Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Aha un kartupeļus tikai svētku dienās ēst, ar ķenguru gaļu :)))) Un žigulis maksās kā Audi :) Viens labums- tiesības nevajag kārtot, tās var veikalā nopirkt, tā pat kā visu augstskolu diplomus :)))
18.septembris 2011, 10:06 | links

RolisLiepaja Nu bet kāda vaina? Varēsim visi ar žiguļiem ripināties apkārt, piedzēruši un ar cigaretēm mutē! :D
18.septembris 2011, 10:03 | links

Nu ja dolārs sabruks tad tada valsts kā krievija vairs nebūs, vispār jau visā pasaulē iestāsies globāla katastrofa, tai skaitā izteikti piemēram ķīnā, visticamāk ka vismazāk cietīs tieši ASV, kas neielaiž nevienu inflācijas dolāru savā zemē, jeb precīzāk pateikt, izņem to no apgrozības 3 mēnešu laikā.....
18.septembris 2011, 10:01 | links

Aha, un gaļa, kartupeļi un autiņi arī būs par krievu cenām :)))))
18.septembris 2011, 09:55 | links

Nu ko, gatavi pārcelties uz krieviju dzīvot? :)))

Vismaz varbūt mums Latvijā būs cigaretes, alkohols un degviela pa krievu cenām! :D
18.septembris 2011, 09:50 | links

Krotov -viņi būs valdībā Un pēc viņu scenārija
1 paņemt piķi no krievijas /1 ned stabilizācijas fonda ienākumi 7 mljrd.
2. daļu atdos st val fondam Pārējo neatdos Jo $ vienalga sabruks
3.Izstāties no ES ,jo Vācija un Francija jau skatās uz durvju pusi /grieķi zatrahaļi nākamie itaļjaškas u.t.t/
Cik vēl ilgi friči vilks to jūgu -kamēr Merķele būs pie šprices Tas ilgi nebūs jo jauni spēki nāks ar lozungiem -Dzīvosim labāk bes ES Un cilvēki nobalsos.
4.Tātad viss velk uz psrs atdzimšanu ,bez komuņagām
18.septembris 2011, 09:43 | links

Es domāju, ka SC pilnīgi noteikti nebūs valdībā, paskat kāda viņiem ekon.programma...pasūtīt valūtas fondu un kkādu tur eiropas komisiju nah..., eiro ieviešana - nah..., pensijas augšā u.tml....viņi tak nepiekritīs šos savus savus solījumus, radikāli mainīt.
18.septembris 2011, 09:26 | links

Nja, nebūtu Rīgas un Latgales vēlēšanu rezultāti būtu pavisam savādāki un tā tas ir visās vēlēšanās.....
18.septembris 2011, 09:22 | links

Man vakar skatoties tās pēcvēlēšanu debates radās ķecerīga doma ,ka SC ir apjukuši no domas ,ka nu būs jāiet valdībā Pēc manām domām viņiem bija omulīgāk opozīcijā Varēja muldēt un tirgot balsis /Žirika sindroms-mūžigā opozīcija/:DD Dodiet varu mēs visu sakārtosim ?? Pilnīgi acīm redzams ,ka nav gatavi ....Jo pēc viņu vadīšanas ceru ,ka nākamā saeimā viņu nebūs /Kur tagad ir 1P TP LC Par bitēm /Pagaidām nostrādāja krievu faktors -vot mi vam pakažim
18.septembris 2011, 09:15 | links

burtnieks> aha, tātad pilnīgi velta tā saeimas atlaišana nebij, re šlesis beidzot laukā un arī hūte dabūs krietni mazāk krēslus, ļeidaks peldēs atpakaļ uz zoo vērt ciet muti begemotiem :))) Kopumā nav tik slikti, arī SC pārsvars pa nakti sarucis, dabūs lab ja pāris krēslus vairāk kā iepriekš.
18.septembris 2011, 09:05 | links

nju )))))))))))))))tad esam tagad atkal LPSR:
18.septembris 2011, 09:05 | links

Atvainojos-buldozeram.
18.septembris 2011, 07:35 | links

Patīkami,ka bulozeram soļarka beigusies-varbūt dabūs apskatīt zviedru mežģīnes.(no iekšpuses).
18.septembris 2011, 07:34 | links

eerglis, uz šo tēmu ir vieglāk pelnīt popularitāti, nevajag ne argumentus, ne loģiku, ne pierādījumus ...
18.septembris 2011, 02:18 | links

raihs, ja nav noslēpums kurā vietā tā mājiņa tev būvējas?
18.septembris 2011, 02:15 | links

tukša runa! atlaist!:D arlabunakti;)
18.septembris 2011, 02:07 | links

ja kas, paši latvieši krievvalodīgos ir padarījuši par sava veida spitālīgajiem un tagad brīnās, kur tādi radušies.
18.septembris 2011, 01:56 | links

Es pēdējā laikā sevī esmu ievērojis gan anarhista,gan fašista,gan nacista,gan antiferifērista(jauns virziens-neciešu arī latvju lauķus) iezīmes... Izklausās varbūt pabriesmīgi,bet analizējot to murgu,ko nākas redzēt un dzirdēt,mans pragmatiskais prāts vienkārši "uzkarās"...
P.S. Man te dažus mēnešus nācās padzīvot(īrēt-paldies dievam) Pļaveniekos-daudzdzīvokļu mājā-pa šiem mēnešiem nereizi neesmu dzirdējis latviešu valodu...Ja es būtu ASV,tad teiktu-krievu Hārlema-nodrupušas mājas,piespļaudīti lifti,pusei iedzīvotāju agresīvi suņi-dobermaņi,bulterjeri,utt...Brrrr... Esmu laimīgs,ka pēc nedēļas tikšu no šejienes prom...
18.septembris 2011, 01:45 | links

Ieslēdzot gludekli,tas RU mēlē nesāk šņākt?:DDD
Ja biku nopietnāk.Tad tā jau mums tas viss vēsturiski ir izveidojies.To ka pašlaik esam šādā situācijā,ir "JĀPATEICĀS" tikai un vienīgi VISĀM iepriekšējām valdībām un pašiem sev.Jo tikai paši,ne tēvocis sems utt,tos vēlējām!
:))
18.septembris 2011, 01:33 | links

muļķigi ta muļķīgi, bet nacionālās vērtības man tomēr ir svarīgākās vērtības! man ir alerģija pret krievisko, skatos lnt, tur krievu filmas, skatos tv3 tur tas pats, ieslēdzu ltv1, pie brīvības pieminekļa runā krieviski.. man dzīvokļu māja dzīvo krieviski, kur dzirdēju kur abi sarunājās sādā tekstā.. nashi v rassije utt.. NASHI!!! ko te respektēt!? atceries, ka no balsotājiem ir tik trešdaļa nobalsojusi! un tie, kas nenobalsoja ir lielākums latvieši.. un to,ka ušakovs saodis tik lielu balsu skaitu var tagad runāt ka ir pret okupācijas variantu!!! es nebalsoju par VL, bet ir labi, ka cilvēki ir sabalsojuši!
18.septembris 2011, 01:24 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager