Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
tatāru čigāns
12.novembris 2011, 00:01 | links

Bralitis,uzmet skatu uz to svecīti ko dedzini,citādi vēl ko nodedzināsi.

es nezinu,kaa juus,bet es atbalstu ikvienu,kursh gatavs Latvijaa straadaat legaali,un maksaat nodokljus...vienalga,kadas tautiibas,valodas vai orientaacijas...viss,kas bez vardarbiigaam,korumpeetaam vai teroristiskam metodeem celj Latvijas labklaajiibu...

Brālitis es tev neprasīju kā to darīt. Es tev pateicu ko man vajag lai to izdarītu, kā to es labi zinu.
11.novembris 2011, 23:59 | links

Zvaigzne,man gan personiski tas nepatiik,jo veelos,lai pilsonji savaa valstii razho kopproduktu un maksaa nodokljus...
11.novembris 2011, 23:58 | links

Bralitis, ja varam sarunāt bez apvainošanās, tu izklausies pēc riktīga Kangarēna. Pēc tevis Latvijai vajag būt gan ES, gan NVS, vairākām valsts valodām, kas maksā vairāk, tas kungs un draugs, kas desu pamet - saimnieks. Kam lielāks airis vai sētas miets tam blakus, kas zemē kritis nospārdām. Ka esi pēc tautības?
11.novembris 2011, 23:57 | links

Staram
instrumenti ir un iespējas arī, vari nākt pakaļ, pat darbu Tev iedošu, bet, vai ar to Tu dabūsi kādu atpakaļ???? Nepiekrītu! Man jau ārpus Latvijas radi, draugi un kaimiņi dzīvo otrajā paaudzē, tas nozīmē to, ka viņiem jau tur ir dzimuši bērni! Un, lai cik tas skumīgi neliktos, bet bērniem pirmā valoda ir cita. Manis minētie atpakaļ, vismaz, tuvākajos gados netaisās braukt.
11.novembris 2011, 23:57 | links

Braaliit,taas ir tavas peedeejaas domas,un tu netaisies viedokli mainiit? kaapeec tu visu redzi tik druumaas kraasaas?...arii Latvijai nevajadzeeja treknos gadus,un viss buutu bijis kaartiibaa,bet ,neizejot no konteksta,dienvideiropas valstis vienmeer ir bijushas nestabilas ekonomikaa..
11.novembris 2011, 23:56 | links

Edvīn tas tāpēc ka visi ir pālī(es nedzeru) un netiek līdz manam domu lidojumam.Par cik es nedzeru un gandrīz neviens manu teikto nevar apgāzt - vienīgā iespēja ir mani sūtīt uz copi -uz Urāliem :))))
11.novembris 2011, 23:56 | links

Cik es saprotu ,šī diskusija nonāca pie Brālīša izsūtišanu uz Urāliem.
11.novembris 2011, 23:53 | links

Zvaigzne es tikai teicu kas tev jāizdara bet tu atkal prasi man kā lai to izdara :)))
11.novembris 2011, 23:53 | links

Moderator tu pats saproti ko raksti.
11.novembris 2011, 23:52 | links

gulbis37, Bralitis mani aicināja izdarīt, es pateicu kas vajadzīgs. Es taču tevi neaicinu darīt kaut kādas lietas? Ja uz pašiniciatīvas būtu pietiecies, tad ar to makšķeri meklētu. Man piemēram patīk ka 200 000 aizbraukuši.
11.novembris 2011, 23:52 | links

Gulbi - ja notiek sūdīgākais no scenārijiem un ES finansu sistēma sabrūk.Grieķija un Itālija tam pamatojums.Itālija ir uz sabrukšanas robežas,ASV ir uz sabrukšanas robežas (jau 2 štati ir pasludinājuši bankrotu) ,visa rietumu finansu sistēma ,kā tāda brūk. Lai glābtu Itāliju naudas nepietiks - Eiro pazudīs ,būs milzīgs haoss . Izdzīvos tikai tās valstis kurām ir resursi vai labi kontakti ar resursiem bagātajām valstīm.
Ieviešot otras valodas statusu mēs neko nezaudēsim - Latvija bija un būs ,mēs nebūsim krievijas sastāvdaļa ,mēs joprojām būsim ES ,BET mums pateicoties tam ka esam lojāli pret krievvalodīgajiem var būt labākas attiecības ar krieviju -kas savukārt nozīmē resursus,bet resursi ir valsts ekonomikas asinis.
11.novembris 2011, 23:51 | links

zvaigzne,sameklee pats makskjeri..
11.novembris 2011, 23:47 | links

Bralitis, iedod man instrumentus un iespēju, pasaukšu un nodrošināšu, ja ne visus 200 000, tad lielāko daļu.
11.novembris 2011, 23:45 | links

nu, mans mērs arī beidzot ir pilns!!!
Taču sašņorējiet to valsts patriotu Bratanu un iemetiet Pitālovas vilcienā ar biļeti uz vienu pusi, ne tuvāk par urāliem! Cik var gvelzt stulbības valsts svētkos, kāda divvalodība?! Ja pārdzerts ir mērs tad jāiet gulēt vai jāuzlāpās...
Kaut kur jau tā puspatiesība slēpās, par valsts nodevību un okupāciju. Un ja nebūtu Ļeņina?!
11.novembris 2011, 23:44 | links

Bralitis, kā rakstīju tie 200 000 pie divvalodības atpakaļ 100% nebrauks. Radīsi tās darba vietas vai neradīsi.
11.novembris 2011, 23:43 | links

nu nekur nav teikts,ka letinji neatgrieziisies...cilveeki seko naudai...
11.novembris 2011, 23:42 | links

Bralitis, bet kā tu domā vai viņiem pašiem to vajag? Viņi zaudē savas unikālās konkurences priekšrocības darba tirgū (tiem kam ir). Un tāpat kā mūsējie brauc uz Īrijām, te saradīsies Džamšudi un Rafšani, jo ceļš būs uzbruģēts.
Kā arī valstiski, ir paaudze kura krievu valodu nemācījās, ko ar tiem? Ko ar tiem latviešiem kas ar ģimenēm dzīvo ārvalstīs, tur šo valodu nemāca, sanāk uzreiz pārvelkam svītru, ka viņi atgriezīsies. Slodze uz biznesu ... piemēram darba drošības instrukcija būs kādā valodā?
11.novembris 2011, 23:41 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager