Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
atcerieties, ka SC nedabūs izglītību, tieslietas, aizsardzību, iekšlietas, ārlietas.
18.septembris 2011, 01:09 | links

Tonis
Tev jau pēc labas ozona,un ne tikai,devas, vajadzēja jau sapņot par nākamajiem zanderiem!
:DD
18.septembris 2011, 01:05 | links

Es tiešām ceru, ļoti ceru ka urbanovičus un hūti atstās opozīcijā ar gariem deguniem.
18.septembris 2011, 01:04 | links

Nedaliet pirms laika nenošauta lāča kažoku,jo lielo pilsētu rādītāji var daudz ko izšķirt...,un tur pārsvarā ir krievvalodīgie....
18.septembris 2011, 01:03 | links

Sulla
Mēs neesam valsts kurā dzīvo tikai vienas nacionalitātes cilvēki.Par dažu deputātu politiski "AMORĀLO" uzvedību nevajag viennozīmīgi spriest par visiem.Ir šamo partijā ari cilvēciņi,kuriem labas idejas ģenerējas.Domāju ,ka partijas,kuras ietilps koalīcijā,neļaus SC īstenot to par ko Tu runā!!!
:))
18.septembris 2011, 01:02 | links

mjuniors, nezinu. Bet tas ir ārkārtīgi muļķīgi un pat bīstami ignorēt 1/3 pilsoņu izvēli.

manuprāt no SC nekāds ļaunums nebūs, ja viņiem būs piem. labklājības, zemkopības, satiksmes ministrijas.
18.septembris 2011, 00:58 | links

urmaas> kāda naida kurināšana? Kurš īsti kurina naidu? Un kā var nopietni uztvert cilvēkus kas neciena Latvijas neatkarību, kā tā tika panākta un arī tās vešturi mēģina sagrozīt ar meliem. Un kā nopietni uztvert tādus klaunus kas pieļauj kandidēt savos sarakstos tādus mērgļus kā Kravcovi? Kas sāk mācīties valsts valodu tikai pēc ievēlēšanas, tobiš kā deputāts pilnīgi nederīgs, nejēdz ko saeimā runā, ko spriež, tikai saņem algu! Manuprāt tā ir noziedzīga politiskā apvienība!
18.septembris 2011, 00:57 | links

es domāju,ka ies kopā?
18.septembris 2011, 00:53 | links

eergli, kas tev zināms, zpr ir ar sc valdībā??? ceru, ka nē..
18.septembris 2011, 00:53 | links

Sulla
Tāds ir vēlētāju rezultāts.Galīgi šamos ar NEVAR nejemt pierē.Nacionālo naidu ar šeit nav ko kurināt.Tas vnk ir muļķīgi.
18.septembris 2011, 00:52 | links

Sulla neesi bargs. Ja SC ir vienīgie, kas ar viņiem brauc runāt, bet pārējie neliekas ne zinis, tad šāds rezultāts ir likumsakarīgs....
18.septembris 2011, 00:48 | links

Nu ko kungi un dāmas, par Zatlerisku Latviju, par reformām! :))) Vismaz uzvara no latviskajām partijām, nav jau vērts runāt par SC pārsvaru(kā mani sarūgtināja latgalieši, 60% par tiem ākstiem, maskavas marionetēm, mana tēvzeme kā nekā, eh..), muļķība ir bezgalīga kā savulaik teica Einšteins.
18.septembris 2011, 00:45 | links

vēlēt varēja tikai par apgabalam izvirzītajiem kandidātiem. Protams kandidāti apgabaliem tika izvērtēti atbilstošākie, tie kur būs vismazāk svītrojumu. Tur ir arī partijas iekšējās izrēķināšanās, nevēlamos nosūtot uz "svešiem" apgabaliem.
18.septembris 2011, 00:39 | links

Vairis30
Labprāt iekrumšķinātu kādu cepumiņu,bet līdz rītam vēl dežūra!
Tas par deputātu sarakstiem ir nopietni.Un esot novērots,ne tikai vienotībai,bet ari citām partijām!
18.septembris 2011, 00:36 | links

urmass tas protams ir trūkums, tas būtu jņovērš
18.septembris 2011, 00:33 | links

URMAAS, te jau drusku velk uz histēriju, relax, ieņem cepu,mu (es jau no vakara nervus mierinu), gan sakārtosies!!!
18.septembris 2011, 00:30 | links

urmaas, man pirms kāda laika šajā pašā diskusijā paprasīja - Mūrnieci esi aizmirsis?
18.septembris 2011, 00:30 | links

Urmass- Ja Vidzemē nebija sarakstā Āboltiņa, tad vēlēšanas nav demokrātiskas :))) ?Es dzirdēju ka gribējuši likt baigos plusus :)))
18.septembris 2011, 00:29 | links

pilnībā piekrītu urmasam. jo jābūt iespējams visus kandidātu sarakstā redzēt! jo šodien balsoju, un nepazinu nevienu un nebij kam plusu ielikt!:/
18.septembris 2011, 00:29 | links

Vidzemē,Vienotības sarakstā āboltiņas NEBIJ!!!
Tad atļaušos atkārtoties - LV vēlēšanas NAV demokrātiskas!!!Tas nozīmē - dažādos reģionos bij dažādi saraksti.Cilvēkiem NEBIJ iespējas pilnvērtīgi balsot.Zinu cilvēkus,kuri balsoja par vienotību.Un tieši āboltiņas neesamību sarakstā,jo gribējuši IZSVĪTROT, uzsvēruši!!!
18.septembris 2011, 00:25 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager