Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
moderators, mans rakstītais balstīts uz personisko pieredzi, pēc gada dzīvošanas šajā valstī...
13.novembris 2011, 14:31 | links

piedošanu,
Labdien!!! Ārā tik tumšs, ka nevar saprast- diena vai vakars. Laikam jāasina āķi.

Ēriks ziņoja- tuvā un tālā frontē viss notiek! Tikai jūra atkāpusies.
13.novembris 2011, 14:05 | links

es 80-to beigās pastaigājos zem Manhetenas tiltiem. Nav tik traki, kā TV rāda. Nav jālien kur nevajag...

Labs vakars!!!
Es tikai vienu lietu navaru saprast- ko starp tiem diviem "i" jāliek? Sāku jau kafijas biezumus vārīt.
Zāģi, kas Tev ir par krievietēm???

Taisnību Jūs atradīsiet www.lacplesis.com
Žēl, ka daļas patiesības jau vairs nav.
13.novembris 2011, 14:02 | links

Aizmirsu piebilst, rasistiskās zamaškas ... pamēģiniet ASV ne tur iebraukt vai ielīst, musulmaņni ir ziediņi salīdzinot ar .... tā ir kad ar vārdu diskriminācija panāk visatļautību...
13.novembris 2011, 13:26 | links

Raihs, tā ir lielāko Eiropas pilsētu problēma, ko izsaukusi pārlieka tolerance un iecietība vienā gadījumā, vai vainas sajūta par kolonijām nodarīto, citos gadījumos. Musulmaņu kvartāli visur ir līdzīgi un tie izplešas.
Žēl, ka par to skaļi nevēlas runāt vai nu gadās radikāls šāvējs vai klusums.
13.novembris 2011, 13:20 | links

Nezinu, kā ar to pirkstu acē, bet par krievietēm gan taisnība! :)))
13.novembris 2011, 13:14 | links

raih - pēdējais koments - kā ar pirkstu acī!
13.novembris 2011, 12:58 | links

Tai pat laikā,turpinot iepriekšējo komentu-kvievs tomēr ir baltais(atvainojiet manas rasistiskās zamaškas). Aizbrauciet kaut vai uz Frankfurti-murgs-visur tikai turki(un citādi melnie),tikai turku valoda,veikalu nosaukumi-"Alibaba shop", "Mahmud food",utt... Ādolfs kopā jau grozoties visus sānus noberzis! Brisele,Parīze,Barselona-pilns ar nēģeriem! Un ne jau viņi strādā-viņi tur fenderē! Mums,kad trešo reizi busu gribēja uzlauzt,poliči tieši noķēra vienu ogles melnu tipiņu-poliči pēc tam stāstīja,ka tā esot vesela invāzija-kriminalitāte pēdējos gados palielinājusies n-tās reizes! Mazā pilsētiņā pa padsmit izsaukumiem dienā! Vot tā ir traģēdija! Principā mums pat ir jāpriecājas par savu švako ekonomisko situāciju,kuras dēļ pie mums neviens negrib braukt! Bail pat iedomāties,ja Latvijā sāks laist darbaspēku-skaidrs,ka pie mums brauktu ne pat turki-pie mums brauktu tadžiki,kirkīzi,utt...Tā ka te ātri vien mēs sāktu ramadanu svinēt...Tā ka priecājamies labāk-krievs nav lielākais ļaunums:)
13.novembris 2011, 12:49 | links

Raiham pilnībā piekrītu! bij un būs tā! bet tāpēc jau par plikadīdam nav jāpaliek un jāietur diplomātiska nostāja :)
13.novembris 2011, 12:42 | links

bet te jau tas joks, ka naudas dēļ karogu gatavi pārdot, un arī 200 000 iedzīvotāji, kas ir izbaukuši! p.s. protams katram aizbraucējam ir arī citi izbraukšanas iemesli, bet kaut kādu paralēli, manuprāt, šeit var savilkt.
13.novembris 2011, 12:40 | links

Principā jau ar ikdienas saskarsmi nav problēmu-tāpat ļautiņi strādā kopā,dzer šņabi,kniebjas(ehh,tās krievietes!)...Būtībā jau nav arī izejas-ignorēt trešdaļu valsts iedzīvotāju-tā būtu kaitniecība pašam sev...Bēda ir apstāklī,ka mēs mentāli esam drausmīgi atšķirīgi! Balts un slāvs-tā ir diena un nakts...Kaut vai tie paši ķīnieši mums mentāli būtu daudz tuvāki,nekā krievi. Un tur nu neko nevar darīt-mēs vienmēr būsim divās nometnēs,lai arī strādāsim,dzersim un pi..imies kopā
13.novembris 2011, 12:39 | links

Par normālību es to ar nenosaucu!
13.novembris 2011, 12:37 | links

Mjunior! Te nu es Tev nepiekrītu. Ja valsts izlasē, maksā 300ls, kkā var ģimeni uzturēt? Pa normāli treniņnometnes neapmaksā, sportisti paši meklē sponsorus! Tas nov normāli!!!
13.novembris 2011, 12:36 | links

p.s es tik runāju savu redzējumu!:D
13.novembris 2011, 12:33 | links

vēl par sportistiem runājot, kur ir patriotisma gars, ka saka pāriešot uz citu valsti jo vairāk maksajot!? kur tā var pārdoties, kur tā vispār var runāt!? tas vien parāda, ka nav kaut kas kārtībā ar audzināšanu.. un to arī cittautieši jūt! ka paši noliek savu tēvzemi, ekonomiku (ko paši veidojam), izglītību (tikai kāpēc mūsu speciālisti ir pieprasīti eiropā) utt. Pie visa šī sviesta, manuprāt, būtu jāsauc pie atbildības žurnālisti, jo viņi,lai vairbūt neapzinās, bet kultivē iekšejo politiku un tās redzamību. utt
13.novembris 2011, 12:32 | links

Man ar krieviņiem ir labas attiecības, uzaugu pagalmā, kurā bijām četras latviešu ģimenes. Bērnudārzā auklīte bija krieviete. Bet kad mani sāk par fašistu gānīt, manu valodu par suņu valodu saukt, atvainojiet!!!!
13.novembris 2011, 12:25 | links

Sprukts tak bija saguris!!:) Pie tam tā saguris,ka vēl tagad uz laukuma atgādina opīti
13.novembris 2011, 12:24 | links

Vinnijs- tāpēc jau es domāju, ka Latvijā ar vajadzētu vairāk ieaudzināt patriotismu, piem. obligātie gājieni svētku dienās utt.
p.s. sportistiem obligāti jāpiedalās sacensības, nevis kā Sprukts nepiedalās, jo nepatīkot treneris utt
13.novembris 2011, 12:21 | links

Vot kas kas krieviem ir labs,tā viennozīmīgi ir humora izjūta! Manuprāt,labākā pasaulē. Visi tie krievu humoršovi-tas ir super...Ko nu nekādi nevar teikt par mūsu tautiešiem-reizēm bail pateikt kaut ko ne tik tiešu un primitīvu kā torte sejā-bail,ka nesapratīs... Paskatoties mūsu humora raidījumus,raudāt gribas-vecas anekdotes,kuras turklāt pamanās pasniegt tā,ka smieties gribas tikai par stāstītāju
13.novembris 2011, 12:19 | links

Pilnībā piekrītu Raiham. Tā bija krieviņu tracināšana, kuru paturpināja aikāsāpiņš. Kas attiecas uz tiem deputāteļiem, ja tagad pie viņiem ķersies, tad brēka būs nejēgā.
13.novembris 2011, 12:17 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager