Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
pozīcija vai opozīcija.. pēc sarunas izrietēja doma un ideja viena-katrs velk deķi uz savu pusi ;)
13.novembris 2011, 10:36 | links

mjunior- saproti vienkārši: ar savu pozīciju esi izpelnījies ievērību.
13.novembris 2011, 10:31 | links

joptvai! sākuši mani pat izsekot!:D kā to, lai saprot!?:)
13.novembris 2011, 10:19 | links

Usi- uzmanies, sen jau Tevi vēroju!!! Tāds sakarīgs izskaties...
13.novembris 2011, 10:19 | links

saguru lasot, ir jau lielas un pareizas lietas, katram sava neatkārtojama dzīve un pieredze, īsi sakot savi sūdi nesmird, vienīgi varbūt glabāt pie sevis, nevis kaisīt apkārt būtu saprātīgāk:)
13.novembris 2011, 10:12 | links

Raihs- es savu vārdu esmu teicis...
13.novembris 2011, 10:11 | links

Tīmeklim piemītošais trūkums ir intonācijas, bet ne domas lidojuma deficīts. Tas var ļaut kļūdīties niansēs, bet ne lielās lietās. Tā, lūk, pēc manas saprašanas sanāk...
13.novembris 2011, 10:08 | links

Nu Bračka tovakar toč būtu dabūjis bietē!:)))
13.novembris 2011, 09:53 | links

sagittario ... vai tad nu tik traki? Jārēķinās ar to ka šis ir internets. Līdz ar to, ne vienmēr cilvēks var paskaidrot līdz galam savu domu lidojumu. Bieži vien niansēm, nelielam izskaidrojumam, sīkumam vai iestarpinājumam ir liels svars, internetā to izdarīt nevari. Ja te minēja, ka pie galda, ar cepumu ēšanu, būtu sākusies oponentu fiziskā iespaidošana, tad es domāju, ka nekā tāda nebūtu, jo nezustu starp komentāriem nepateiktais.
13.novembris 2011, 09:43 | links

sagittario
Es tagad būšu Tavs draugs?:) Vai kā...?
13.novembris 2011, 09:42 | links

BLĒ!!! Esmu ticis līdz 11. lpp.- iekšas vārās, būtu labāk kaut ko citu darījis, bet etiķete dotajā situācijā to neatļauj! Jāiet pīpe uztaisīt, lai var turpināt lasīt. Izskatās, ka es šodien sev pievienošu jaunus draugus un no kāda iepriekšējā atteikšos, ja vien atlikušajās lapās neparādīsies savādāks lietu redzējums...
P.s. Manai horoskopa zīmei neklājas runāt par politiku, bet šoreiz jūtu, ka iet šreijā...
13.novembris 2011, 09:03 | links

Baci gribi mācīties ej uz bibliotēku.Te bij katram savs dzēriens - līdz ar to dažāds domu lidojums :)))))))
12.novembris 2011, 11:15 | links

njaa, 14 lapas piecepusi.bij intresanti palasit,bet ne PAMACOSI...
12.novembris 2011, 05:27 | links

Bralitis, padomā vēl par šādu lietu, cik veca ir Amerikas vēsture, vairāki zina no kā cēlušies, bet tomēr visi viņi ir lepni par to ka ir Amerikāņi ar lielo A un vienmēr būs kas Ameriku aizstāv.
Bet Eiropa no visām valstīm taisa kumusu, vienīgais drauds šādam kumusam ir tās tautas, kurām ģimenes vērtības ir augstā cieņā. Tās ir atsevišķas komūnas ar kurām ar laiku nāksies rēķināties. Kumusa bumeranga efektu neviens nerēķinās, jo naudas vara domā maksimums vidējā termiņā.
12.novembris 2011, 01:43 | links

Man ar beidzas - tēja un kūka:))) gudnaičiki .
12.novembris 2011, 01:41 | links

Labi,man arī mana 0,7l tekila iet uz beigām. A kas,diez,Bralitim beidzas,kad viņš iet gulēt? Kaut kam taču ir jābeidzas,vai ne?:)
12.novembris 2011, 01:33 | links

moderator, ja pārskatītu privatīzācijas gaitu, nenomaksātos nodokļus atrastos arī valsts uzņēmumi. No otras puses jāstimulē privātais bizness, lai pēc tam vairāk nodokļus saņemtu atpakaļ. Tikai nevis pāris cilvēku, bet atlasot interesentus.
12.novembris 2011, 01:32 | links

Personiski es piespriestu nāves sodu caur spīdzināšanu tiem idiotiem,kas toreiz-90os,lika iznīcināt ražošanu kaut kādu utopisku ideju vārdā,kas kaut kur pat līdzinājās Kambodžas Pola Pota idejām par zemnieku tautu...Atceros tos laikus-par kapeikām varēja virpas,frēzes,preses pirkt,cik uziet,tikai ,bļāviens,man toreiz nebija to kapeiku...
12.novembris 2011, 01:28 | links

labs ir, es došos pie miera, rīt pa mežu zvēriņ jāapskata! 8)..
12.novembris 2011, 01:27 | links

mjuniors
Krieviski-nekad nav bijis problēmu.Laikam runātprasmes veicināšana ir tieši proporcionāla darījuma apmēram:)
gulbis37
Lai tas Vilks ir ģeogrāfs,ja vien viņam iet tās štelles. Tomēr tas ir daudz labāk,nekā tad,kad valsti vadīja bārmeņi un dzejnieki...Man ir pazīstams miljonārs-pēc izglītīgas kora diriģents. Un neko-diriģē-piķi-un ļoti labi sanāk!:)
12.novembris 2011, 01:24 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager