā PATRIOTISMA definīciju...viens ir skaidrs...russaki ir jāienīst...bet kas vēl zem tā slēpjas...!??????????
Un ja kas man iet labi,bet es redzu realitāti kāda viņa ir!!!
VVunea!!!:)))Tas ir saīsināti- Visiem veiksmi un ne asakas!!!
5.jūlijs 2013, 14:18 | links

Euldis - Tev taisnība, Bojārs sāka to tiltu būvēt. Bet kā jau minēji, būvniecība notika kārtās un sadardzinājums pēdējai aizgāja ne jau Bojāra laikā. Bet ne jau tas bija svarīgākais ko gribēju pateikt:) Manis pēc kaut vai Muhameda laikā, mans mesidžs bija par to, ka ne jau Ušakovs izdomāja šo aizņemšanās shēmu caur būvniekiem, bet gan priekšgājēji. Ko tu arī laipni apstiprināji:) Bet tieši Ušakovs bija tas, kas mainīja finansēšanas kārtību tilta trešajai kārtai.

Es nemēdzu melot, man to tētis iemācīja jau agrā bērnībā.

Konkursā par Dienvidu tilta otrās kārtas būvniecību, izveidojot savienojumu ar Slāvu apli, 2006.gadā uzvarēja AS “Dienvidu tilts”, kas arī bija vienīgais pretendents. Drīz pēc tam tilta būvnieki piedraudēja apturēt Dienvidu tilta celtniecību, ja netiks atrasts papildu finansējums inflācijas pieauguma segšanai. Šī jautājuma risināšanai dome izveidoja darba grupu, mēra vietnieka Jāņa Birka (TB/LNNK) vadībā. 2006.gada nogalē darba grupa piekāpās būvnieku prasībai indeksēt tilta cenu pēc transporta būvju inflācijas indeksa, kas bija augstāka par vidējo inflāciju valstī.

Birks te ņi pri čom:)

Nesaku, ka man vienmēr taisnība un arī pats mēdzu kļūdīties, kā mēs visi. Bet apzināti melot un kaut ko sagrozīt... to lūdzu man nepārmet....

P.S. Vēlreiz saku un aicinu, nebalsosim par SC nākamajās Saeimas vēlēšanās. Es noteikti par SC nebalsošu!
5.jūlijs 2013, 12:37 | links

Ja visi maksās nodokļus no šodienas algām, būs arī algas augšā! ;)
5.jūlijs 2013, 11:54 | citēt | links To Bandito!

No Tavas mutes Dieva ausī...!!!:)))P.s.Tas tāds teiciens!!!

Esot Vācijā man iztulkoja vienu sarunu ar vāciešiem!Viņi arī pie iespējas cenšas nemaksāt nodokļus,jo zēbē uzturēt tādus kā piemēram LV!Vēl viņi ir dusmīgi uz savu valdību par eiro ieviešanu,jo pie markām esot dzīvojuši daudz labāk!Tas gan bijušās VFR pusē!Viesstrādniekiem pie iespējas maksā uz ,,ķepas"...bet minimālās apmēros...un minimālā ir tāda,ka pēc maksājumiem paliek par ko dzīvot!!!Vienā Mamikina pārraidē piedalījās (biznesa palātas pārstāve),ja pareizi atminos!Starp citu latviete...un skaidroja situāciju no sava viedokļa...valdība neiet pretī ne pa gramu un te ir iznākums,jo 50% no peļņas neviens negrib atdot!

snipiens, 5.jūlijs 2013, 12:14

Protams, ka negrib. Jo pie mums ir pieradums gadā nopelnīt visam mūžam! un pēcāk sūdzēties, ka neviens nepērk, pērk no ASV un vēl valsts slikta... :)

5.jūlijs 2013, 12:36 | links

Andris ABC - "Mirtin, viss nav tik skaisti kā tu raksti. Vilks kontrolē tikai tiešu pašvaldību aizņemšanos bankās. Bet ir izdomātas shēmas, kā apiet Vilku un viņa komisiju. Piemēram dienvidu tiltam naudu aizņēmās būvnieki, Rīga katru gadu vienkārši maksā būvniekiem par padarīto darbu(shēma protams sarežģītāka, bet pasniegts visiem saprotamā valodā). "

- tā bija Birka shēma, Aksenoka shēma. Urļakovs, Tupakovs, Sušķakovs, vai kā viņu te dēvē, šo shēmu apturēja un aizņēmās pa tiešo no Valsts kases - trešās kārtas pabeigšanai, kas reāli izmaksā lētāk.

mirtins, 5.jūlijs 2013, 11:31

Mirtin, tik atklāti nemelo, tā ir Bojāra laika shēma ar D.... bankas finanšu konsultantu palīdzību. Līgumus parakstīja uz 2 būvniecības kārtām, tā ka Birks un Aksenoks, lai kā Tev nepatiktu, te nav pie vainas.
Ieteikums - smukāk būs ja nākotnē sev tīkamo informāciju argumentēsi nevis ar izdomātiem faktiem un absurdiem pieņēmumiem (piemēram, stāstiem par nepierādāmiem cilvēkkamieļiem), bet kaut cik patiesiem.
5.jūlijs 2013, 12:15 | links

5.jūlijs 2013, 11:54 | citēt | links To Bandito!

No Tavas mutes Dieva ausī...!!!:)))P.s.Tas tāds teiciens!!!

Esot Vācijā man iztulkoja vienu sarunu ar vāciešiem!Viņi arī pie iespējas cenšas nemaksāt nodokļus,jo zēbē uzturēt tādus kā piemēram LV!Vēl viņi ir dusmīgi uz savu valdību par eiro ieviešanu,jo pie markām esot dzīvojuši daudz labāk!Tas gan bijušās VFR pusē!Viesstrādniekiem pie iespējas maksā uz ,,ķepas"...bet minimālās apmēros...un minimālā ir tāda,ka pēc maksājumiem paliek par ko dzīvot!!!Vienā Mamikina pārraidē piedalījās (biznesa palātas pārstāve),ja pareizi atminos!Starp citu latviete...un skaidroja situāciju no sava viedokļa...valdība neiet pretī ne pa gramu un te ir iznākums,jo 50% no peļņas neviens negrib atdot!
5.jūlijs 2013, 12:14 | links

Redzi,Bandīt,diez vai tev vispār tiek dota iespēja-maksāt vai nemaksāt,jo,ja Tu būtu darba devējs,runātu pavisam citādi. Nomaksā par katru darbinieku visus paredzētos nodokļus,un varēsi būt drošs-pēc 2 mēnešiem būs bankrots.Tā nav tēlaina izteikšanās-tas ir reāls matemātisks fakts! Un otrkārt-cilvēkam savs maks vienmēr būs tuvāks-ja ir iespēja nemaksāt,tad nemaksās! Un tas ir absolūti normāli. Kad es iedomājos par to,ka mans kantoris ar saviem visa mana atlikušā mūža garumā nomaksātajiem nodokļiem nevarēs nosegt "atkatu" par vienu -atkārtoju-VIENU!-trolejbusu,man maksāt negribas vispār neko!

raihs, 5.jūlijs 2013, 12:05

Par vienu jau nekas nav:) Tev švaks uzņēmums - tās 300 - 600 štukas euru, gan jau sakasītu. Vot par kopējo iepirkumu 30 - 50 miljoni, tur jau velk uz labu dzīvi:)))
5.jūlijs 2013, 12:09 | links

kad jau tad jau:)
Par nodokļiem...:)

Maksāju IIN par visu ko saņemu, bet, lai dabūtu atpakaļ man pienākošos nodokļa atmaksu, men ir jāiziet cauri vājprātīgai birokrātiskai procedūrai, ar stāvēšanu garā rindā, ar iespēju, bezjēdzīgi sarakstīt nepareizās ailītēs nepareizus ciparus un saņemt paziņojumu no VID ka esmu idiots un viss jādara par jaunu, lai gan.... VID ir visi skaitļi, VID labi redz, kas pienākas man, kas būtu jāatmaksā atpakaļ, tik vien izņemot čeki par medicīnu. Taču VID automātiski, man manā kontā, ko viņi arī redz, neatskaita man pienākošos atmaksu. Turklāt, pat atzīstot, ka man kaut kas pienākas, atmaksā tikai noteiktu daļu, nevis visu, pārliekot neizmaksāto uz nākamo gadu, līdz neatgūtā summa sakrājas tik liela, ka sāk dzēsties, tā arī neatmaksāta.

Taču es spītīgi turpinu maksāti IIN no visiem saviem ienākumiem:)

P.S. Pēdējā gadā ir vērojami uzlabojumi VID EDS sistēmā un pašam nav pat jāaizpilda deklarācija, tas notiek automātiski, bet diemžēl atmaksu tas negarantē:)

Tad kādēļ lai nerastos vēlme nemaksāt?

Un tas ir tikai IIN, bet kas notiek ar UIN un citiem nodokļiem....
5.jūlijs 2013, 12:07 | links

Redzi,Bandīt,diez vai tev vispār tiek dota iespēja-maksāt vai nemaksāt,jo,ja Tu būtu darba devējs,runātu pavisam citādi. Nomaksā par katru darbinieku visus paredzētos nodokļus,un varēsi būt drošs-pēc 2 mēnešiem būs bankrots.Tā nav tēlaina izteikšanās-tas ir reāls matemātisks fakts! Un otrkārt-cilvēkam savs maks vienmēr būs tuvāks-ja ir iespēja nemaksāt,tad nemaksās! Un tas ir absolūti normāli. Kad es iedomājos par to,ka mans kantoris ar saviem visa mana atlikušā mūža garumā nomaksātajiem nodokļiem nevarēs nosegt "atkatu" par vienu -atkārtoju-VIENU!-trolejbusu,man maksāt negribas vispār neko!
5.jūlijs 2013, 12:05 | links

Un vai Tu arī atbalsti ar likumu nodokļus kā ES??? :)

Protams, ka nē! Gribi algas un labklājību kā Zviedrijā, bet nodokļus kā Latvijā! :)

Nav nedaudz liekulīgi?
5.jūlijs 2013, 11:22 | citēt | links To Bandito!

Kāpēc es nevarētu gribēt tādu labklājību kā ES,ja jau tur esam!?
Būtu algas būtu nodokļi!
Tā vismaz es to redzu!Un vēl es redzu bezjēdzību šāda veida runām (kaut arī viņās piedalos)!:)))Esmu neglābjams liekulis!!!:)))

snipiens, 5.jūlijs 2013, 11:42

te pat no mūsu mazajām algām bieži vien nemaksā nodokļus, bet sūdzās, cik pie mums slikti! :)

5.jūlijs 2013, 11:54 | links

Un vai Tu arī atbalsti ar likumu nodokļus kā ES??? :)

Protams, ka nē! Gribi algas un labklājību kā Zviedrijā, bet nodokļus kā Latvijā! :)

Nav nedaudz liekulīgi?
5.jūlijs 2013, 11:22 | citēt | links To Bandito!

Kāpēc es nevarētu gribēt tādu labklājību kā ES,ja jau tur esam!?
Būtu algas būtu nodokļi!
Tā vismaz es to redzu!Un vēl es redzu bezjēdzību šāda veida runām (kaut arī viņās piedalos)!:)))Esmu neglābjams liekulis!!!:)))
5.jūlijs 2013, 11:42 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager