nja, ko jūs te mulda par kādu adošanu!? joks ta joks, bet dzivē kaut kas stulbs tads arī notiekas.. Palasot tvnet, appolo utt. forumos, pilnīg šausmīg lasīt tos komentārus, kā to krievu noliek.. Latvietis, pats sadala jau tautu divās daļās (s tagad negribu runāt par ru bezkaunību), bet latvietis, ar kurina naidu.. Deputāti, tik tiešām ar tik pat stulbi, nezinu skatijāties vakarnakt ltv1, bet bij jauki klausīties žurnālistus un pētniekus, bet tiklīdz parādijās deputāti atkal sāka ēsties savā starpā.. lamājas utt. nu jopcik, kur tik aprobežoti tie deputāti!?!? referenduma rezultāti ir tādi kādi ir! un tada ir tautas nostāja, kā var pasludināt tos 75% par pareiziem un tos parejos par nepareiziem (un otrādi)! man liekas cilvēciski tas nav pareizi! es tagad nerunāju par valstiskām vērtībām! manuprāt, pareizākais ceļs ir krievvalodīgajiem iet pretĪ! tas ir mācīt lv, par velti!!!! krievu skolas neiaiztikt!! jo cik es pats esmu redzējis tad krievvalodīgais pats, kurš grib jau tagad var pāriet uz latvisko skolu! meklēt kopējo kompromisu! bērnudārzos mācit lv, ar nosacījum, ja paši vēlās! utt. jo tikai iekausoties otrā var panākt kopsaucēju! protams, nacionalās vertības ir prioritāte un tas ir jākopj! kontrolēt žurnālistisku! lai negvelž to ko redz.. jo tas ir tikai subjektīvais viedoklis, bet televīzijā pasniedz kā pareizo faktu utt.. tā vaŗetu turpināt un turpināt.. var taču starp krievvalodīgo un lv skolām veidot nometnes, kur sadala pa grupinām (jauktajām), sacensības un iepazīst viens otru un saprot, ka mēs esam tik līdzīgi.. utt njā :) optimiski bet tas ir pareizākais ceļs, nevis meklēt viens otrā ienaidnieku, bet gan draugu! un kas kūda naido, domāju, cietumos vietu var atrast.. protams,ja deputāti sakārtos likumdošanu!!
19.februāris 2012, 10:42 |
links