Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
šeit brālītim japiekrīt! bet raiham daļēja taisnība, bet daļēja.. piekrītu varbūt uzņēmuma sākuma attīstības stadijā ar nodokļiem šo to varēt daŗit, jo laikam no valsts puses pretīmnakšana ir niecīga.. bet paliek nodokļu nemaksāšana par pašsaprotamu lietu arī turpmāk, kad 'viņs ir attīstijies!! kādi risinājumi!?
12.novembris 2011, 00:57 | links

Gulbis37, nerakstīju par politisko sistēmu, ne sistēma pati ar sevi kompromisus taisa. Biju domājis cilvēkus, kuri ar darbību vai bezdarbību visu kur tagad esam ir veicinājuši. Parādi man pāris deputātu, kuri slikti dzīvo. Tauta vēl aizvien nevar galus savilkt, bankām jau desmitiem miljoni peļņa jau labu laiku. Zādzība ir, ja ar dažiem piemēriem parāda, ka zagšana ir norma.
12.novembris 2011, 00:57 | links

Kas tev teica,ka es kādu čakarēju? Es saku,ka man ir ŽĒL maksāt,un labprāt to nedarītu,jo valsts nerada nekādu ticību manu nodokļu lietderīgai izmantošanai. Un ja kāds kādu čakarē,tad tā ir valsts,kas čakarē mani!
Un galu galā-PVN mēs visi maksājam bez mazākās iespējas no tā izvairīties..Atstāji Maximā 30Ls-ap 5Ls aiziet nodokļos.
12.novembris 2011, 00:54 | links

Zvaigzne - tur daudz jādzer :)))))
12.novembris 2011, 00:54 | links

raihs,nu bet tas jau melnaa humora liimenii...tas krievs straadaa legaali,un maksaa nodokljus?:))))))))
12.novembris 2011, 00:51 | links

Silis, vari konkretizēt piedāvājumu? Līdz šim labu laiku strādāju valsts un cilvēku labā. Aizgāju, kad viens politiķis izdomāja pelnošākās lietas nodot paziņu privātam biznesam un uzņēmumu nolaist uz potenciālo privatizāciju, pie reizes arī padalot mantu. Loģiski ne pats, bet ar vajadzīgo cilvēku palīdzību. Šajā cirkā attiecos piedalīties. Šaubos vai tev principiāli cilvēki vajadzīgi. Pie tam piekrīti šeit kaut ko piedāvāt tas nav nopietni.
Par dzeršanu runājot, tā arī nesapratu ko ar uzrakstīto biji domājis.
12.novembris 2011, 00:50 | links

Raih tāpēc jau esam auzās jo visa sistēma domā tieši kā tu - tikai apčakarēt .
12.novembris 2011, 00:49 | links

gulbis37
Te jau drīz sāks komunisma idejas atdzimt:))) Man darbā viens krievs ir-varu uzskatīt,ka esmu savu pienākumu multikulturālas vides sasniegšanā izpildījis?:) Mēs,latvieši, viņu katru dienu saukājam par stulbo krievu,viņš mūs-par gansiem:) Visiem jautri:)
12.novembris 2011, 00:48 | links

saksim diskusijas beigaas,kura laikam nekad nebeigsies...vai juus saprotat,ka bez nodokljiem nav valsts?:)))))))
12.novembris 2011, 00:45 | links

raihs,ne jau tev kaadam jaaiepatiikas,bet tev,kaa darba deveejam,ir jasaliedee multikultutraala sabiedriiba,kura saprot,ka tu ,kaa darba devejs ,par vinjiem ruupejies,vinjiem ir legaals darbs,un vinji ir gatavi maksaat nodokljus sveshaa zeme..
12.novembris 2011, 00:43 | links

Zvaigzne tu mani aizķēri ar to pasaules pilsoni bez sava es. Labi teikts - izskatās ka lielajā spēlē tā ar ir.
12.novembris 2011, 00:43 | links

braliit,jaa,runaaju par peedeejo grautinju,bet,domaaju,ka tur izliiida aaraa daudz zemudens akmenju...
12.novembris 2011, 00:41 | links

Nodokļus aizstāv tikai ļautiņi,kuriem pašiem nav ne mazākās iespējas tos apiet-tobiš strādnieki & apkalpojošais personāls. Jebkurš domājošs uzņēmējs izmantos situāciju,lai tos nemaksātu,jo nav pilnīgi nekādas sajūtas,ka tie kaut mazākajā mērā atgriezīsies atpakaļ pie devēja. Tad,kad es redzu,ka tiem deģenerātiem-deputātiem tiek izmaksātas kompensācijas tikai par to,ka viņi ir deģenerāti,un tad,kad es parēķinu,cik desmitus gadu man no sava kantora ir jāpārskaita ikmēneša maksājumi,lai kaut daļēji apmaksātu to murgu,ziniet,man paliek nelabi ap dūšu.Un paliek ļoti,ļoti žēl tās naudas...
gulbis37
"saliedeeta multikulturaala tauta,tad taa maksaa nodokljus"...Smalki pateikts! Jēgu pats saprati? Kāda saistība saliedētai vai nesaliedētai tautai ar nodokļu maksāšanu? Ja man pēkšņi iepatiksies neģeri,tad es uzreiz kļūšu likumbijīgs un paklausīgs?
12.novembris 2011, 00:39 | links

Sīli - tūlīt sākšu dzert:))
12.novembris 2011, 00:38 | links

Bralitis, es tiešām ļoti ceru, ka piepildīsies pēdējais tevis pieminētais. Cerība papildus balstīta un pieredzi komunikācijā ar Itāļiem, Grieķiem un Spāņiem.
Redzi ir dažas lietas kuras apzināti tiek nīdētas Latvijā arā vispirms to darīja viena savienība, pēc tam otra. Tevis pieminētajai varai vajag pasaules pilsoni bez identitātes, jo ar tādu ir viegli manipulēt, pie ne par tādu kāds iestāsies, ne viņš par kādu.
Ir dažas lietas, ko daži cilvēki neiemaina un neiemainīs ne pret ko.

Gulbi - Anglijā bij tak tīņu massu psihoze - tā nebij politiska akcija .Ja tu domā par pēdējo grautiņu.

Pastrādāt kopā, Latvijas labā! Dzert nedošu - slikti! Ja nelietosi - arī slikti, kā Raihs saka, arī tā ir diagnoze!
12.novembris 2011, 00:37 | links

Zvaigne,konkreeti par zagshanu,tur nekaadaa lietaa nevar vainot politisko sisteemu,ja cilveks pats pec buutiibas saprot,ka zagt-tas ir labi,jo mani jau arii apzog...ja iedziivotaajs uztver nodoklju iekaseeshanu ka zaadziibu no valsts puses,tad,logiski,ka mees pozitiivu reakciju nio nodoklju maksataaja puses nevaram gaidiit.
12.novembris 2011, 00:36 | links

Raih tu man uzbrauci... bet nepamatoji .Ieliec kādu manu citātu kur es nepareizi izsaku savas domas. Ja ievēroji nekad nesaku "teiksim " Saku - es domāju. Es neapvainojos. Jāsāk dzert laikam:))

Zvaigzne pareizi ir - cik tad vēl jāmācās - vēl 20 gadus ?? Kaut kā toč pa daudz.
12.novembris 2011, 00:35 | links

Silis, uz kurieni nākt, uz ko aicini?
12.novembris 2011, 00:33 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager