Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
ee.. cik sapratu Ušakovs jau nav saeima!?
13.novembris 2011, 12:15 | links

bij gadiens, kad francijas restorānā Rīgas krieviete bij pamatīgi sašutusi uz oficiantu, ka tas nesaprot, ko preilene vēlas, runājot krieviski.....
tai pašā laikā čomaks ir izbraukājis puspasaules tik biku angliski vervelējot. pamatkomunikācija ar žestiem un pozitīvu attieksmi:))
13.novembris 2011, 12:15 | links

Būtībā jau tas krievu referendums ir vairāk kā atbilde uz nacionālistu referendumu par izglītību latviešu valodā...kurā balsis netika savāktas...Izredžu īstenot dzīvē tur nav nekādu. Žēl tikai,ka tam pasākumam atkal tiktu tērēts pamatīgs valsts piķis.
P.S. Vai tad nesanāk,ka deputāts,kurš parakstījies par krievu valodu,ir lauzis zvērestu,ko viņš dod,stājoties deputāta darbā? "...Zvēru cienīt latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu..."
13.novembris 2011, 12:13 | links

Krievijā arī ir bargas ziemas!:D
13.novembris 2011, 12:12 | links

Es domāju, tas viņos ir iepotēts. Veļikaja strana, veļikij jazik, veļikaja kuļtura!!!! Valodu pārvaldu perfekti, kultūru arī pazīstu, par valsti neko labu pateikt nevaru. Kā ar pasaulē lielākajiem resursiem var nebūt pirmajā vietā :))
13.novembris 2011, 12:09 | links

"aukstākā mērogā" tāpēc, ka Krievijā ir bargas ziemas?? :))

nekā personīga...
13.novembris 2011, 12:06 | links

VInnijs:"kā var ienākt prātā pieprasīt otru valsts valodu?". Manuprāt, tā ir aukstākā mērogā bezkaunība! JA DA JA.. un pārējo viedoklis viņus neinteresē.. te varētu turpināt un turpināt..
13.novembris 2011, 12:01 | links

nez kā Vācijas 1,5 milj krievu tiek galā ar dokumentiem:)
13.novembris 2011, 11:59 | links

Man vispār nav saprotams, kā var ienākt prātā pieprasīt otru valsts valodu? Citādi kā stulbuma atzīšanu es to nosaukt nevaru! Ja krieviski runājošiem ir problēmas valsts iestādēs ar dokumentiem, lai krievu kopiena ( kas apgalvo ka ir stipri ) algo tulkus!
13.novembris 2011, 11:55 | links

par medu runājot, +42 +45 t ir maximums, tāpēc jau Vinnijs minēja pēc 10 min. jāpievieno medus ;)
13.novembris 2011, 11:37 | links

Netaisos attaisnot Braliti, bet viņš iezīmēja potenciālo skaudro realitāti ar domu, ka šāds risinājums neļaus tautai aiziet bojā. Manas domas, ka tas ir nepārprotamas latviešu, kā tautas un latviešu Latvijas valsts beigas de fakto. Un katrs šādas idejas pieņēmējs, lai piedod, bet ir tas ko Upītis nodēvēja par Kangaru. Nosaukums "Latvija" būs vienīgais kas paliks, latvieši ar laiku būs kaut kāda parodija, apmēram, tā kā latviešu kopiena ASV, kas tāpat vispirms ir amerikāņi un tad latvieši. Valstī ir jārunā vienā valodā, kādreiz to panāca Itāļi, Franči un iespējams vēl kādi. Kolonisti, kuri ir iznīcinājuši pamatiedzīvotājus, ja vēlas, var runāt vairākās valodās, kā tas ir Kanādā. Attiecīgi variet saukt mani par fašistu un nacistu, bet visiem, kas vēlas dzīvot Latvijā ir jāprot runāt šīs valsts valodā, pie noteikuma, ja vēlamies saglabāt latviešu Latviju un latviešu tautu. Latviešu valodai ir jābūt vienīgai, ko lieto saskarē ar valsts iestādēm. Tas pats par bezmaksas izglītību. Ir liela atšķirība starp vārdiem iecietība, pretimnākšana un pieprasīšana un uzkundzēšanās. Tas nenozīmē, ka es taisos atņemt kādam viņa nacionalitāti, piederību pie kādas citas tautas, bet vispirms esat Latvijas iedzīvotāji, un pēc tam tie, kas esat vai vēlaties būt. Tie, kas demagoģiski izmanto vārdus fašists vai nacists, variet to lietot, mans vecaistēvs par Latvijas neatkarību karoja pret Padomju Savienību un bija leģionārs un par to nemaz nekaunos.
13.novembris 2011, 11:35 | links

vinnij, ja ar verdošu aplej citrusu , vitamīni gadijumā netiek nobeigti?
13.novembris 2011, 11:34 | links

Mjunior :)) mani ir grūti izvest no pacietības un no kaušļa vecuma esmu izaudzis. Ir gan viena lieta, tas ir stulbums, tas mani vienkārši iespārda!!!! :))
13.novembris 2011, 11:33 | links

vinnij, paldies, nomierināji, dzeru pareizi:)
13.novembris 2011, 11:31 | links

Pareiz jau tu runā!:) es tik par emocijām izteicos.. :) pa tv ziņām bij labs somu zinātnisks ieteikums, ka tagad rudenī tumšajās dienās ausī ar lukturīri 8 min. jāpaspīdināt, tad negatīvisms esot prom!:D
13.novembris 2011, 11:29 | links

From Usis :))
Viena sakne ingvera,
viens laims, viens citrons,
100g medus (labāk griķu).
Ingveru sarīvē, sagriež šķēlēs citronu un laimu, pārlej ar verdošu ūdeni, pēc 10min pievieno medu. Dzeram un stiprinam imunitāti :))
13.novembris 2011, 11:26 | links

Mjunior :)) man ir draugi, kuri nobalsoja 10-jās vēlēšanās par Vienotību - aplauzās, šajās vēlēšanās- par ZRP -aplauzās. Mēs esam un būsim draugi, ar egoismu tam nav nekāda sakara. Visi esam egoisti, kurš vairāk, kurš mazāk. Katram ir tiesības uz savu viedokli, bet, vajag pārzināt tematu, par ko iet runa. Savādāk, tāda demagoģija vien sanāk.
13.novembris 2011, 11:21 | links

vinnij, varbūt par tavu otro stipro lietu, ingvera tējiņas receptiti lūdzu:)
13.novembris 2011, 11:19 | links

Labrīt vinnijs! :) Cik dīvaini un tajā pašā laikā pašsaprotami, vienam kaitina gramatikas kļūdas, citam vēstures nezināšana, citam ja balso par zaļajiem!:D viena vārdā sakot tas ir egoisms ko!? :)
13.novembris 2011, 11:13 | links

Labs rīts!
Ar nolūku nepiedalījos diskusijā. Drausmīgi kaitina, ja cilvēks nezina savas valsts vēsturi, bet ir lielais spriedējs! Man ir divas lietas par kurām jūtos diezgan stiprs, vēsture ir viena no tām! Brālītis varbūt ir sakarīgs čalis, taču viņa skatījums.........
13.novembris 2011, 11:02 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager