Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
tie kam pietika pacietības noklausīties raidījumu līdz galam, domāju tā bilde ir skaidra. kā izteicās Novodvorcevas kundze ,nelojālie krievu tautības cilvēki drīz paliks bez savas dzimtenes. viņiem nebūs vietas ne Latvijā nedz arī krievijā, ja turēsies pie putina murgiem ,kura dienas arī jau skaitītas.
20.februāris 2012, 10:18 | links

Tere pere!
Nu gan esat krietni svīduši pēdējās dienās! Palasījos jūsu viedokļus tikai šorīt, jo iepriekšējās dienas biju aizņemts darbos un copē.
Žēl, ka par vienu dziesmu ņemoties, esat vilkuši katrs savā stilā un lamājot viens otru par to, ka tas otrs ir tas, kurš neprot meldiņu noturēt...
Man, personīgi, bija pazemojoši piedalīties balsošanā par latviešu valodas likteni pēc 20 neatkarības gadiem. No šejienes jautājums: kas tie mums par specdienestiem un kam mums tādi ir vajadzīgi, ja lindermaņi un ždanokas var brīvi elpot un pat atļauties veidot politisko karjeru???
Fascinē tautiešu aktivitāte aizrobežā, par ko liecina bildes par rindām pie Latvijas vēstniecībām ārzemēs.
Nobeigumā piedāvāšu sava tēva, kuram drīz būs 92 gadi un kurš lielāko problēmu daļu, kuru jūs te apspriedāt, ir pieredzējis dzīvē, domu: krievi, kuri Latvijā ieradās 1940. gadā, uzvedās kā dzeguzes, izmetot no ligzdām latviešus. Viņu vietā ir izaugusi jauna dzeguzēnu (lasi- krievu) paaudze, kura tagadiņ pieprasa savas tiesības!!!
Lūdzu padomājiet par to!
20.februāris 2012, 10:14 | links

šeit viss ir pateikts!
http://www.tvnet.lv/online_tv/19998-bjez_cjenzuri_20120216
20.februāris 2012, 07:45 | links

vispār jau pēc likuma burta svarīgi cik ir PAR, visi pārējie tiek pieskaitīti pie PRET. tas arī nedaudz maina balsu proporcijas.
20.februāris 2012, 01:11 | links

marti,-pareizi roc....
20.februāris 2012, 00:58 | links

es jums saku: pieskatiet žīdus un viss būs ok.
krievi-latvieši te ņepričom!
20.februāris 2012, 00:04 | links

:) video interesants.. bij, ok var arī pasmaidīt arī par sevi!:)
19.februāris 2012, 23:47 | links

mjuniors> paskaties labāk uz nakti ko nomierinošu :)
19.februāris 2012, 23:31 | links

Met to plinti uz nakti krūmos (:
19.februāris 2012, 23:21 | links

Ir jau Tev taisnība RoliLiepāja :))
19.februāris 2012, 23:15 | links

Nu Tu gan esi iekarsis :)) Nav labi uz nakti šitā smadzeni nodarbināt :))
19.februāris 2012, 23:10 | links

p.s neskatoties nemaz uz krievvalodīgo bezkaunību par krievu valodu. paskatamies uz kontrabandistiem, kas brauc pāri robežai.. viņs nemaksā nodokļus, apiet akcīzes nodokļus utt.. un pietiek bezkaunīgi protestēt un uzstādīt tādu alternatīvi, ka nav darba :D.. ko, lai citu daru!? tikai vēlāk pats viņš sūdzās,ka skolas slēdz ciet, CEĻI nav kārtībā.. utt.!?
19.februāris 2012, 23:08 | links

nu, ja neiazrādītu manus trūkumus.. nu mazliet arī pasmaidītu par tavu teikto! :) p.s. nu par tekstu pēc Ulmaņa, esmu tikai par to! arī man ir tāda nostāja, ka ir vairāk jāsoda utt (ko jau minēji).. cilvēki ir izlaisti.. un otrs,kas ļoti, manuprāt, nestrādā tiesu sistēma! jo pašlaik zādzība ir jāpierāda cietušajam.. apsurdi, ko cietušais nevar pierādīt..jo pēc tiesas izrādās, ka nemaz nēesi cietušais.. !?!?
19.februāris 2012, 23:01 | links

Nu re-tu jau tā kā vēzis sāc līst atpakaļ:) Un tā vietā, lai pacenstos atbildēt un aizstāvētu sevi,tu māki tikai kā bērns spļaudīties:)
Jā,tas ir ļoti labi,ka man nekādu iespēju piekļūt pie varas-es visdrīzākais nodēvētu sevi par Ādolfu Otro!:) Līdzīgi kā viņš es momentāni likvidētu parlamentārisma sistēmu-tā nestrādāja ne 1918.gadā,ne arī tagad. Vārdu sakot-līdzīga shēma kā Ulmanim. Nodokļus samazinātu līdz minimumam,taču ieviestu drastisku sodu sistēmu par nodokļu nemaksāšanu-mantas konfiskācija,cietumsods ar piespiedu darbiem līdz nozagtās summas atgriešanai,utt. Un nu noteikti nespētu atturēties no sarunām ar Krieviju par viņu tautiešu atgriešanos roģinā(protams,uz valsts rēķina nodrošinot viņiem tur dzīvesvietu un darbu). Nu un daudz visādas citādas līdzīgas darbības:)
Bet,kā jau teicu-labi,ka es nekad tur netikšu:)
19.februāris 2012, 22:53 | links

un emocijas šobrīd man ņem virsroku, lai domātu par pareizrakstību! jo uzdrukāto tekstu es nepārlasu!
19.februāris 2012, 22:49 | links

es savu gramatiku neaizstāvu! un zinu pats, ka tas nav man stiprākais laucinš! diemžēl.. bet to, ka pateikt, ka es nēesmu cieniīgs latviets, atvaino tas stāv pāri visam!! tu viņu aizstāvi, jo viņu pazīsti.. nu , lepnums man ar ir, ja vajag aizstāvēšu tēvzemi un tās tradīcijas.. un otru es neapsmeju vai necēlu sevi aukstāk par otru ja redzu, ka esmu savās lietās zināšanās.. tāpēcarī pieminēju primātismu un aprobežotibu, jo viņs redz un skatās tikai no sava skatu punkta..
19.februāris 2012, 22:47 | links

mjuniors> oi nu nepārspīlē vecīt, Janka to biš raihs ir lāga vecis, pazīstu personīgi, interesants un gana erudīts sarunbiedrs. Bik jau ir radikāli uzskati, varbūt asakāki nekā man, bet no "primātisma, aprobežotības" ne vēsts :) Bet latviešu valodas gramatiku gan pamācies, ja jau skolas laikā biji 2nieku karalis. Varu saderēt ka tas sliktu iespaidu par tevi atstāj ne tikai forumu disputos, bet arī vēstulēs, dokumentos u.t.t.
19.februāris 2012, 22:39 | links

par buma teikto. Tad es tiešām nesaprotu, kāpēc jums tāds viedoklis.. atzīšos, ka arī man kaut kas tāds prātā ienāca.. bet nu tas galīg nebūt pareizākais ceļš.. Man ir pazīstami arī krievi no d-pils.. nu civēks kā cilvēks.. un d-pils, es padomju laikus neatceros, bet cik ir dzirdēts tā ir bijusi rūpnīcu pisēta.. kur sadzina krievus no visas krievijas, ar mērķi vieglāk apspiest vietējos.. ko varētu arī noskaut, ka tas strāda..TAGAD.. tads nu ir mans viedoklis.. un bez apvainojumiem..
19.februāris 2012, 22:30 | links

Raihs
es paanalizēšu tevi! egocentrisks.. tavs teksts lūzt aiz pārpilnības.. ar mērķi pazemot citu un pacelt sevi augstākā kārtā.. paanalizējot arī tavus iepriekšējos komentus, par gauju un lašiem.. lai tik citu makšķernieku tur nebūtu, tikai tu pats.. samazināt valsti lidz tavai uzskatu ideoloģijai.. utt. to gudrās grāmatās sauc par primātismu, aprobežotību..ja saproti tad tās īpašības ar inteliģenci īpaši neizceļas..
Ja interesē kāpēc man pareizrakstība nesanāk tā kā tev , jo Es neesmu tu!! un paldies Dievam ;)
19.februāris 2012, 22:25 | links

mjuniors

Speciāla informācija tieši tev-šajā diskusijā IR VAIRĀKAS LAPPUSES!Nospiežot ar peli uz atzīmes "2" tu tiksi pie Buma komenta-09:44
19.februāris 2012, 22:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager