Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
9.janvāris 2012, 23:23 | links

varbūt kas māk var to video ielikt te uzvietas:)
9.janvāris 2012, 23:15 | links

Iespējams dr.lv šo jau ir saņēmuši un par referendumu ir izlēmuši ko darīt, tad šeit video būs tiem, kas vēl domā!
Video autors - Mārtiņš Pavasaris, šobrīd LU Juridiskās fakultātes 1. kursa students.

http://vimeo.com/34339644

Vari padot tālāk arī citiem, norādot veidotāju!
9.janvāris 2012, 22:55 | links

tonis > Par to jau aizsvilos ...:)) !
Publiski pateikt , boikotēt ... , sinonīms ir neiet !!!
Tad kāda runa par nostāju un patriotiskām jūtām un no kāds partijas pārstāvja to dzird !!!
1.decembris 2011, 21:24 | links

Neiet un nebalsot nebūtu tā pareizākā nostāja,jo to var dažādi iztulkot,savu pilsonisko nostāju jāpauž atklāti un pārliecinoši.
1.decembris 2011, 21:17 | links

....Savukārt tautas nobalsošanai nodotais likuma projekts būs pieņemts, ja tautas nobalsošanā piedalīsies vismaz puse no pēdējās Saeimas vēlēšanās piedalījušos vēlētāju skaita un ja vairākums balsos par likumprojekta pieņemšanu.... .
Kas te nav skaidrs ?
Un ja kādu aizvainoju , tad dziļa izklupienā.. :D
1.decembris 2011, 21:05 | links

Es to rakstīju,ka tā naudiņa aiziet no valsts kabatas tādiem referendumiem tāpat neatkarīgi no skaita.Un ja nav saprotams....tad vēlreiz-jābūt 771000+ balsis,lai tiktu pieņemts likums!Varbūt aizies balsot tikai 183000,bet tēriņš tuvu pie 2miljoni latu!!!!
1.decembris 2011, 21:05 | links

pavasarī tad i manīs ko un kā! bet tagad es gaidīšu ļadu! 8)
1.decembris 2011, 21:04 | links

Nu kas tas ir? iet-neiet...,atkal jau funktierēsim kamēr krievi aizies, un tad atkal bolīsim acis, kā tad tā...viņi atkal mūs...
1.decembris 2011, 20:56 | links

Iet vai neiet? no tā referenduma izmaksas nemainās!Nav jau veikals....cik grozā-tik maksā!
1.decembris 2011, 20:36 | links

skaidrs! laikam tā arī ir, ka viņiem ir jāsavāc tie par 770 000 balsis un var neiet! :/
1.decembris 2011, 20:30 | links

Un kas tur tāds nepareizs? Ir noteikts balsu skaits,kas nepieciešams,lai veiktu labojumus. Iet un balsot "pret" nav itin nekādas jēgas. Pirms ap...dirst kādu,vaig bik iedziļināties štellē
1.decembris 2011, 20:19 | links

Referendums būs,neatkarīgi no Saimas balsojuma.Referendumā jābūt 771000 ar kapeikām balsu par ,lai to RU valodu pieņemtu.Var aiziet balsot,var neaiziet-,bet tiem 771000 ir jābūt lai likums stātos spēkā,neatkarīgi no kopējā balsotāja skaita!!
1.decembris 2011, 20:19 | links

es domāju, gan jau ka bij domājis šos rezultātus! bet skaidrs ir viens, ka publiskajā telpā nedrīkst ar tekstu tā kļūdīties...
1.decembris 2011, 20:18 | links

Nu bļin , tikko Parādnieks LNT ziņās, atļaušos teikt , izpļūtija , .... referendumu boikotēt... . Jāprasa , viņam vispār ir smadzenes... ?????
Lai Dievs stāv klāt , kas tur ir ievēlēts....
1.decembris 2011, 20:15 | links

Tik garu penteri uzrakstiju un pazuda!:) Mēģināšu vēlreiz uzrakstīt kāds ir man uz to visu pasākumu redzējums..
- Krievija cenšas saglabāt ietekmi Latvijā! par to liecina arī citās postpadomju valstīs notiekošās kampaņas un parakstu vākšana par krievu valodu! ceru, ka putina priekšvēlēšanas populisms tas vien tik ir! http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/65531/par-krievu-valodu-vac-parakstus-ari-citas-bijusajas-psrs-valstis
- 20. gadi pec psrs sabrukuma palikušie krievi joprojam ir lojāli kievijai. Kas par to liecina: krievu karogi mašīnās, 23.00 svin jaunā gada iestāšanos, ar karogiem skraida pa ielām kad uzvar krievija sporta spēlēs, par 9. maiju vispār nerunājot! pēc 20. gadiem nemaz nerunā latviešu valodā tik atbildot- nesaprotu.
- 180 000 kas parakstījušies atbilst vairāk vai mazāk augstāk minētajam! Iespējams jaunieši parakstījās ar domu, lai saglabātu krievu valodu krievu skolās.
- Secinājumi: Nedrīkst sākties nemieri (Gruzijas variants), ko noteikti krievija arī vēlās. Domāju, ka mēs Latvieši viens otru labi saprotam kas un kā jādara! Esam vienoti un turam acis vaļā!
1.decembris 2011, 20:01 | links

raihs. Par krievu kampaņu piekrītu. Mani tiešām izbrīnīja, ka dažas dienas pirms parakstu vākšanas beigām tika sludināti statistikas dati, ka jau savākti ir tik un tik paraksti un vēl nedaudz pietrūkst. Es uzskatu, ka tas pamudināja svārstīgos steigties, lai savāktu vajadzīgo skaitu. Kāpēc parakstu vākšanā par izglītību latviešu valodā nebija nekas tamlīdzīgs?
1.decembris 2011, 19:42 | links

Un vēl -man tāda politiska doma-šajā momentā,kad krievi ir panākuši 1:0, būtu īstais brīdis lai VL izcīnītu atkārtotu vai līdzīgu referendumu par latviešu valodas statusa nostiprināšanu(kaut ko tamlīdzīgu,kā vasarā,tikai savādāk formulētu)-esmu pārliecināts,ka letiņi revanšētos ar uzviju,jo jāatzīst,ka vismaz es patreiz esmu ļoooti dusmīgs!
P.S. Kaut gan salīdzinot ar VL akciju, krievu kampaņa bija daudz labāk noorganizēta-ar reklāmām TV,ar ažiotāžu presē,utt. Vasaras referendumā es tikai kaut kur pa ausu galam dzirdēju par kaut kādu parakstīšanos par kaut ko ne īpaši saprotamu... Tā ka pie visa šī rezultāta ir ļoti liela nacionālistu neprofesionalitātes vaina
1.decembris 2011, 19:00 | links

Man šajā pasākuma visvairāk ir žēl valsts(respektīvi-arī manu) piķi-divi ļimoni pa pakaļu,lai krievi varētu pašapliecināties pasākumā,kas nevar realizēties pat teorētiski...Murgs kaut kāds...
1.decembris 2011, 18:29 | links

Citeju:
Lai grozījumi Satversmē iegūtu likuma spēku, tautas nobalsošanā bija jāpiedalās un jābalso «par» vismaz 50% vēlētāju.

Nu nav reali savakt 50% + 1 balsi, jo nav tik daudz krievvalodigo. Pec wiki seit ir 27.3 %.

Varbut 50 % jabut no pedejas velesanas balsojoso skaita, tad ari laikam nesanak 50 %. ... ja nu gadijuma ta ir, tad pasi vainigi.
1.decembris 2011, 18:18 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager