Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Zvaigzne visu laiku ar to saskaros bet tā dziļāk nebiju aizdomājies - tā nākotnes skatījumā .
12.novembris 2011, 01:24 | links

Pilnīgi piekrītu par Poliju - ne velti viņus sauc par mazo ķīnu :)) Man ir pieredze ar lielo ķīnu . Tur ražo visi un visur.Katrā ūķī kaut koskrūvē,metina,šuj,dauza,lodē.Viņiem tāpat kā poļiem ir lojāla valdība pret ražotājiem (ar tirgoņiem ir stingrāk) - ķīnā piem mazais ražotājs ir atbrīvots no nodokļiem - tikai gada licenze -un tā jāpērk tikai 3 darbības gadā. Ir ražošanas projekts - valsts dod bezprocentu aizdevumu ( tur ir nosacījumi - jāūt nodarbināto skaitam ).Valsts finansē ražošanu !!!!
12.novembris 2011, 01:22 | links

Raih, runājot pa valodu!? kādā runāji ar poļiem!?:)) cik es mēģināju sarunāties, krievu valodu viņi ignorēja!
12.novembris 2011, 01:19 | links

Ringo Staar- cik Latvijā ir valsts uzņēmumu?

par gurķīti un graņonku- algas vietā, nākotnes latvieša izskatā:

http://www.aluksniesiem.lv/portals/kriminal/raksts.html?xml_id=16700

Tagad gan..., manis nav.
12.novembris 2011, 01:18 | links

Bralitis, gribi teikt ka par to ieprieks nebiji aizdomājies?
12.novembris 2011, 01:17 | links

Ja par ražošanu-kā es patreiz apskaužu poļus! Pa melno apskaužu! Bet kādreiz taču skatījos ar slēptu izsmieklu...Tagad skatos-tur visur viss ceļas,visur visu kaut ko ražo,bīda,štellējas... Krīzi viņi pat nav pamanījuši...Un nu nodokļus jau viņi arī īpaši nemaksā-man vienreiz vajadzēja pavadzīmi izrakstīt,tak viņi kādu stundu ņēmās-nekad nebija to darījuši...Un tas notiek atklātā tirdzniecības vietā,kur tie cilvēki strādā jau 15 gadus! Tā ka nevajag saistīt valsts attīstību tikai ar nodokļiem. Tāpat taču tas polis to piķi notēēs un samaksās to PVN! Viņš izvairīsies tikai no ienaakuma nodoklja
12.novembris 2011, 01:15 | links

Man bij nevis žēl bet uzsprāgu ...labi ka mans 9mēnešus vecais dēls nesaprot krievu lamu vārdus :)))
12.novembris 2011, 01:13 | links

braaliit,taa jau ir pavisam cita teema...
12.novembris 2011, 01:13 | links

Moderator, kāda ražošana ... visa ražošanas atbalstīšana pie mums beidzas ar Lipmaņa Grindeks atbalstīšanu... kaut gan labums valstij jau ar tiek. No otras puses, papīru ir tik daudz, ka bieži vien uzņēmējs visai atbalstīšanai atmet ar roku.
12.novembris 2011, 01:12 | links

Ne jau aizķērās nabadzības nodzītā tauta bet cits tavs teksts - par globalizētu pasaules pilsoni bez nacionālās piederības un savas kultūras - tādi ir pilna pasaule -personīgi zinu mūsu tautiešus -viņus vairs neinteresē Latvija ,pat tā valsts kur viņi dzīvo viņus neinteresē - viņi vienkārši peld pa straumi. Tas ir daudz nopietnāk kā nodzīts nabadzībā cilvēks bet ar savu karogu.
12.novembris 2011, 01:11 | links

zagļi ta padzīti, to vietā marionetes ar 8kl. izglītību. Viena mafija.
12.novembris 2011, 01:10 | links

raihs,neatslaabsti ne mirkli...Vilkam ir geograafa izgliitiiba..Dombrovskis ir profesionaalis,bet uz kaada fona tad vinsh uzpeldeeja?..uz tatada,kur neviens neveeleejaas uznjemties politisko atbildiibu...un joprojam nevie3ns negrib...vai t5u nedomaa,ka taa ir speele?
12.novembris 2011, 01:06 | links

interesantibrālīt kādam būtu jabūt veselības ministram sauklim, kad pietrūkst naudas!? tautieši šaņemās, vajag vairāk ieņemt?:D
12.novembris 2011, 01:06 | links

Vot tev,Bralit,nav žēl tos drausmīgos tūkstošus,kas bija jāiztērē kompensācijām deputātiem? To kretīnu par nekompetenci izmet no darba,bet viņš par to saņem 4200Ls???? Man ir drausmīgi žēl,JO TĀ IR ARĪ MANA NAUDA!!!
12.novembris 2011, 01:05 | links

kaut kā man galīgi neguļās...laikam pa vēl vienai!

Tieši tā, ja valsts čakarē ekonomiku, tad man nav jāpalīdz viņai ar nodokļiem. Nodokļi nestūrē valsti uz priekšu, bet IKP.

Izeja no situācijas:
Valstij skaidri jānosaka attīstības programma nakamai 10gadei un jāsāk attīstīt ražošanu. Jo ražošana ir tā sfēra, kura ceļ IKP par 100%. Tas ir jāsaprot pat skolniekam, ka tērēt var tikai to, kas ir pārdots saražojot. Daudzas valstis to nesaprot, rezultāts uz delnas.

Bralitis, bet Silis teica, ka nelies, tad jau sanāk ka nav jādzer? Lai kā, man kā aldara mazdēlam problēmas ar dzeršanu nav. Kā kurmītis, varu rakt un varu nerakt.

Par pasaules pilsoni, tur nekas jauns nav izdomāts, tāpat kā nabadzīgu, nolaistu tautu vieglāk vadīt, jo kamēr tu domā par vēderu un dzīvību velk, tikmēr strādā "Zīgerista banāni".
Pajautā kāpēc jaunajiem uzņēmiejiem nauda apmācībai uz katru ap 2000Ls ir, bet atviegloti iedot biznesa uzsākšanai nav.

Taisnības labad atzīšu,ka patreiz tās sajūtas sāk bik mainīties-lai arī valdība nekāda sakarīgā nav,bet tomēr ir manāms,ka tā galvenā zagļu varza no turienes ir padzīta,un situācija nešķiet tik bezcerīga. Dombrovskis ar Vilku tomēr šķiet tīri sakarīgi vīri
12.novembris 2011, 01:02 | links

Tā ir raih. Vienu gan varētuno Ulmaņlaikiem nokopēt - nesen redzēju tā laika polšiņu un man iekrita acīs uzraksts : 5 santīmi tiek ieskaitīti valsts kases veselības aprūpei. Polšs bij maksājis 55 santīmus:)) Ja es pērku alkoholu,cigaretes,visu kas bojā veselību un rada atkarību -nodokļus no tā -veselības aprūpei,braucu ar auto - no degvielas nodoklis -ceļu būvei uttt. Bet kā nokontrolēt to ka to piķi nenosper ???
12.novembris 2011, 01:02 | links

raihs,atklaati sakot,piemirsu,par ko diskuteejaam,disjusija te virzaas aatri:)
12.novembris 2011, 01:00 | links

gulbis37
Tu jocīgs esi? Lai es krievu oficiāli darbā ņemtu? Sēž mitrā pagrabā bez logiem un apkures 12 stundas diennaktī,un bez brīvdienām. Pa šķirbu zem durvīm pabāžu rupjmaizi ar gurķīti,un graņorku ar vodku-tas algas vietā...Par ieekonomēto naudu braukāju copēt uz ārzemēm:)
12.novembris 2011, 00:58 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager