Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
:D
Nejūtos apdraudēts :)
Vajag mazāk dzert........
5.decembris 2012, 23:29 | links

Micuk biju pie Staiceles uz vimbu+lasi+vēdzeli.2 diennaktis.Viens pats ( un pa muti kā hotentots nenorāvos:)) . Kurināju naktī ugunskuru (ko, cik zinu tur nedrīkst) , lasi nedabūju- tas ar visu vizuli aizskrēja tālāk:) ,dabūju vimbas un pāris smukas vēdzeles . Runa par to ka es gaidīju kad beidzot man kāds pienāks klāt un paprasīs ko es te daru . Neviens .

Vitenahemot, Burtnieka pasaimniekotāja pārstāvis pats lielījās, ka Burtnieks ir tik bagāts ar zivīm jo nepateikšu cik tur upes ietek Burtniekā un ar jūru to ar savieno upe. Ko darīsim, situācija līdzīga sausajai?

GKL ... Daugavas labais krasts no kalna pretim pilsdrupām, pret straumi, līdz līcim pie kapiem.
5.decembris 2012, 23:26 | links

Tad likumsakarīgi iznāk, ka Salacas ietilpstošajās pašvaldībās ir vieni m-ērkaķi, kas aiz sav mājas loga neko neredz>>>>!
DD
Ne tikai Salacā.....Ļoti labi redz,bet redz šiem ir bezmaksas licences un piedevām daudz draugu.Ja neesi draugu skaitā,aizbraucot vari saņemt atbildi; licences beigušās.Nav slikti.privāta upīte,valsts,tas ir iedzīvotāji,regulāri papildina krājumus,ķer cik gribi,jo pats sevi kontrolē. Nemaz nav slikti būt par mērkaķi arī bez ienākumiem.
5.decembris 2012, 23:22 | links

Nu tur lieta vienkārša. Ja biji pavasarī tad licences bija beigušās. Tur uz sezonu Salacgrīvas posmam ir tikai 2000 licences un dienā ja nekļūdos ir 60 vai 80 licences. Tagad parēķini cik dienās viņas beigsies, ja visas dienas upe ir pilna ar makšķerniekiem. Nu labi parasti visi 80 ir reti kad, bet pat ja kādi 40 cilvēki ir upē tad licences beidzas 2 mēnešu laikā.
5.decembris 2012, 23:21 | links

plencisbrencis
Slikts piemērs, tādā vietā nedrīkstētu veidot LM, jo zivīm ir iespēja migrēt un vairoties dabiski, tas būtu vienkārš slauciens...!
5.decembris 2012, 23:20 | links

Neizturēju :)
vitenahemots, lūdzu nosauc tās dažas vietas(tas tā, lai čomi neiekrīt), kur nevar ar ģimeni aizbraukt, bez draudiem par dzīvību, pamakšķerēt un atpūsties ar ģimeni.
Pašam man arī būs interesanti uzzināt, kur es pa muti nēsmu dabūjis :D :D :D
5.decembris 2012, 23:19 | links

Lašu.2010 gadā.
5.decembris 2012, 23:18 | links

Vitenahmot es esmu makšķernieks - vazanķis ,nevis vienkārši vazanķis :))) Tieši tu esi vazanķis ka ložņā pa vietām kur jūties apdraudēts :))
5.decembris 2012, 23:17 | links

Bralitis par kurām Salacas licenzēm runā? Lašu vai parastajām?
5.decembris 2012, 23:17 | links

Plenci Brenci Salacā jau tā ar ir kā tu minēji.Biju Salacā ,licenzes nauda kabatā ,nelikumīgi copēj u,nevienu copmani un nevienu kontroli 2 dienu un nakšu garumā pat neredzēju. Bet licenzes ta bij izpirktas !!!! Tur vajadzēja būt ik pēc 20metriem pa copmanim !
5.decembris 2012, 23:16 | links

Bralitis
Tad Tu esi vazaņķis...
5.decembris 2012, 23:15 | links

Braliti cik tad būtu jāmaksā zelta kartei uz lašiem? Ķirsons Salacā pērk VIP karti uz sezonu par 500ls.
5.decembris 2012, 23:15 | links

Plencisbrencis...-žetons !
5.decembris 2012, 23:14 | links

Plencisbrencis, pasaka ir ļoti tuva īstenībai. Daudzi iedomājas, ka upe ir tikai viņa un citiem tur nav jābūt, un tiek meklēti veidi, kā lai sagrābj kontroli pār kādu ūdens posmu.
5.decembris 2012, 23:13 | links

Bralitis
Uz Angliju, vairāk uz Īriju, vājā ģeogrāfijas izpratnē brauc tikai neveiksminieki...utt...!
5.decembris 2012, 23:13 | links

Vtenhemot es vazājos viens pats pa nakts copēm uz zandartiem,vēdzelēm,sēžu uz līni . Nu ne reizi neesmu juties apdraudēts un beidzis copi vai atpūtu ar ģimeni dēļ kādiem ambāļiem !!! Pa kurām mēslu bedrēm ta tu vazājies ???
5.decembris 2012, 23:12 | links

Piemērs:
ES ar gribētu apsaimniekot,nu pieņemsim SausoDaugavu. Piebraucami slipi jau ir,nav jātaisa-forši;
Zivis skraida no jūras turp šurp un pat vairojās pašas-atkal forši;
Uzsliešu telti,kur biļeti tirgot(dārgu),uz finiera ar marķieri uzskricelēšu visādus aizliegumus,brīdinājumus un sēdēšu pīpodams krastā ar gandarījuma sajūtu,ka esmu ko labu paveicis.
Licences izdalīšu draugiem+ krasta zemes īpašniekam kādam.
Sēžu es tā pīpoju,te pieripo viens auto ar laivu,kāpj ārā A,B un vēl V-ē. Sveiks vecais,še piķis,dod biļet-mums te ļoti mīļa copes vieta.
Atvainojiet vīri,visas licences ir jau aizrunātas,līdz apsaimniekošanas termiņa beigām.
Es jau zēni ne dēļ naudas,vienkārši negribu es šeit svešus ģīmjus redzēt.
Ideāla pasaka,tik tas scenārijs ne priekš manis.
...Laikam viens no nepareizi domājošajiem.
5.decembris 2012, 23:10 | links

Bralitis
Tev neliek braukt, vispār nekur, bet jābūt vietām, iespējami, ne vairāk, kā tagad, varbūt mazāk, kur civilizēti, cilvēki, arī ar ģimenēm var atpūsties pie publiskiem ūdeņiem, makšķerēt un atpūsties ar drošības sajūtu!
Novelc kombinezonu, iespējami vajadzēs, ne tikai bio tualeti!
5.decembris 2012, 23:08 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager