Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
pec raiha teiktā tad, riga, jelgava bolderājs!? utt ar ir jaatdod, vipār jocīg, ka ir kas tā domā, tad nav brīnums, ka arī balsoja par.. utt. un kur jūs tik aprobežoti, es ar esmu no latgales un kā arī visa Latvija ir no latgales... palikuši tur ir tik krievi un vecas večiņas.. ja nebūtu balšojis šajā šaurajā, galā, tad tas īpatsvars pavisam būtu cits!!! tā, ka nevajag uzdot stulbus jautājumus kāpēc!?
19.februāris 2012, 19:24 | links

Raih tā teritorija ģenerē gana daudz naudas ko izšeptēt, plus gan jau ka būs vēl visādi ES projekti, atpalikušo teritoriju attīstībai, kurus varēs "apgūt". Par
19.februāris 2012, 19:12 | links

legionars
Es jau neko nesaku-es vienkārši uzdevu jautājumu-paskaidro man,muļķim-kādēļ valstij/mums ir nepieciešama tāda teritorija?
19.februāris 2012, 19:06 | links

Raih,man tā liekās,ka Tev pietiktu,ja Latvijas valdījumā paliktu tikai Rīga!Abreni jau atdevām,Palangu ar savā laikā leišiem uzdāvinājām,estiņus ar bez salas nepametām,tad varbūt izgriežam tos mežus,kas vēl palikuši un sitam visu teritoriju gaisā?
19.februāris 2012, 19:02 | links

Ja krievs sit latvieti- tas ir kautiņš, bet ja latvietis krievu- tad tā ir nacionālā naida kurināšana.
19.februāris 2012, 18:28 | links

Satversmi, mainīt tikai Valodas likumu

LETA

Svētdiena, 19. februāris (2012) 14:32 | Komentāri: (365)

Drukāt Nosūtīt draugam

Referenduma rezultāti parāda, kuros reģionos ir pieprasījums pēc krievu valodas, aģentūrai LETA sacīja Eiropas Parlamenta deputāte Tatjana Ždanoka (PCTVL).

Foto: Evija Trifanova/LETA

Viņa uzsvēra, ka referenduma rezultāti ir skaidri, tāpēc tagad pienācis laiks tos analizēt. Pēc viņas domām rezultāti jāpēta reģionālā aspektā un konkrētāk jāskata valodas problēmas pašvaldībās.

«Referenduma rezultāti parāda, kuros reģionos ir pieprasījums pēc krievu valodas, līdz ar to varētu rosināt noteikt, ka šajās pašvaldībās ir jālieto krievu valoda,» uzsvēra Ždanoka, jeb vienkārši ēbrejiete .

Viņa atzina, ka Satversmē ierakstīta norma, ka pašvaldībās jālieto latviešu valoda. «Bet tā kā normā nav minēts, ka pašvaldībās jālieto «tikai» latvieša valoda, būs jākonsultējas ar juristiem, vai ir iespējams, nemainot Satversmi, mainīt tikai Valodas likumu vai likumu par pašvaldībām,» norādīja Latvijā slavenā ēbrejiete .
19.februāris 2012, 17:45 | links

Daugavpils jau nav vainīgs ka tur dzīvo civilokupanti un pusletiņi bez mugurkaula :)
Vajag atstāt tos 15% vēlētāju un izdot viagru par brīvu :))))
19.februāris 2012, 17:41 | links

SPECIĀLI BRĀLĪTIM

Varbūt nebija pamanāms-ieliku vēlreiz. Viens žīds savas štelles jau sadarījis,tagad žīdene ķersies pie štellēm. Tas jau nu jopt,ir pārāk!
19.februāris 2012, 17:41 | links

Paskaidrojiem man,muļķa cilvēkam-es nesaprotu-kam Latvijai ir vajadzīga D-pils? Vai tur ir latviešu kultūra?Nē! Latviešu valoda?Nē! Vai tur ir kāda svarīga ekonomiska zona?Nav! Svarīgas ražotnes?Nē! Pelēka,briesmīga ar SC elektorātu pārbāzta pilsēta,kurā 85% nobalsoja PAR
19.februāris 2012, 17:36 | links

Busi
Čaginenu pārkodies?Vaitad ar Abreni jau nepietiek?
:)
19.februāris 2012, 17:29 | links

Nu братик,vai esi jau parakstījies? Tu taču vakar gribēji nulles pilsonību,vai ne? Dabonot savās rindās vēl 300000 balsu,spēku samērs referendumos un Saeimas vēlēšanās var krietni vien pamainīties. Un tad jau vairs nav tālu,lai "po prosbe trudjašihsja" LV izstāsies no NATO. Un nez kādēļ man tāda vīzija rēgojas-visas to ausainēs tērpto ļautiņu priekšgalā stāv Brālītis saulesbrillēs ar sarkanu karogu rokās. братик-tu gadījumā arī neesi ebrejs?

Speciāli братикam
19.februāris 2012, 17:18 | links

Sulla, sen tā bija laiks darīt. Ar nevienu makšķernieku vai kādu, kas uz ielas pienāk uzprasīt cigareti nekad nerunāju krieviski. Necieņa pret vecākiem cilvēkiem? Nedomāju gan!
19.februāris 2012, 17:18 | links

sulla, labāk vēlu nākt pie prāta, nekā nekad!:))
19.februāris 2012, 16:54 | links

mjuniors> vienkārši jebkurai iecietībai ir savas robežas, es ar visus šos gadus biju nu ļoti iecietīgs un tolerants pret krieviem kas bija slinki uz larviešu valodas apgūšanu, vienmēr gāju pretī un sarunā ērtības dēļ pārgāju uz krievu valodu. Bet nu šis latviešus tik ļoti pazemojošais referendums, šokējošie rezultāti Latgalē, tas viss ir nogalinājis manu toleranci uz visiem laikiem. Punkts, no manis vairs neviens sliņķa krievelis nesagaidīs ne vārdiņa krieviski, āmen!
19.februāris 2012, 16:44 | links

nja, ko jūs te mulda par kādu adošanu!? joks ta joks, bet dzivē kaut kas stulbs tads arī notiekas.. Palasot tvnet, appolo utt. forumos, pilnīg šausmīg lasīt tos komentārus, kā to krievu noliek.. Latvietis, pats sadala jau tautu divās daļās (s tagad negribu runāt par ru bezkaunību), bet latvietis, ar kurina naidu.. Deputāti, tik tiešām ar tik pat stulbi, nezinu skatijāties vakarnakt ltv1, bet bij jauki klausīties žurnālistus un pētniekus, bet tiklīdz parādijās deputāti atkal sāka ēsties savā starpā.. lamājas utt. nu jopcik, kur tik aprobežoti tie deputāti!?!? referenduma rezultāti ir tādi kādi ir! un tada ir tautas nostāja, kā var pasludināt tos 75% par pareiziem un tos parejos par nepareiziem (un otrādi)! man liekas cilvēciski tas nav pareizi! es tagad nerunāju par valstiskām vērtībām! manuprāt, pareizākais ceļs ir krievvalodīgajiem iet pretĪ! tas ir mācīt lv, par velti!!!! krievu skolas neiaiztikt!! jo cik es pats esmu redzējis tad krievvalodīgais pats, kurš grib jau tagad var pāriet uz latvisko skolu! meklēt kopējo kompromisu! bērnudārzos mācit lv, ar nosacījum, ja paši vēlās! utt. jo tikai iekausoties otrā var panākt kopsaucēju! protams, nacionalās vertības ir prioritāte un tas ir jākopj! kontrolēt žurnālistisku! lai negvelž to ko redz.. jo tas ir tikai subjektīvais viedoklis, bet televīzijā pasniedz kā pareizo faktu utt.. tā vaŗetu turpināt un turpināt.. var taču starp krievvalodīgo un lv skolām veidot nometnes, kur sadala pa grupinām (jauktajām), sacensības un iepazīst viens otru un saprot, ka mēs esam tik līdzīgi.. utt njā :) optimiski bet tas ir pareizākais ceļs, nevis meklēt viens otrā ienaidnieku, bet gan draugu! un kas kūda naido, domāju, cietumos vietu var atrast.. protams,ja deputāti sakārtos likumdošanu!!
19.februāris 2012, 10:42 | links

bumsi, rēķins būtu 90/10, pret :)
19.februāris 2012, 09:52 | links

Vajadzērtu uzbūvēt referendumu lai Daugaupili atdotu Pitalovas rajonam Latgļiem kuri krib palikt Latvijā piešķirt mājvietas citos Latvijas reģionos
19.februāris 2012, 09:44 | links

sienaazis

Eh,totalizatorā tomēr uzvarēja Urmaas-24-76. Tā ka pie padoma par likmēm tomēr pie viņa:)
19.februāris 2012, 09:11 | links

ko ari vajadzeja pieradit.sados jautajumos latviesi ir vienoti un nav jegas neko lidzigu atkartot.
19.februāris 2012, 08:15 | links

Nobalsojuši 1 091 757
Par: 25%
Pret: 74%
Kkur 1% maldās.:) Biku jau vēl dienas gaitā uz precizēšanas rēķina var mainīties.Galvenais jau ka šaubu par ~ šādu rezultātu nebij.:)))
19.februāris 2012, 06:41 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager