Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Puisītis plikām kājiņām, saulīte žēlīgi, rasas piliens, sastrādātā roka smagi... Mirtin, cerams, ka pats tu saproti, ka tavā gadījumā tā ir polittehnoloģija, piedevām prasta, lumpeņu līmenim domāta. Skaistus vārdus var uzrakstīt da par jebko, jebkurā labā darbā var saskatīt kādu kļūdu vai kādu faktu un pasniegt to sev vēlamajā gaismā. Ne jau tevi ir jāmāca, bet cilvēkus, kuri lasa tavus vārsmojumus. Piedomāt pie visa ko dzird un lasa un neuztvert to kā patiesību, analizēt faktus u meklēt likumsakarības. Tu saki kā var ievēlēt tos kas zog. Tak pateicoties taviem amata brāļiem. Būsi kaut ko dzirdējis par trešo varu? Cik tu esi šeit, citviet pateicis nosodošus vārdus saviem kolēģiem par puspatiesību, tīkamu faktu publicēšanu un apjūsmošanu? Tak kolēģi, draugi, grūti būt tam sliktajam kurš var pateikt acīs patiesību?
Nu neuzrakstīja māmiņa iesniegumu, vai to tā ir jātaisa traģēdija? Var jau teikt ka valdība vainīga. Tikai pasaki uz kurieni LM vajadzēja skaitīt bērna pabalstu, ja māmiņa nav uzrakstījusi iesniegumu un norādījusi uz kādu kontu pārskaitīt viņai tos latiņus? Var būt var pirms kaut ko raksti iedziļināties notikumos saprast kāpēc kaut kas nav noticis tā kā vajag, mēģināt rast risinājumu, nevis bez domāšanas uzskricelēt populistisku līdzjūtības penteri un priecāties kā es strādāju tautas labā.
Rakstīt par ekonomiku emociju līmenī nozīmē nodarboties ar daiļliteratūras rakstīšanu. Tu paanalizē ciparus par eksportu un importu un tad gudri spriedelē par aizsardzības ministra izteikumiem. Var būt ka esi pamanījis, ka valstī neskatoties uz nepārtrauktu iedzīvotāja skaita sarukumu, ekonomika tomēr aug. Paskaties, kas notiek pat attīstītajās rietumu valstīs. Neskatoties, ka viņiem nepārtraukti ierodas viesstrādnieki tai skaitā no Latvijas kas palielina nodokļu bāzi, notiek stagnēšana. Var būt ir jāiedziļinās un jāsaprot kāpēc tas viss tā notiek un tikai pēc tam jākritizē pašreizējā Latvijas valdība. Nu nemāku es rakstīt, tas nav priekš manis, bet dažreiz vajag.
15.jūnijs 2013, 11:27 | links

mirtins.respekt !!!
reāli iesprūst rīklē!
...bet jautājums kā būtu,ja būtu ir mūžīgs...kā būtu,ja Ulmanis BŪTU aicinājis cīņai utt.utjp ...
14.jūnijs 2013, 17:01 | links

shovasar neesu vel bijis,bet ziemaa baigi shvaki bij.reizes 4 biju bet neko uzmanibas vertu taa ari nedabuju. domaju nakamnedel aizbraukshu tur paproveeshu,tadd jau uzrakstishu kas un kaa

cojs, 14.jūnijs 2013, 16:14

Es, nu jau pagāšziem,uz Alaukstu ar nebiju!
Bet mēs te sākam jau ņe po ķemu!!!:)))
Ja godīgi es piedāvāju ADMINAM šo tēmu slēgt uz laiku,kad tas atkal būtu aktuāli,jo varbūt tā varētu pasargāt paši no sevis nedaudz!!!:)))Bet ja tagad slēgs atkal būšu vainīgais!!!:)))
Eh...kam tagad viegli!!!:)))Visiem veiksmi un ne asakas!!!
14.jūnijs 2013, 16:24 | links

shovasar neesu vel bijis,bet ziemaa baigi shvaki bij.reizes 4 biju bet neko uzmanibas vertu taa ari nedabuju. domaju nakamnedel aizbraukshu tur paproveeshu,tadd jau uzrakstishu kas un kaa
14.jūnijs 2013, 16:14 | links

snipiens

par tiem plichiem atceros :)

ka vajag nezinu,izsaku sheit tik svu viedokli Ushakova aizstavjiem,nu nau man ticibas tam Rigas meram.protams nesaku ka man ir 100% taisniiba,bet tas ir mans viedoklis

cojs, 14.jūnijs 2013, 15:58

Tur jau tā ixņa,ka no it kā veselīgas diskusijas pārejam uz rīkļu graušanas utt.!:(
Kā tur Sedā ar zivīm!?
14.jūnijs 2013, 16:05 | links

snipiens

par tiem plichiem atceros :)

ka vajag nezinu,izsaku sheit tik svu viedokli Ushakova aizstavjiem,nu nau man ticibas tam Rigas meram.protams nesaku ka man ir 100% taisniiba,bet tas ir mans viedoklis
14.jūnijs 2013, 15:58 | links

Mirtin, Mirtin - solīji, ka neteiksi neko :) A pats ko dari?
...
Ok, netraucēšu atkauties no tautiešiem. Šitā baltā zirgā tāpat nenoturēsies :)

Akmens_Viesis, 14.jūnijs 2013, 15:11

Zirgs jau sen vairs nav balts... taisnība tev ir... taisnība. Lai kā es negribētu atzīt. Tu, pasaules trubadūr... Vismaz labi, ka neesi tik aprobežots, kā Raihs:) Citādi arī tavā viedoklī neieklausītos:)))) Bet zini... tik šķērmi pēc tā visa sametās... nu dien... Es vēl sapratu, ka Hermanis, bet kad Māra Zālīte... Nu kas tad vēl... Kur tad vēl... Būtu Ziedonis vēl starp mums, vai viņš arī tāpat... ar asu nazi - čik, ar cirvi brak un viss... ???? Mani reāli tas aizskāra... tik dziļi, tik sāpīgi... Nu nedrīkst tā, nedrīkst!!!! Saproti, pienāca pie manis mans 2 gadus vecais puika, paskatījās tā dziļi man acīs ar savām zili peklēkajām no mammas mantotajām spulgām un aizskrēja basajām kājām... top, top, top.... skatījos viņam pakaļ un domāju... vai viņam būs tās izvēles, vai viņam būs tās brīvības netikt pieskaitītam. Izvēle netikt pieskaitītam lumpeņos vai hermaņos, netikt pieksaitītam zālītēs vai nodevējos... Un par ko... tikai par to ka ir!!! tas ir nepareizi... tas ir tik faking nepareizi, ka kliedziens apklust rīklē....
14.jūnijs 2013, 15:43 | links

Jau piegriežās šitā škirošana ,vajadzēja to skaidri pateikt jau 90.tad redzētu kur mēs būtu tagad ,kad vajadzēja balsot par neatkarību tad visi bija labi ,būtu jau kaunējušies super pareizie...
14.jūnijs 2013, 15:39 | links

raihs

tavu viedokli vispar neuztveru nopietni,parak aprobezots cilvecinsh tu esi.ko var gribet no tevis ja tev valsts milestiba sakas tikai tad ja tava valsts iegust kadu chempiona titulu sporta :)

cojs, 14.jūnijs 2013, 15:18

Vecīt...Tu man esi palicis atmiņā vēl no ,,nelaiķes" ZIVES laikiem,kad mani ,,ļečīji" ilgi un dikti pēc tā,ka atļāvos Alauksta ,,plinderus" nosaukt par breksīšiem!:)
Ja Tu esi tik neatlaidīks cīkstonis,tad pasaki skaidri un gaiši...kā vajag un ko vajag!?:)

snipiens, 14.jūnijs 2013, 15:26

Starp citu tas tika adresēts COJAM!
14.jūnijs 2013, 15:35 | links

raihs

tavu viedokli vispar neuztveru nopietni,parak aprobezots cilvecinsh tu esi.ko var gribet no tevis ja tev valsts milestiba sakas tikai tad ja tava valsts iegust kadu chempiona titulu sporta :)

Pilnīgi piekrītu!

Saprati, Raih! Aprobežots cilvēciņš tu esi, Ap ro be žots!!! Mua ha ha ha:) Laikam tiešām jāpilda vēlēšanu solījumi un jāapklust. Citādi ir kaut kādas magnētiskās vētras:)
14.jūnijs 2013, 15:33 | links

Bet Urļakovam cepuri nost - visi tagad domā balsojot ne par to, kas tagad notiek, bet par to, kas bija 90-ajos gados... Latvieši zaga, mēs - krievi - dodam bezmaksas sabiedrisko...
Un to redzu arī te! Žēl,....

Tagad tie, kas tur baigi grāba, nav pie varas, sēž siltās vietiņās un neuztraucas par Latviju!

Urļakova taktika ne ar ko neatšķiras - viņš, tāpat kā latvieši, balsta savu uz nacionālismu - Visu Krieviem! :) Krievi balso tikai par viņu, latvieši arī sākuši pavilkties - jo dažiem bezmaksas sabiedriskais... Bet ko tālāk????
14.jūnijs 2013, 15:31 | links

raihs

Vecīt...Tu man esi palicis atmiņā vēl no ,,nelaiķes" ZIVES laikiem,kad mani ,,ļečīji" ilgi un dikti pēc tā,ka atļāvos Alauksta ,,plinderus" nosaukt par breksīšiem!:)
Ja Tu esi tik neatlaidīks cīkstonis,tad pasaki skaidri un gaiši...kā vajag un ko vajag!?:)
14.jūnijs 2013, 15:26 | links

Esmu tāds pats kaucējs,tapēc arī iekaukšu,bet frāzēm, ne sakarīgā Otiņcienīgā (bez sarkasma,visu cieņu) stāstā,jo nebiju ,,teicamnieks",nu nebiju sorry!:)
Kā es to visu redzu?Un proti...
90tajos atgūta brīvība...,,flag v ruki" un uz priekšu jauno laiku Ulmaņlaiki,kaut vai ar visu,,trīcvaidziņu" priekšgalā,kurš vēl esot Rīgas rajona pakalpojumu kombināta direktors ar savu sarkano ,,ģevjatku"braukā šmigains pa ģerevņu! Cilvēks jau vien ir!:)Viņš izmantojot uzvārdu savāc tautu un saka:,,Tautieši!Būsim vienoti!Tad nu ir pienācis tas brīdis,kad mēs varam turpināt mūsu tēvu un vectēvu uzsākto Latvijas Valsts attīstību!Mums PSRS ir atstājis ,,rūpnīcas",lauksaimniecības zemes,dzelzceļus utt.Nebūsim ,,auveri" un naudaskāri...pārorientēsim ražošanu un celsim valsts labklājību!Atjaunosim LV vārdu pasaulē!Mums kaimiņos ir Krievija,kuru kolhozi apgādāja ar paiku...uzturēsim draudzīgus sakarus un turpināsim iesākto...bēdu nezināsim!Rūpnīcas ražos mūsdienīgas lietas...gudro prātu(starp citu ar padomju izglītību) mums ir pietiekoši!Kā piemēram VEFā strādā tāds BUMS...iedosim viņam laborotoriju un lai izstrādā makšķerlietas,kuras būs cieņā visā pasaulē!:),kaut vai ,,pakaļdarinājumi"...a ko Ķīna var mēs nevarējām...!?RAFā liksim kopā automašīnas...nu ja ne automašīnas,tad vismaz Opeļus!:),,Sarkanajā Zvaigznē" ražosim ,,skūterus"!,,Sarkanajā Kvadrātā" līmēsim laivas!Radiotehnikā ražosim mūzikas centrus!Utt.!
Diemžēl tas viss nenotika tā kā es te murgoju!:(
A notika kā notika un kā Jūs ziniet!Visu prihvatizēja...daļa uz tā rēķina kļuva stāvgrūdām bagāti,daļai vairs nebija darba un ,,nepatriotisku žurku" lomā bija jādodās meklēt labāku dzīvi...a ko nosprāgt vai, skatoties un klausoties ,,tautas kalpos",kuri nu bij ,,zirgā" un russaku starp viņiem tik pat kā nebija!!!Tagad mēs ne tikai visā vainojam russakus,bet esam jau sākuši savā starpā ,,grauzties"!:(
Es divus gadus sipos ar savas zemes dokumentācijas savešanu kārtībā...dalīšanu,būvatļauju utt.Ciemā nesēž russaki,bet bāleliņi!Man ir savākta tāda dokumentu mape,ka ja iemauktu pa ,,lbešņiku",tad ,,šenkeļi" būtu gaisā!:)Liek ,,sprunguļus" ritenī,jo pieļauju,ka kāds kādu lobē!Pieņemti ir lērums tupi nolikumi un likumi,bet ne jau russaki tos ir pieņēmuši!Būsim godīgi...visu es sen varētu savest kārtībā ,,iešķiņķojot" piķi...un varbūt jau dzīvotu mājā zem jumta...un tādu valsti mēs paši esam uzbūvējuši un nevis russaki!Vienkārši varbūt der apstāties un attiet no tās Kašperovska cienīgās nozombēšanas (MĒS ESAM DIŽENI,MĒS ESAM VARENI)!!!:)))Vēlēšanas sen garām...es nobalsoju par Līgo ideju un tikai...neviss kā te tika rakstīts...vajadzēja balsot pofig par ko,tikai ne par russakiem,jo tie pie visa taču vainīgi!:)
Šoreiz bez P.s.Vienkārši es tā redzu mūsus...i smešno i grešno!!!:)))
14.jūnijs 2013, 15:22 | links

raihs

14.jūnijs 2013, 15:18 | links

Mirtin, Mirtin - solīji, ka neteiksi neko :) A pats ko dari?

Tad nu klausies - Tavs 14:28 ieraksts.
Tādu emocionālo lādiņu var uzbūvēt pilnīgi par katru, kas pieņēmis jebkādu citus cilvēkus ietekmējošu lēmumu.

Vai no tā kļūst kas labāks? Ne uz mirkli!

Īstais rezultāts ir, ka uz to naudu nopelna visādu pretvienotības avīžu drukātāji, u.c., kas ne mirkli paši ne par ko nav atbildīgi.

Otrs rezultāts, ka cilvēki aiz becerības nah... aizbrauc strādāt tur, kur alga apmierina, un par tieši tādiem pat skandāliem valodas barjeras un pofiga dēļ vispār neuzzina.

Ok, netraucēšu atkauties no tautiešiem. Šitā baltā zirgā tāpat nenoturēsies :)
14.jūnijs 2013, 15:11 | links

Bet, Mirtin, ta sanāk, ka tur augšgalā no latviešiem tik pip peles vien un jabalso par krievu Ušakovu un 2Amerikiem, Rozentālēm un Turlajiem!?
Šausmas..
14.jūnijs 2013, 14:54 | links

Ne jau krievi iznīcinās Latviju, ne jau krievi iznīcinās mūsu tradīcijas un sabradās pašlepnumu... mēs paši savām rokām, savām kājām un ar savu pērkamo dvēseli.

mirtins, 14.jūnijs 2013, 14:45

Tieši tā - viens Urļakovs vienu Mirtinu nopirka, tas tagad visur vāvuļo, cik Urļakovs labs un latvieši slikti!:)
14.jūnijs 2013, 14:53 | links

Un paturpinot Mirtina teikto, ne jau krievi vadīja PSRS. Vismaz ne lielāko tās pastāvēšanas daļu
14.jūnijs 2013, 14:50 | links

AndrisABC - palasi ko raksta raihs diskuijā par naglām. tas pats zušu iepirkums, tie paši izdrāztie ceļi u.t.t. Tas viss ir mūsu pašu nopelns!
14.jūnijs 2013, 14:47 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager