Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Kāpēc nekauņas? Cilvēki aizstāv savu iztikas avotu! Aizstāv labāk un pārliecinošāk, nekā tu,tas arī viss. Būtu tu tīklu licējs,tu arī aizstāvētu savu piķi visiem legāliem un nelegāliem līdzekļiem. Tas,ka mums tas nepatīk,tā jau cita runa...
16.jūnijs 2013, 14:22 | links

Un tas pats par makšķerēšanas likumiem. Vai kādam nav skaidrs, ka zivju koncentācijas vietās, kanālos, ceļā uz nārstu, nevajag tās ķert, vismaz ar tīkliem. Taču muldologi dara savu, makšķernieki arī nevar saņemties un dzirdami protestēt, un lietas notiek tieši tā, kā tam nevajadzētu notikt. Un tad nu plātam rokas, redz kādi viņi sliktie. Ne jau sliktie, bet nekauņas, kuri ar citu kūtrumu un neizdarību pelna sev naudu, un iespējams, ne jau mazu, jo var padalīties ar lēmējiem. Kā gan citādi vieni un tie paši liktu tīklus kanālos? Tā ka, ar to domāšanu plašā diapazonā Latvijā ir tā kā ir, un, atsevišķi domājoši indivīdi tiek ar cepurēm nomētāti un citādi nozākāti. Un viss paliek pa vecam vai vēl sliktāk.
16.jūnijs 2013, 14:07 | links

atceros kā klārēji par elektronisko cigarešu nekaitigumu, droši vien kitjozi pa leto ko nebūt atkal nomuhlijuši:)
16.jūnijs 2013, 13:55 | links

Krūmujancim piekrītu. Tikai tā iziešana ielās ar nav pareiza - vienīgā reize kad pareizi izgāja ielās bij 13 janvārī kad autiņus gāza ,dedzināja un saeimu ar akmeņiem nobēra. Daudzi teiks tas nav pareizi - bet es saku ir pareizi. JO mums saka - ejiet protestējiet ,dziediet tautasdziesmas,padejojiet un 21.00 lai visi būtu gultiņās ... Jā piekrītu - man ir radikāli uzskati,bet tikai tā var kaut ko panākt. Tikai ar politiķu iebiedēšanu - ar reāliem draudiem un rīcību. Demokrātija ??? Kur viņa ir ? Tā ir diktatoriskā demokrātija ka man uzspiež ,iezombē kaut kādas mistiskas demokrātiskas vērtības ( piem.Iedosim pa muti musulmaņiem un atņemsim viņiem naftu ) ,bet ja džeki pretojas - tad izdomāsim kaut kādu baisu nosaukumu viņiem - piemēram teroristi....:((
Vienai demokrātijai jau pēc pilnas programmas esmu izgājis cauri (PSRS) - šitā ne ar ko neatšķiras ,,vienīgā atšķirība ir lielāka pārvietošanās un rīcības brīvība ,tikai ne politiskā brīvība - tā ir tik pat stingri ierobežota kā padomju laikā. Iepriekš minēju -lielais monopols jau ir izspēlēts atliek vienīgi pielāgoties ........... un gaidīt drošībniekus pēc pāris stundām :))))))
16.jūnijs 2013, 13:40 | links

Micuk tikai nevajag, nevienam nebija zināšanu kapitālismā un uzņēmejdarbībā. 40 gadi komunismā un izolācijā kā ne kā. Zagt mācēja labi...

kkas, 15.jūnijs 2013, 23:17

Kā reizi bija zināšanas uzņēmējdarbībā un kapitalismā. Tikai tajā laikā nebija viņas tā nosauktas. Lielākajai daļai lielo uzņēmumu, kolhozu vadītājiem bija ļoti labas zināšanas kā jākārto lietas lai uzņēmumi dzīvotu.
16.jūnijs 2013, 12:19 | links

Skaisti esat parunājuši zēniņi. Lieta ir tikai tā, ka citās valstīs cilvēki grib dzīvot tajās vietās, kur viņi dzīvo. Tāpēc viņi iziet protestu demonstrācijās un citādos pasākumos. Latvijas cilvēki to vienkārši negrib - un aizbrauc. Vai variet iedomāties kas tas ir par spēku - 300 tūkstoši! Ja šie izietu Rīgas ielās - trīcētu bikses ne tikai Latvijas valdoņiem, bet arī citiem. Taču nē - sapako mantas un prom. Tā lūk, jo svēta nav pat to cilvēku piemiņa, kuri par Latviju savulaik savu dzīvību atdevuši. Tad ko var gribēt? Ka kāds labumus pakaļ sviedīs? Kapitālismā tā laikam nav paredzēts, viss ar zobiem un nagiem jāizplēš, jāsastrādā, jānosargā. Bet to negribam, nemākam, vai kaut kā citādi atdodam citiem.
16.jūnijs 2013, 10:17 | links

Skaisti, mjunior.
Paldies par pieminēšanu.
Bet es labāk parādīšu, ka kaut ko var izdarīt labāk, nevis tērēšu laiku protestiem.
Ar 13. janvāra skatu šņabenē pilnīgi pietiek, lai saprastu, ka tālāk nav kur.

Vienīgais, es varu apņemties ZM ZD un BIOR katrā tikšanās reizē dēvēt par iestādēm, kas joprojām nespēj atrast īstos labuma guvējus zušu iepirkumā, kas met ēnu arī uz foršiem čaļiem.

Vienīgais, pret ko gribētos protestēt, (tālākais nav par tevi, mjunior):

ir "Krievijas biznesa ideju slavinātāji", kas paši nevienu projektu vēl nav izveduši līdz peļņai.
Ir vēl jautājumi 5 šajā virzienā un visi tie sākas ar vārdiem "kā nav kauna?" Varbūt vajag beidzot pieaugt un beigt vainot visus citus, sākot ar eiropas savienību?
16.jūnijs 2013, 10:05 | links

vakar svineju brackam/ne bralitim/dzimeni un kad pieravamies datora likam vecas ,labas ,patriotiskas dziessmas un mavam lidz.as asara nobira,es lepojos ka esmu LATVIETIS un centisos to ieaudzinat ari delam.vesturi vajag cienit ,kam mes esam izgajusi cauri.tas kas notika un notiek pec 90ta nevar mainit .nezagtu sie ,butu citi unnav ko vainot te Gorbunovu vai Godmani,vai ES .vienkarsi jaiziet tam cauri.
16.jūnijs 2013, 08:32 | links

Dažs te tēlo tādu patriotu ka gribas Raihu nožņaugt ... un abiem viens otru žņaugdami ar himnas vārdiem uz lūpām aiziet :)))
Kaspīt es esmu Latvijas patriots - bet Latviju kā valsti es redzēju tādu kādu visi gribēja redzēt atmodas laikā .... bet kad Jūs aunu bars ievēlējāt Gorbunovu kurš man skolā vēl stāstīja par komunisma saulaino nākotni tad sapratu ka valsts būs auzās jau no pašiem pirmsākumiem . Tas ir tikai viens piemērs ,tāpēc nevajag man pārmest Latviskuma vai patriotisma trūkumu un neiedziļināšanos . Pat pārāk esmu iedziļinājies un diskutējis ..... ir jau 20 gadi pagājuši 20 !!!!! Tie nav 2 mēneši vai 2 gadi ! Lai nāk Zviedri vai Vācieši vai Krievi politikā - tikai ne Latvieši . Tā ir mana nostāja un 20 gadu pieredze.
Tagad visi ir sazombēti ar eiropas savienību ,kādreiz ar padomju savienību ,beidziet tak vienreiz tēlot un izlikties"patrioti " . Latvijai ir jābūt Latvijai bez visādām savienībām un bez rubļiem un eiro .
Vai nu ir valsts vai nu nav. Tagad jau viņas vairs nav...tātad pie kājas vai Bērziņš,Johansons vai Ivanovs ir prezidents . Kuģis peld kur viņam jāpeld lielās - reālās politikas viļņos ar vai bez dažu labu "patriotu"baurošanas . Jāpielāgojas sistēmai - kapitālismam.
16.jūnijs 2013, 00:25 | links

Micuk tikai nevajag, nevienam nebija zināšanu kapitālismā un uzņēmejdarbībā. 40 gadi komunismā un izolācijā kā ne kā. Zagt mācēja labi...
15.jūnijs 2013, 23:17 | links

Nesaprotu tik kamdēļ vīriem vajag nepārtraukti atgremot visus šos tirgustantiņu vai mūrīšu deldētāju prātuļojumus par lv ekonomiku un ko "nevajadzēja" darīt valdībai. Jums ko darīt vairs nav ko? :-) Diskutējiet vismaz par to ko sajēdzat daudzmaz.
15.jūnijs 2013, 22:28 | links

AndrisABC, atbildēšu Brālīša vietā uz jautājumu ko vajadzēja, jeb drīzāk ko nevajadzēja izdarīt valdībai., Nevajadzēja pieļau to trako prihvatizāciju, kad lieli ražošanas uzņēmumi, lauksaimniecības uzņēmumi - kolhozi, tika saplosīti mazos uzņēmumiņos, kurus vadīja cilvēki kuriem nebija nekādas sajēgas par to, kas ir biznes. 90% šo uzņēmumu ir bankrotējuši. Tie uzņēmumi, kurus izdevās paglābt no pilnīgas saplosīšanas, kuru vadībā nostājās cilvēki, kuri saprata ko nozīmē uzņēmējdarbība, tie pašreiz dzīvo un dzīvo ļoti labi. Viena liela daļa pat veido Top500 lielākos uzņēmumus LV.
Otra lielākā problēma bija līšana vienā vietā jevrosajuza činavniekiem, likvidējot pēc viņu pavēlēm cukurbiešu rūpnīcas, zvejniecību jūrā, pieņemot visas stingrās jevrosojuza normas lauksaimniekiem, lopkopjiem, lai gan pašā jevrosojuzā vecās valstis šķauda virsū šiem noteikumiem. Viens gudrs vīriņš no skābbarības torņa, kādu laiku atpakaļ nopublicēja interesantu rakstu, kurā bija teikts, ka Krievija, uzreiz pēc PSRS sabrukuma, konstatēja, ka LV ekonomikas pamats ir lauksaimniecība un ka sagraujot lauksaimniecību LV ekonomiku var padarīt ļoti vāju. Krieviem pat nebija jācenšas šo plānu ieviest dzīvē, mūsu bāleliņi un tauku meitas pašas šos plānus skaisti ir realizējuši.
15.jūnijs 2013, 22:16 | links

Brālīt, bet ja tu neiedziļinies, tad kādas tev ir tiesības un uz kāda pamata kādu par kaut ko apvainot? Neiedziļinoties tev atliek paļauties uz to pašu žurnālistu liriku, kuru tu nosodi.
Par kādu līdzsvaru tu runā? Cik Rīgas vadība atvedusi investoru? Ja Ventspilī ostā vismaz tiek būvētas kaut nelielas, bet ražotnes, tad Rīgas osta ir primitīvs pārkraušanas punkts. Cik no visa Rīgas uzaudzētā kravu apjoma ir amīšu kravas? Cik kravas atved uz Rīgas ostu LDz? Cik kravu Rīgai ir devis konteineru termināls, kas ir Šlesera radīts? Un cik stividoru piesaistījusi pati osta?
Vai tu vari atbildēt, kas bija jāizdara Latvijas valdībai, lai nebūtu to 300000 aizbraucēju? Cik darba vietas esi radījis pats vai vienkāršāk ir prasīt no citiem?
Kaspar, ja tev ir savs viedoklis, tad pamato to ar argumentiem nevis personīgiem apvainojumiem. Pats muļķis var būt pirmklasnieka līmenī ir arguments, bet diez vai kādu pārliecinās mainīt savu viedokli.
15.jūnijs 2013, 21:41 | links

Nē nu kad Brālītis sāk par politiku runāt,tad,kā jau reiz te minēju,man gribas viņu nožņaugt. Tieši nožņaugt!:)
15.jūnijs 2013, 21:40 | links

Daļa ir gatava sev iešaut abās kājās. Deportācijas pielikt = ar šodienas emigrāciju. Labi kā tādu tikpat maz kā nēģeru Latvijā. Visām pēcpadumjo laiku valstīm ir līdzīgas problēmas. Bet uzskatīt par glābējiem tos, kuri savā etniskajā dzimtenē zog un muļķo tautu 10x vairāk kā šeit maigi izsakoties ir stulbi. Paši ļaujat savējiem zagt un par banāniem esat sevi gatavi pārdot jebkuram, jo tā ir vieglāk. Kāda tauta, tāda valsts ;)
15.jūnijs 2013, 19:49 | links

ABC citēju tavu teikumu: " Var būt ir jāiedziļinās un jāsaprot kāpēc tas viss tā notiek un tikai pēc tam jākritizē pašreizējā Latvijas valdība. "

Teikšu rupji un ceru ka vieglāk ap sirdi būs :)

Nakuj man jāiedziļinās un tiem citiem 300 000 kas aizbraukuši no Latvijas . Fakts ir viens - Latviešu partijas ir sevi pierādījušas pēdējos 20 gados kā zaglīgas,melīgas,nodevīgas un par savu tautu nedomājošas partijas. Visa tā lirika ko dzied žurnālisti un skandina uz patriotisma stīgām "Latvieši" lai visu laiku meklētu ienaidniekus "krievos "ir sviests un vērsts aunu baru. Es atviegloti uzelpoju ka beidzot krievi ir uzvarējuši jo ir vajadzīgs loģisks balanss kura nekad te nav bijis .

Bralitis, 15.jūnijs 2013, 18:32

Ja Tu esi latvietis, tad cūkas mēsli smaržo! Ceru, ka esi aizvācies un atpakaļ nebrauksi! Tev pat nav tik daudz smadzeņu, lai kaut nedaudz paanalizētu kas patiesībā notiek! Tu, acīmredzot, esi starp tiem neliešiem, kuri bija sajūsmā, ka latviešu Latvijā 1988.gadā bija palikuši tikai 50.8% un noteikti esi starp tiem aprobežotajiem, kuri nezina, ka latviešu Latvijā 1940.gadā bija vairāk par 83%.
15.jūnijs 2013, 19:02 | links

ABC citēju tavu teikumu: " Var būt ir jāiedziļinās un jāsaprot kāpēc tas viss tā notiek un tikai pēc tam jākritizē pašreizējā Latvijas valdība. "

Teikšu rupji un ceru ka vieglāk ap sirdi būs :)

Nakuj man jāiedziļinās un tiem citiem 300 000 kas aizbraukuši no Latvijas . Fakts ir viens - Latviešu partijas ir sevi pierādījušas pēdējos 20 gados kā zaglīgas,melīgas,nodevīgas un par savu tautu nedomājošas partijas. Visa tā lirika ko dzied žurnālisti un skandina uz patriotisma stīgām "Latvieši" lai visu laiku meklētu ienaidniekus "krievos "ir sviests un vērsts aunu baru. Es atviegloti uzelpoju ka beidzot krievi ir uzvarējuši jo ir vajadzīgs loģisks balanss kura nekad te nav bijis .
15.jūnijs 2013, 18:32 | links

Andris ABC,Vācijā redz zin un māk atrast veidu kā pārskaitīt bērnu pabalstu adresātam.Man paziņa pat mēģināja no tiem 180eur atteikties,tad viņam soc,dienesti "maigi"paskaidroja,ka domāta bērnam.Beigu galā bija spiests pabalstu pieņemt.
15.jūnijs 2013, 11:44 | links

AndrisABC labi skaldi.. Tā turpināt :))
15.jūnijs 2013, 11:34 | links

Lieku banu šim tematam.. Jo tiešām sakas aizskaršana viena otra personībai.. Balsojam vēlēšanās tomēr par tiem, kas kuram tuvāks.. Demokrātijas burvība.. Kamēr nebus SC ticis pie varas tikmēr būs viņš Antiņš baltajā zirgā.. Bet.. Tas ir tikai laika jautājums.. Es personīgi domāju, kad vajadzētu tam notik ātrāk.. Jo rodas lielāka plaisa starp LV un citādi domājušiem.. Citādi sanāk kā parasti teicienam māk malku cirst.. Teikšu tā. Rīga tomēr ir tāds mazs pabērns salīdzinot ar valsts līdzekļu pārdali.. Jo naudiņš plūst nepārtraukti ("visa" lv ekonomika) un tērējam cik gribam, bet kā zinām Latvijai visai vajag to naudu.. Vārdu sakot, Rīga uzdzīvo kamēr Parējiem iedzīvotajiem liek pievilkt grožus un izvilkt krīzes sekas.. Kaut vai labais darbs piemēram, Par velti šoferi brauc ar sabiedrisko !? Njā tiem kam ir nauda (privātās mašīnas) piešķir tādas pat prioritātes kā pensionāriem un skolniekiem.. Tā ir naudas izsaimniekošana vai tikai lēts triks spalvas spodrināšanai!?
P.s neprendēju uz taisnību, tikai esmu citādi domājoš nekā SC :))))
15.jūnijs 2013, 11:31 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager