Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Vinnijs
Šajā valstī nevienam neprasa,vai gribi maksāt,vai nē.Uzsip nodokļus ne pa knapo,i maksā.
13.novembris 2011, 20:51 | links

Moderator!!! FUCK!!! Es esmu maksājis un maksāju nodokļus, kurš man pajautāja, drīkst paņemšu?
13.novembris 2011, 20:48 | links

Sagitario :)))) Zatlers lai atpūšas, tas viss bija farssss!
13.novembris 2011, 20:45 | links

nē, es čatoju ar vella paraušanu!
Kā tev šķiet, man bija jāatbild?!
13.novembris 2011, 19:37 | links

moderator- Tu pats ar sevi čato!?
13.novembris 2011, 18:50 | links

fiziskās personas nodokļos valstij nav samaksājušas 128,2 milj. latu.
13.novembris 2011, 18:30 | links

sagittario
Toreiz,kad Zatlers vēl neko nebija uztaisījis,es tieši par to domāju-ko es darītu,ja būtu viņa vietā. Arī būtu taisījis jaunu partiju,jo līst iekšā esošajā netīrībā liktos nepareizi.Es neņēmu vērā apstākli,ka ,ja cilvēks 50 gadu vecumā ir lupata,tad viņš nu nekādi vairs nevar kļūt par varoni/vadoni. It kā taču bērnišķīgi elementāri,bet toreiz gribējās ticēt reinkarnācijas brīnumam,izlaižot obligāto nomiršanas starpposmu:)))
Tagad,protams,ir pilnīgi skaidrs,ka vajadzēja pievienoties Vienotībai,jo tad būtu iztikuši bez visa tā pēcvēlēšanu murgā,ko gan pats Zatlers arī savārīja. Viss būtu OK,ja viņš būtu Vadonis ar lielo burtu.
13.novembris 2011, 18:26 | links

Ja kāds man būtu padomu prasījis... :DDD,
es Zatleram būtu ieteicis pieslieties Vienotībai, vismaz balsis netiktu dalītas. Manā saprašanā ir nonsens tik īsā laika sprīdī uztaisīt partiju, tāpēc nav jābrīnās, ka tajā parādījās agrāk caurkrituši "partijnieki", savas laimes meklētāji.
Kur pazuduši Tālavas taurētāji???
13.novembris 2011, 17:23 | links

Vo janka es tak ar par tiem ZRP nobalsoju, re kā mēs abi aplauzāmies gi gi. Bet īpaši pārsteigts un vīlies gan neesmu, jo šī vilšanās sajūta tak ir tik ierasta pēc vēlēšanām. Savulaik atceros kā spļaudījos kad zaļos ievēlēju, vēl saaģitēju gandrīz visus radus :D
13.novembris 2011, 16:51 | links

Ja yā globāli,tad prezidentālā republikā redzu vienīgo LV glābiņu. Bet ne drusciņ prezidentālu(kur prezidentam vienkārši ir lielākas pilnvaras), bet pavisam prezidentālu-bez tiem 100 idiotiem... Ja velkam vēsturiskas paralēles,tad noņemiet no sava iemīļoto grāmatu plauktiņa apputējušo "Mein Kampf",atšķiriet 57.lpp un palasiet,ko un ar kādiem lamu vārdiem Ādolfs rakstīja 1925.gadā par parlamentārismu! Tā ir pilnīga kopija Latvijai šodien!
13.novembris 2011, 16:49 | links

Tere Sagi:)
Vnk šamos likums piesedz.Mirstīgie netiek klāt,rokas par īsām.:(
13.novembris 2011, 16:30 | links

izejas jau nav- vai nu kauluzāģis vai lūdzu, nākamais. Bat tantītes un onkulīši to nesaprot, kā savādāk atbrīvoties.
Zaglers jau nav vainīgs, ka pie viņa iefiltrējās Olšena 6-nieks. Vēlreiz atkārtošos, nepatīk- nākošais! Lieta vienkārša, jāspļauj ģīmī!
13.novembris 2011, 16:29 | links

Eh,es jau tieši taisījos Bračkam acīs ar to Zatleru iespļaut-sak,paskaties,par ko toreiz asinis lēji(tobiš-klaviatīru deldēji),bet nepaspēju-šis pats paspēja rokas pacelt....:) Jāatzīst,es jau arī neesmu labāks-tagad kauns par to,ka par ZRP nobalsoju...
13.novembris 2011, 16:23 | links

man visiem cauri spīd!
13.novembris 2011, 16:12 | links

Urmaas - tieši tā .Man patīk partija "par prezidentālu republiku "kur viens no viņu uzstādījumiem ir deputātu kriminālatbildība un nekādas neaizskaramības ,BET nobalsoju par Zatleru .... izrādījās mīkstais :((((
Tagad jāsien svini ...... vēdzeļmamms gaida :))
13.novembris 2011, 16:11 | links

Tere, Urmaas!
Sūdīgākais ir TAS, ka TIEM ZIEPJU VĀRĪTĀJIEM neviens reāli netraucē, tik vien kā klepo kaut kādā copmaņu portālā... Diemžēl.
13.novembris 2011, 16:11 | links

Brālīti- Tu noēnosi manu postu un mudaks, pardon, mudarators, to (manu postu), nepamanīs!
:)))
13.novembris 2011, 16:08 | links

TereBračiņ:)
Pats sūtīgākais šeir tas,ka neviens neatbild par savārītajām ziepēm."Deputātu neaizskaramība" saucās!!!:(
13.novembris 2011, 16:06 | links

Pēkšņi visi sāk runāt kā es aizvakar , bet aizvakar es biju pa sitienam - vai tik tas neliecina ka mēs esam igauņi-ar ātro pielekšanu :))),šodien pat Raihs atkārto manus vārdus :)))))))))))))))))))) Moderator latvijas krievi tāpat kā mēs te negribam redzēt nēģerus,jeb kā vecie latvji teica -morus (tu negribēji to vārdu rakstīt :)) un meitenes parandžās .
Šovakar uz vēdzeli laidīšu -poļitinformacija izpaliks :)) Tikai izlasiet vakardienas ziņās ko Alfrēds teica par otrās valodas likumu. Viņš pateica no kā man bij visvairāk bailes . Viš saka otru valodu Latvijā nevajag-pārāk maza valsts BET ir starptautiskā minoritāšu aizsardzības likumdošana (ieurbos dzīļāk - ES un ANO apstiprināta )kas nosaka - Ja valstī dzīvo vairāk par 20% citā valodā runājošie tad pēc viņu pieprasījuma oficializēt viņu valodu kā paralēlo valodu ,valstij automātiski jāievēro šī starptautiskā direktīva un bez nekādiem referendumiem tas jāpieņem !!!!! Iepriekš trakoju par to kāpēc vispār līdz tam bij jānonāk un kurš to izprovocēja un kurš būs vēsturiski par to atbildīgs ,protams ja tas notiks (ko es galīgi negribu) :(((((
Si ju tumorrov :)))
13.novembris 2011, 15:49 | links

muderator- neuzmanīgs esi vai tādu lēno tēlo?
13.novembris 2011, 15:36 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager