Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Vismaz viens mahinators aiz borta!
Vismaz pagaidām.
17.septembris 2011, 22:19 | links

Tie cipari sanāk interesanti .........:DD
17.septembris 2011, 22:17 | links

kas i ko.Skaitam balsis?
:DD
17.septembris 2011, 22:14 | links

man ir pareiza seciba. kam ir vajadzigs darbs, ja par to darbu nemaksa. vispirms dabun pirceju tam 'darbam', tad ari bus viss parejais.
17.septembris 2011, 16:32 | links

tev taa seciiba nepareiza...nav darba,nav nodolkju maksataaju..nav nodoklju maksataaju,nav valsts..viss vienkaarshi...
17.septembris 2011, 16:21 | links

kas tur vel skaidrak. da par jebko nobalsos parastam stradniekam, kas godigi maksa nodoklus, labak nebus. nauda kokos neaug. to jau sen vajadzeja saprast. nav naudas, nav rupnicu. nav eksporta. ja nav eksporta, nebus uz ka rekina dzivot. ekanomikas pamati. lai labi dzivotu, ir jadzivo uz kada cita rekina, ko var panakt tikai smerejot iegsa preces citiem - eksports. nerunaju par valstu iekarosanu tiesa vai netiesa veida. tagad pareizi ir nobalsot ta, lai pie siles netiek viens speks, jo tad patiesam var iestaties tada ****, ka daris, kas ienak prata un nebus vairs kas vinus kontrole. nebus blakus partijas, kas kaut ko var pamonitoret, kas un cik ir nozadzis un mazliet piebremzet vinus.
17.septembris 2011, 16:09 | links

mailite,izsakies skaidraak,ibo vairaak nedzer...:)
17.septembris 2011, 16:04 | links

zaGlerim ta4u vajag vel pasedet pie siles kadu terminu, savadak atkal ka mazs berns izpeldes ar pazinojumiem, ka luk visi valdiba zog, ko nupat tikai ir sapratis
17.septembris 2011, 15:58 | links

Izskatās ka te tik viens gudrs......:)))
17.septembris 2011, 15:57 | links

par Zatleru...
17.septembris 2011, 15:30 | links

Kāds gudrs cilvēks var pateikt par ko jāiet balsot? :D
17.septembris 2011, 15:26 | links

Urmās tu vēlēšanu dienā vienmēr mauc uz poligonu un tad pēc nēģiem ??? :)) Ko tu tur dari -ko nesēdi mājās vai necopē ? :))
17.septembris 2011, 15:13 | links

Šodien,gan Gan Ādažos,gan Carnikavā balsot brauca zoļļi.Rindas lidz ~10:00 ārprātā.Saučos bez zoļļiem rindas vēl tagad.
17.septembris 2011, 15:07 | links

Breksi99 ja Zatlers būs jauns grābeklis tad gan iestāšos ekstrēmistos :)) Pirms tam man nav bijušu grābekļu - esmu tikai vērojis kā pārējie pa viņiem skraida :))
Trūkst ideoloģijas latvijas partijām - viņas vienkārši nav.SC ir pirmie kam nostāja ir loģiska :1.Sadarbība 2: Cilvēks kā valsts sastāvdaļa. tas ir labi. Balsoju par Zatleru.... UN man ir instruments kā viņam izteikt protestu ja viņš sāks ālēties . Man kaimiņos dzīvo viņa dēls ,....paņemšu un iedošu vēstuli lai nodod papam un viss :))) Džeks ir lādzīgs ...mūsu suņi ir baigie draugi :)) Es neiešu dziedāt tautasdziesmas un vicināties ar lietussargiem :))
Nākošgad ja nemaldos jāsāk atdot jau pirmais svf aizdevums ,nemaz nerunāju par 150 ļimonu konsolidāciju(apriešanu) Atdošana notiks uz bezierunu nodokļu pacelšanas rēķina - to viennozīmīgi ir definējis dombrovskis-tas nozīmē mežonīgu cilvēku aizmukšanu uz ārzemēm(kas jau visu laiku notiek), tāpēc piekrītu SC ka vajag vienoties par termiņa pagarināšanu.Citām valstīmpiķis jāsāk atdot tikai pēc 5-10 gadiem bet kāpēc mūsējie piekrīt sākt atdot jau pēc 2 gadiem.Nav ne resursu,ne apjomīgas ražošanas .
Rimševics ar tādu fufeli dzina intervijā ka 1miljards esot aizdots nevis pazaudēts.Muļķības ! Miljards tika iegrūsts viņš+Godmanis lai it kā glābtu pareksu BET nekavējoties uztaisīja citu firmuļu(citadeli) piķi aizdod savai otrai firmai - tur piķis pazūd - tālāk piedodiet -piķi viņimums neatdeva ,sorry ļimards vējā.Kad atdos ?? Kaut kad ap jāņiem piebalgā ..un viss...
Tagad -šovakar ja vienotība jutīs ka zaudēs - tūlīt pazūdīs sadarbībā ar šlesi vēl 30 ļimoni!!! 100 ļimonus neizdevās izsūknēt ...nu labi ...30 ar nav slikti.Kā atvadu akords. Pretīgi. Balsoju par zatleru un ja viņš būs piešprices un šitās shemuļas turpināsies toč mans suns izdupsēs viņējo :)))))
17.septembris 2011, 15:07 | links

:)) Nē, nu savu izvēli jau biju labu laiku atpakaļ izvēlējies...Pārskatot partijas sarakstu ieraudzīju arī pazīstamu vārdu un uzvārdu :))) Vispār esmu diezgan pārsteigts :)
17.septembris 2011, 13:59 | links

Roli,nu ko tu izdariiji..kas taa par veeleshanu motivaaciju:)))))))))))))
17.septembris 2011, 13:50 | links

Šodien vēlēšanās dabūju rindā stāvēt, baigā cilvēku drūzmēšanās :) Nobalsoju par savu bērnības draugu , kādreiz vismaz uz viņu droši varēja paļauties, cerēsim ka dzīve nav viņu izmainījusi uz slikto pusi.:)
17.septembris 2011, 13:48 | links

Tādi uzd...ēji ir lielākie ņaudētāji (ne visi)par slikto dzīvi, bet paši neiet uz vēlēšanām!!!
17.septembris 2011, 13:24 | links

vispar aizklaatas veeleeshanas nav mana iecirknii,jo aizkaru nebij,tik vien,ka ielociits kartona gabals ap galdu.
17.septembris 2011, 13:10 | links

Redzi Brālīt, godīgi cilvēki nelej mēslus virsū citiem, tas par Dombrovski, un savu patiesību pierāda ar faktiem. Nelaime tikai, ka ne visiem pietiek prātiņa lai saprastu.
17.septembris 2011, 10:41 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager