Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
brālīt nacionālie jautājumi nav nožēlojami :(.. un neviens jau nevēlas to krievu apēst.. visi grib mieru ari tādi kā dzintari utt. bet redz nacionālos jautājumus pat latvietis savā starpa nevar izrunat un to tak krievs jūt, ja nav stipra nācija tad i notiek iekšēja kaut kāda pretkustība! nu brālīt iecepos mazliet, bet nu neapvainojies, nekāda naida un es ssapratu tavu nostāju gribējas vienkārši starp ribakiem (copes cieītājiem) izpaust savu nostāju un nesaprašanos!!!:)
23.septembris 2011, 14:59 | links

krievs Latvijā, jau oficiāli dzīvo 20 gadus!!!! un ne vārda latviski, tas ir kaut kāds analfabētisma pazīmes????? fliks no vācijas.. bet latvijā runā lv.. pazīstu citus cittautiešu cenšas runāt latviski!! bet necenšas tie kas nevēlas nemaz integrēties, jo viņš grib pa savam prātam,(vāc parakstus, skraida ar krievu karogiem)!!! es nesaprotu, kas te nav saprotams?????
23.septembris 2011, 14:54 | links

Nesapratāt mani . Es par to lai Latvijas iedzīvotāji (latvietis,krievs,žīds,armēnis utttttt ) būtu šīs valsts noteicējs. Es neesmu nacionālists. Ja jums patīk tāda ālēšanās tad uzliekat kāšukrustus ,uzvelkat baltās mices un uz priekšu .....
Tas ir nožēlojami.
23.septembris 2011, 14:52 | links

latvijā krievs bļauj lai viņs runātu krieviski.. lai latvietis latvijā runātu krieviski!!!! ::D:D:D anglijā latvietis runā angliski!!! arī citur man zināms, nav otrā valoda krievu valoda!:D..
23.septembris 2011, 14:49 | links

uzrakstiju ļoti garu penteri un izdzēsu, jo viss ko te sludināt un es sludinu ir slima zirga murgi!! it kā krievvalodīgie lidz šim nemaz nav piedalījušies pie ekonomikas veidošanas! lol, krievi tagad rīgā, un arī protms amatos tagad ir viņi visur!! esmu nepareizs runājoš.. tad nu latvietim lv ir jābūt pie varas , krievījā ir krievam jābūt! bet krieviski noskaņotiem nav jābūt pie varās lv.. turcijāir turki, vācijā ir vācieši, zviedrijā ir zviedri.. vēl nav skaidrs!?
23.septembris 2011, 14:46 | links

vairāk šitādu brālīšu un Dzimteni drīz par roģinu oficiāli sauks...
23.septembris 2011, 14:45 | links

Paldies Bass par sapratni.Un vēl kapēc ļoti gribētu lai SC būtu pie šprices - dēļ mentalitātes . JO ja krieviskajiem vēlētājiem kaut kas nepatiks - viņi nedziedās tautasdziesmas un klusēdami pametīs valsti - viņi vienkārši savus ievēlētos tautas kalpus pēc krievu šnittes vienkārši sakot atpizģīs !!!! Rupji bet iedarbīgi.... un to viņi izdarīs arīmūsu vietā jo latvietis tai laikā dziedās "bēdu manu lielu bēdu ..."
23.septembris 2011, 14:13 | links

Piekritu Bralitis!Sen jau vajadzeja atmest to nacionalo debilismu un sakt veidot kopigu nakotni!Tauta bedziet vienreiz pavilkties lidzi debilismam,kas tiek apzinati radits,lai jus varetu turpinat cakaret!
23.septembris 2011, 14:08 | links

mjunior nepiekrītu . Runa neiet par Latviskumu.Runa i beidzot par to ,ka otrai kopienai ir daudz vairāk piekritēju kā tā saucamajiem latviešiem. Bet mēs esam visi šīs valsts pilsoņi -līdzpilsoņi . Atmest vienreiz tak vajag to nacionālismu un tikai tad valstī kaut kas var mainīties.Tās spēlītes ir izdomātas tikai lai novērstu no patiesām lietām uzmanību vai pat vēl ļaunāk - tieši pretējās puses pasūtījums.Lielās lietas bīdot vajag lai aunu bars savā starpā badās un to tieši cenšas panākt nacionālisti...tikmēr klusiņām atkal tiek īstenota kāda shēma -vara-politika-nauda. 20 gadus jau skatos uz to nacionālo ālēšanos.Pastalās un brīvā Latvijā jau esam ,gribi pliku dibenu ? Neviens mums valodu un dziesmusvētkus neatņems -ko var cepties.... ir jau cita paaudze un citas vērtības - galvenā ir rietumu ieborētā - un tā ir materiālisms -nauda . Kur tad ir nacionālās jūtas tiem 200 000 latviešu kas ir aizbraukuši uz ārzemēm ??? Kur??? Ja galvenā vērtība mums būtu Latvija tad sen jau mēs ar dakšām būtu patriekuši godmani,krastu,gorbunovu,šķēli ,kalvīti,.... bet redz nevar - - neesot mūsu mentalitāte -visiem pofig ka tieši LATVIEŠI ir tie lielākie zagļi visu laiku bijuši . Vai tad tie bij krievi? žīdi? vācieši ????.....
Uzskatu ka ZRP un SC būtu vislabākā kombinācija . Tāpēc un tikai tāpēc es atdevu savu balsi par Zatleru ka tas bij viens no viņu deklamētajiem punktiem ka vajadzīga VISU iedzīvotāju saskaņa - neatkarīgi no tautības , ticības un ādas krāsas. Cits nekas mani pat neinteresēja .
p.s. tās ir tikai manas domas un viņas ir balstītas uz ilgu gadu novērojumiem un pieredzi.
23.septembris 2011, 14:01 | links

zatlerieši lohi, ja iet ar sc!! kur tik stulbi var apgalvot 1/3 balsojums jaņem vērā!? pie tam kam Latvijas nacionālās vērtības kā tādas nav! un 2/3 iedzīvotāju balsojums nav svarīgs! kārtējo reizi LATVIEŠIEM NAV SAVA MUGURKAULA UN NOSTĀJAS un pārvaldīt paši Latvijā neprot, labs rādītājs ir arī izbraucēji, jo labāk ir kalpot pie kāda nevis būt saimniekam savā zemē.. :( skumji
23.septembris 2011, 13:02 | links

Pats interesantākais šajā teijāterī ir tā atziņa ,ka gadus 15-20 atpakaļ visi mūsu 'mantrausīgie oligarhi' arī skaitījās balti un pūkaini, perspektīvi un enerģiski Latvijas ekanomikas aukšupejas virzītāji...Kā jūs domājat,kas pēc10 gadiem sagaida tos, kas tagad nāks pie 'šprices'?Šamiem arī apetīte radīsies ēdot...?
21.septembris 2011, 20:23 | links

Aha, Lemberga stipendiāts :))))
Nu ko peraties, tā ir demokrātija, dīvaini būtu , ja visi balsotu par vienu "Dieva bērnu" ar 99% pārākumu :)))
21.septembris 2011, 19:20 | links

Vinnij, ko tad tautai vajadzētu tavuprāt darīt, smaidīt un priecāties kā tādi lembergi, šlesri, šķēles smaidot taisa tai uz galvas? Atnāk kāds jaunais un vismaz nedaudz kaut ko pakustina uz priekšu tiesiskuma virzienā.
21.septembris 2011, 19:20 | links

Nu ko jūs man ar to Lembergu piep.....ties :) Nekad neesmu teicis, ka viņš ir labāks! Es saku, ka šitie ,, godīgie un kompetentie'' ir tukšu salmu kūlēji un neatšķiras no tā sauktajiem ,, sliktajiem''.
Mūsu tautai ir tādas mazohistiskas tieksmes, pavilkties uz tādiem ,,glābējiem''. Zīgerists, Čevers, Repše, Zatlers.....
21.septembris 2011, 18:36 | links

Artūr, tad jāliek Lembergs pie šprices un viss būs bumbās?:) jāizvadā šamais kā laimes lācis pa Sūnu ciemu:)
21.septembris 2011, 14:54 | links

Es vērošu un iesmaidīšu par ,, jauno'' parlamentu un valdību. Raihs, nu tev būs iespēja pilnībā izbaudīt to mazāko ļaunumu.
Kas attiecas uz zemniekiem, tā nav mana partija, es tikai balsoju par viņiem.
Mēs ar draugiem jokojam, ja gribētu kādu valsti nogremdēt, tad nosūtītu Dombrovski, Kamparu, Sprūdžu un Zatleru, uz 20 gadiem šī valsts nebūtu konkurente :))
21.septembris 2011, 14:24 | links

Piekāsīs tāpat visus tas ZRP. Paskatieties, kas tad sēž sarunās Začam pie labās rokas - Kukule (zīmīgs uzvārds), vai tad neviens neatceras Kukules vīra rebes Rīgas domē pie Bojāra? Kā vīrs uzdāvināja Sandriņai jaunu Jaguaru?
Kāpēc Zača atlaida Saeimu? Jo tā balsoja par Šlesera interesēm, kas balsoja pret kratīšanu? Arī SC, tātad Zača tagad grib iet kopā ar tiem, kuri ietekmēja viņa rīkojumu Nr.2? Kā tas iet kopā?
21.septembris 2011, 12:22 | links

tonis, saprotams šīs lietas nav īsti salīdzināmas, neviens netērēja naudu lopu vagoniem un apstākļi, kuros nokļuva aizbraukušie, bija labāki. Bet rezultāts valsts atbrīvošanā no cilvēkiem ir daudz labāks, kā arī pie atbildības par to neviens nesauks.
21.septembris 2011, 11:35 | links

Dzenīt,Tu ar sāc ne pa lietu iespringt,tie 300.000 aizbrauca...uz Angliju...Aizgājušajiem liksim svētu mieru un turēsim tos godā savās atmiņās. Kā jau teicu ,es neesmu to 30% starpā...
21.septembris 2011, 11:01 | links

Tos 300 000 kuru mums nav, aizveda vai aizbrauca?
21.septembris 2011, 10:39 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager