Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Vesels ēdis.
(par peršingu Ventas tēmā bija labi rūkts)
11.jūnijs 2013, 22:43 | links

ja gaumes lietas nestridas ,kam Zals ,kam Zils ,kam Roza ! sori jaiet (burkot) skabenes un pagraba ,a to 'saimnieks' izdomas uzlikt nodokli ! (bauris edis latvijas tiras nevis pirks EIRO meslus) . p/s doma AKMENTIN doma -domasana un slinkums no pertika uztaisija HOMO SAPIENS!
11.jūnijs 2013, 22:40 | links

Plēsīgais, pusi nesapratu :)

Bet tēma cita - cigaretes ir piemērs. Papētiet, vai mēs savā dzīvē esam tik patriotiski, cik gribas te un citās tēmās apgalvot. Vairāk nekas.

Es atbalstu cilvēkus, kas domā un rīkojas puslīdz konsekventi - un saprot, ka NAV rezerves Latvijas. Tie cilvēki, kas IR, ir jāvieno kopā ar pietiekami skaidru komunikāciju un praktiskām lietām. Citādi tāda putra ar pusidejām un pusdarbiem vien sanāk.

Tāpēc mani lielajā tēmā sarūgtina, ka līdz konceptiem vai idejām runa tikpat kā nenonāca - mēru sacīkste, ja par Rīgu. Ka Vienotībai svarīgāk par daudz ko citu ir noēst RP utt. līdzīgu piemēru pietiek visapkārt.

Tajā pat laikā man nav laika par to "Besīties", jo ir kaut kāds manām spējām pieejams darba līmenis, ko es varu izdarīt, un cits nevar izdarīt. Un to es daru - sabiedriskā kārtā. (vēlēšanās kandidēt piedāvāja, negāju, nav tik bieza āda pašlaik).

utt
11.jūnijs 2013, 22:21 | links

Lasu brīnos ...viens "afgānis" sanarkojies saimnieko , cits vicina karogu un bļauj Latvija ,Latvija !! Vinnēja tak Nils ar savu partiju . Kā Andža savulaik teica : "Kā lemsiet tā būs " ... un tā arī IR. Veca aksioma - katra tauta ir pelnījusi tādu valdību kādu pati ievēlējusi. Pēc klopes nav vērts vicināties :))

Bralitis, 11.jūnijs 2013, 22:08

Principā ir loģiski,ka pēc tādām "klopēm" uznāk filozofiska rakstura pārdomas...Tad nu arī "izpaužamies". Vienīgi varētu te izvairīties no Delfu līmeņa piešprices
11.jūnijs 2013, 22:12 | links

"Elitu" "Rīgu" "Kosmosu " tak nekur vairs nevar nopirkt :(( Patriotisma dzīts būt ar mieru pat tos vecos dranķus uzpīpēt :))))
11.jūnijs 2013, 22:11 | links

Nu es nepiekritīšu gan,ka pēc akcīzes uzlīmes būtu patriotisms mērāms. Nu nopirkšu es to cigu bez PVNa(pats gan 10 gadus ni-ni),nu un? Tāpat tas ieekonomētais piķis valsts kasē ieripos-tikai jau kāda cita papildus pirkuma veidā.
11.jūnijs 2013, 22:08 | links

Lasu brīnos ...viens "afgānis" sanarkojies saimnieko , cits vicina karogu un bļauj Latvija ,Latvija !! Vinnēja tak Nils ar savu partiju . Kā Andža savulaik teica : "Kā lemsiet tā būs " ... un tā arī IR. Veca aksioma - katra tauta ir pelnījusi tādu valdību kādu pati ievēlējusi. Pēc klopes nav vērts vicināties :))
11.jūnijs 2013, 22:08 | links

Nu labi,piedod-skaidrs,kontūzija:)
11.jūnijs 2013, 22:04 | links

uz pacinas VID PB-6849411
11.jūnijs 2013, 22:02 | links

plesigais atbildi uz vienu jautajumu ! cik TU IZDZĒRI ?

raihs, 11.jūnijs 2013, 21:49

sori alkoholu lietoju (nopietni) 85 gada pec afganiem ! narko ari ! p/s ja nu korejiesi 'PARTNERI' ko sabazusi ! pp/s un es vel atbalstu LATVIJU ! BLAVIENS !
11.jūnijs 2013, 21:59 | links

Man savukārt, šīm sarunām ir raksturīgi pakāpties līmenī, kas reāli nav pieejams, lai radītu sev lielāku "svarīguma" sajūtu.

Piedāvāju vienkāršot lietas. Pārbaudiet, kādas valsts uzlīme ir uz cigarešu paciņas jūsu kabatā. Tā ir valsts, ko atbalstāt reāli, ar saviem darbiem.

Tie, kas vienkārši nesmēķē - visu cieņu, vismaz šajā ziņā jūs nevar vainot, ka mirstība LV pārsniedz dzimstību :)

Akmens_Viesis, 11.jūnijs 2013, 20:16

pārbaudīju... Rakstīts "Valsts ieņēmumu dienests", GH 0662393 :)
11.jūnijs 2013, 21:53 | links

plesigais atbildi uz vienu jautajumu ! cik TU IZDZĒRI ?
11.jūnijs 2013, 21:49 | links

akmentin atbildi uz vienu jautajumu ! ko TU ATBALSTI ? kartigu saimnieku kas pardesmit gadu laika (pec katastrofas (karosanas)) sakarto savu saimniecibu un palidz citam ---vai 10 saimniekus kas doma tikai par to ka piebast kabatas ! pensionaram (kas Latvijas tradicijas un godu iznesa cauri ugunij un udenim ) dosim latu (indeksacija), saimniekam 2000 ls vieta 8000 vai piedodiet 4000ls ! TU inspektors esi viena limeni ar kriminalo -pat pedejais cietuma 'pe--ns ' var TEVI apdirst nerunajot par krimautoritatem ! kamer pie stures nebus KARTIGS saimnieks -----!
11.jūnijs 2013, 21:46 | links

Man savukārt, šīm sarunām ir raksturīgi pakāpties līmenī, kas reāli nav pieejams, lai radītu sev lielāku "svarīguma" sajūtu.

Piedāvāju vienkāršot lietas. Pārbaudiet, kādas valsts uzlīme ir uz cigarešu paciņas jūsu kabatā. Tā ir valsts, ko atbalstāt reāli, ar saviem darbiem.

Tie, kas vienkārši nesmēķē - visu cieņu, vismaz šajā ziņā jūs nevar vainot, ka mirstība LV pārsniedz dzimstību :)
11.jūnijs 2013, 20:16 | links

Es arī arvien esmu,un cerams,arī būšu par Vienotību,kaut gan,ja viņi turpinās tā uzvesties,un tik bezatbildīgi attiekties pret kandidātu izvēli,tad nāksies mainīt domas.
Es par tiltu!:) Man jau zb tās probkas Dienvidu tilta Pārdaugavas pusē. Ik rītu noskatos,kā vīri staigā,pārpīpē,pārsvarā divi skatās,kā trešais kaut ko lēnām rušinās.Tehnika stāv. Skaidrs,ka ir cietā darbalga,nevis pēc izdarītā....
11.jūnijs 2013, 19:51 | links

Andri - kāds Tev pamats domāt, ka noēsta? RD nav tik liela ēdnīca...manuprāt, lai pabeigtu Dienvidu tiltu un aiztaisītu bedres var arī bišķi aizņemties...savukārt vai vajag jaunus tramvajus - nezinu. Tev var būt viedoklis, ka nevajag tiltu, bet vajag tramvajus. :)

Visādā ziņā rīdzinieki, kas maksā nodokļus ir savu izvēli izdarījuši un tagad ir muļķīgi sūroties par kaut ko. Redzēju diskusiju Ēlerte vs Ušakovs...man vienotība patīk, bet...khmm...ar galvu jādomā ko spicē likt...pretējā gadījumā nav jābrīnās
11.jūnijs 2013, 16:51 | links

Daddy_i, neviens parāds nav brālis. Jautājums ir cik liels ir tas deficīts un kur aizņemtā nauda tiek iztērēta. Ja nauda tiek aizņemta un noēsta, kā Rīgas gadījumā, tad tas neir labi. Ja aizņemtu naudu iegulda attīstībā, tad tā ir atkal nedaudz savādāka lieta.
Nezinu, kur te viens otrs saskatīja politiķa Nila izaugsmi, bet pat uz Ēlertes fona viņš neizskatījās visai labi...
11.jūnijs 2013, 14:55 | links

nesaprotu, ar ko gan Rīgas budžeta deficīts sliktāks par valsts budžeta deficītu? :DD

nu jā, savai kakai tomēr cita smarža... :)
11.jūnijs 2013, 14:26 | links

Procentu maksājumi var pieaugt, ja tiek ņemti jauni kredīti vai pagarināti esošo kredītu atdošanas termiņi. Tā, ka deficīts var tikt finansēts gan no iltermiņa, gan īstermiņa aizņēmumiem, līdzīgi kā valsts budžeta deficīts.
11.jūnijs 2013, 14:16 | links

Ja jau nesummējas, Rīgas kredītreitings audzis, tad kāpēc procentu maksājumi auguši? Tu domā Rīga budžeta deficītu sedz ar īstermiņu aizņēmumiem?

AndrisABC, 11.jūnijs 2013, 13:51

Ir cilvēki, kuriem rādi uz pienu, saki, ka tas ir balts un piens - neticēs un kliegs, ka melna čura!

Ir daļa sabiedrības, kuriem Nils ir svētāks par govi Indijā un nekas viņus nepārliecinās, ja vien Putins neteiks, ka Nils ir slikts! :)
11.jūnijs 2013, 14:09 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager