Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Gulbis 37, ko nozīmē kompromisa māksla... ir noziegumi pret tautu un noziegumi pret valsti ... kompromiss starp ko? Par noziegumu nesodīt ? Redzi cilvēki ar saka ... politika tikai 20 gadu ... vēl jāmācās, domāju, ka domāt par valsti, nevis zagt un domāt par savu kabatu tur nav jāmācās. Kompromiss ir neieviest nulles deklarāciju n-tos gadus lai vēl tulpju naudas var atrasties? Līdz šim politika bija veids kā piesegt ekonomiskos noziegumus.
12.novembris 2011, 00:29 | links

redziet,te var njemties ,cik grib,bet,ja kaada tautas dalja nebuus apmierinaata,tas agri vai veelu izpaudiisies agresijaa,atceresimies Anglijas nemierus,kungi...taapeec tauta ir jasaliedee,un ja ir saliedeeta multikulturaala tauta,tad taa maksaa nodokljus,no kuriem pastaav valsts,kura to tautu ir saliedeejusi..abpuseeja sadarbiiba,ne vienpuseeja...
12.novembris 2011, 00:27 | links

Zvaigzne, nu tad nāc pie manis, būs vairāk draugu un, varbūt, vienosimies arī par principiem!
12.novembris 2011, 00:21 | links

moderator,negribu buut rupjsh..bet nu..izguli,pats saproti,ko...
12.novembris 2011, 00:21 | links

Es jau agrāk,kad lasīju Brālīša komentus, vienmēr biju pārliecināts,ka pie tiem vainojams alkohols(tā lietošana),tad tagad saprotu,ka pie vainas tiešām ir alkohols-tobiš-tā nelietošana! Tie tītara cienīgie uzpūtīgie komentāri,no kuriem strāvo ar pilnīgi nepamatotu pārākuma apziņu,no kuriem vienkārši vemt gribas. Un tā alkohola nelietošanas mūžīgā pieminēšana tikai liecina par problēmu,ko drīzumā jau varēs(vai jau var) saukt par diagnozi. Un galvenais ,ka viņam šķiet,ka neviens nav spējīgs oponēt viņa pārgudrajiem komentāriem,neapjēdzot,ka te neviens nav tik stulbs,lai cīnītos ar uzpūtīgu tītaru,kurš tāpat savu viedokli uzskatīs par visgudrāko. Vari apvainoties...
12.novembris 2011, 00:20 | links

man liekas, ka jūs par daudz saskatījušies televīziju!
Tie latvieši, kuri brauc prom no Latvijas, tie skaitās valsts nodevēji. Ko viņi teiks, kad armija nostāsies tautas pusē. 1905.gads nav aiz kalniem. Daudzi no aizbraucējiem gaida labākus laikus.
Visu gaišu!
12.novembris 2011, 00:19 | links

Braaliit,pastaasti par savu 100gadu redzejumu uz priekshu par Latviju...
12.novembris 2011, 00:18 | links

Tas, ko Jūs te lejat- pilnīgi neiespaidos procesus, kas jau ir sākušies.
12.novembris 2011, 00:17 | links

mjuniors,to sviestu par divvalodiibu es jau sen sapratu oficiaalajaa liimenii.
12.novembris 2011, 00:16 | links

Esmu Latvietis ar lietuviešu piešprici - vecāmamma bij lietuviete. Un Kangarēns gan neesmu .Es reāli ar atvērtām acīm ,bez politiķu un minhauzenu ietekmes skatos uz lietām. Esmu ar dažām izglītībām ,gan inženiera gan pilota gan militāro taktisko (tur vēl daži knifi apakšā) . Visas lietas kas notiek cenšos skatīt kā šaha spēli atmetot Raiņa,Puškina un Hemingveja citātus. Pēdējos gados pārsvarā vismaz ārpolitikas prognozes lielākā daļa ko esmu prognozējis -piepildas. Man skaidrs ir viens - pār pasauli valda nauda (spēli monopols zini) savukārt lai pie tās tiktu tiek veidota politika,ja kāds spirinās uzmet kādu bumbu vai piegriež krānu. Un izejot no šīm pamatformulām nav grūti ( neņemot vērā massu mēdijus) prognozēt notikumus. Es ceru ka politiķi sāks stratēģiskāk domāt - ar skatu vismaz uz gadiem 50 -100 uz priekšu.Latvijai tāda redzējuma nav - man personīgi ( atbildu par sevi) ir. Lai ekonomiskais uzplaukums būtu - ir jāsakopj iekšpolitika un ārpolitika. Vai vispār ir tāds scenārijs ja pēkšņi sabrūk ES ?? Mums vienkārši pasaka - uzredzēšanos ! Un tas ir diezgan pat reāls scenārijs.
12.novembris 2011, 00:15 | links

ja tā pa nopietno, Latvijā politika kā tāda ir TIKAI 20 gadi!? kā viņa tika realizēta!? pieskaņojot citu velmēm!? nu domājams tikai mācamies, un gan jau būs labāk, tas, ka izbrauca cilvēki es domāju, ka šeit nav palicis sliktākais kontigents.. kā lielākā daļa bēdājas.. nu es ar zrp solijumiem ar smagi izgāzos un nobalsoju! bet balsoju, jo gribu pārmaiņas.. politikā, tur nesanāca turpināsu iesākto ar sevi, paskat, kam ir kredīts tāpat dzīvo un ir ok.. Manuprāt, pašiem nemierniekiem ir jāizvirza Savas prioritātes un tad varbūt sapratīs ko var pats iesākt un cik slikti ir!:)
Runājot par divvalodību!:D pieņemsim ir divas valods.. valsts darbs, atnāk klients.. viens runā vienā valodā otrs otrā! kā atradīs vienotu valodu!? kam būs taisnība, kurā tad valodā jārunā, atskaites pa dubulto!? tātad tiešām 2x lielāku birokrātiju veidosim uttt!?:) nu pec galīga sviesta izklausās..
12.novembris 2011, 00:13 | links

Silis man nav tik daudz draugu un pazīstamu cilvēku ar kuriem izveidotu partiju. Vairāk domāju ne kvantitatīvi, bet kvalitatīvi. Pie tam domāju ka dēļ pāris pamatprincipiem, ne ES, ne vairums gribētu redzēt mani pie varas.
12.novembris 2011, 00:11 | links

Zvaigzne,urraapatrioti nekaadu pienesumu ekonomikaa nekad nav devushi nevienaa valstii...esi dzirdeejis,ka politika ir kompromisu maaksla?
12.novembris 2011, 00:09 | links

atklaati sakot,es biju iedomaajies,ka Zatlers beidzot apvienos latvieshu un krievu kopienas...
12.novembris 2011, 00:08 | links

gulbis37, padomā pats kas visātrāk padodas. Latvijā ir divu veidu latvieši, tas ir Latvieši un latvieši. Par nelaimi latvieši ir vairumā.
12.novembris 2011, 00:07 | links

te tie paaris skeptikji,kaa moderators,un utt...kaa jus domaajat,Anglijaa kaada situaacija ir,kas tur celj ekonomiku...vai ne tavi ciniski piemineetie taataru chigaani...
12.novembris 2011, 00:06 | links

labi, vēl pa vienai... un tad aģē- lai slavēts Lāčplēsis, Ulmanis un viņa aizsargi!
12.novembris 2011, 00:06 | links

Zvaigzne, un kurš viņiem neļāva piedalīties pie varas maiņas?
12.novembris 2011, 00:05 | links

Silis, bez aptaujas trīs ģimenes uzreiz, bet pie varas maiņas. Ir kas tur iekārtojušies dzīvo veiksmīgi, ir mājas, iekrājumi desmitos tūskstošos, bet ir gatavi uz pirmo svilpienu atgriesties. Kā pēc nebrauc, nevēlas cīnīties ar šiem klauniem un bardaku. Daudzi lika pēdējo cerību uz Zatleru un smagi vīlās.
12.novembris 2011, 00:04 | links

:)))
12.novembris 2011, 00:02 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager