Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Visi sie zaļi nomālētie biznesi ir viņu naudas pumpji Airboltic Baltic taxi u.t.t
15.septembris 2011, 21:13 | links

Dummmie bāleliņiiiii.........................
15.septembris 2011, 21:08 | links

Mēdijos izlasīju Šl vēstuli mūsu valsts prezidentam. Izskatījās pēc tāda pirmsnāves gārdziena, ar domu, ka varbūūt tiks apžēlots.
15.septembris 2011, 19:40 | links

Air Baltic bija riktīgs naudas pumpis un barošanās avots daudziem politiķiem.Nekad tākompānija nav pelnījusi naudu.Visu laiku tika sūknēts valsts piķis - 1,5 gadi atpakaļ - 15 miljoni , 4 gadi atpakaļ - ap 20 milj, pirms tam vēl bij ļimoni. Vienīgaisienes naudu ir lidosta. Reti kura aviokompānija pasaulē ir labi vai pat vispār pelnoša. Pūš tagad mums miglu acīs un saka ka tas valstij baigi svarīgi. Ne vella nav svarīgi. Lai akcijas pērk ārvalstnieki un lai viņā ir privātkompānija - lai grūž savu piķi iekšā - lai beidz mūsu piķi tērēt kā akā. Man ir 90 % piloti no air baltic pazīstami - NEKAD air baltic nav bijusi pelnoša aviokompānija - šlesis dirš !!!
Šoreiz vienkārši ierastā shēma kā nopizģīt piķi pēkšņi vairs nestrādā - tāpēc ir tāda brēka.
15.septembris 2011, 19:29 | links

Bārda,-nu bet protams,ja nemaldos, kādu gadu atpakaļ viss vēl gāja kā smērēts...
15.septembris 2011, 19:10 | links

Ko domājat par AirBaltic? Man tāds čujs, ka pēdējo lielo afairu mēģina izgrūst līdz 17 dātumam.
15.septembris 2011, 18:48 | links

...un patiesība ,kā vienmēr, svārstās kaut kur pa vidu...
15.septembris 2011, 18:39 | links

daddy_j
neskauž, neesmu būvnieks, galīgi nav mans lauciņš :).
Man žēl, ka mēs par ceļiem maksājam dārgāk kā EE, bet ceļu stāvoklis par to neliecina. Tāpat neesmu priecīgs, LV liela daļa biznesu nemāk bez otkata taisīt.
Toties mums ir Dienvidu tilts, Bibliotēka par nesamērīgi augstām cenām.
Man žēl, ka latviešiem jāmaksā par par Parex. paskat cik mēs bagāti, tikai tāpēc, ka lielie cērt kokus...
15.septembris 2011, 17:55 | links

Loģika jau baigi super. Bez otkata bērnudārzu uzcelt nevar.... Nu atstājat tak to hūtaini sev, ja jau jums viņš tik mīļš un tik daudz laba darījis, bet pārējiem neuzspiediet. I jums labi, i mums labi, ko vēl vajag cilvēkam?
15.septembris 2011, 17:55 | links

stream, es nerunāju par IKP pieaugumu, bet par naudiņu uz dvēseli.

Ja latvijā bija 14k$, tad čīlē, argentīnā un botsvanā 15k$, gvinejā 18...skaties karoč pats, bet nelamā viņus, mums bi tā dzīvot... :) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

akal parādīji latvieša skaudīgumu - štrunts par bērnudārzu, ka tik konkurents pārāk lielu otkatu nedabū... :)
15.septembris 2011, 17:11 | links

Andri, pašvaldības (gan ne visas) dod celt bērnudārzus tiem, kas ieinteresētām personām dod normālus otkatus :)
15.septembris 2011, 17:03 | links

daddy_j
ja iepriekšējā mēnesī apgrozījums ir 100 LVL, pēc mēneša 200 LVL, tad iznāk 100% pieaugums. Ja apgrozījums ir 100 000 vienā mēnesī un 150 000 nākamajā, tad pieaugums ir 50%. Jautājums - kas nopelna vairāk? tas par Damerikas/Āfrikas IKP pieaugumu. Turklāt, jautājums, ja tad pieaug uz dabas resursu exporta rēķina, tad tas ir viens, ja uz tehnoloģiju ražošanas rēķina tad cits. paskat kā RU - tur miljardi grozās, bet kāds dzīves līmenis (izņemot Maskavu)? Ko RU spēj saražot - Žiguļus, Jak-42?
Ar ko lielveikala zaglis sliktāks par ierēdni/valsts darboni, kas izmantojot savu stāvokli, piebāž kabatas? Ak jā, Latvijā tas ir cienījams un izcils biznesmenis, no kā jāmācās, Tikai kad šāds pisnesmenis dabū rukāt privātā sektorā, tad izrādās nemaz tik gudrs nav, jo bez shēmošanas neko nemāk. Piemērs, veiksmīgais Privatizācijas tēvs Naglis Jānis.
15.septembris 2011, 17:01 | links

Bērnodārzus ceļ pašvaldības par pašvaldības naudu. Nevajag visu mest vienā maisā. Visas pašvaldības savu budžetu robežās cenšas darīt maksimāli iespējamo, lai viņus pārvēlētu nākošajās vēlēšanās. Tikai nevar salīdzināt Ventspils budžetu ar teiksim Līvānu budžetu. Un runa jau nav par pilsētas budžeta naudu, ja kas.
15.septembris 2011, 16:58 | links

Andri, jā, viens par manu un tavu pusmiljonu uzceļ bērnudārzu, a otrs savu virtuvi aprīko, jūti atšķirību? :)
15.septembris 2011, 16:41 | links

streem - zini kā iegūt foršu angļu mauriņu? reizi nedēļā nolaistīt un reizi 2 nedēļās nopļaut. un tā 400 gadus :)

Vairums dienvidamerikas un dažas āfrikas valstis pēc IKP ir mums tālu priekšā, par "apspiestajiem" tuvajiem austrumiem nemaz nerunājot...

"sadalītu"...uz šķīvīša tikai benderam nesa naudu klāt...labāka dzīve ir jāizcīna katram priekš sevis.
15.septembris 2011, 16:38 | links

Noteikti nedomāju, ka kādam ir jāstrādā par velti, bet noteikti negribu lai valsti vada cilvēki, kuri savu biznesu taisa pārpumpējot naudu no valsts uzņēmumiem uz savām kabatām. Tik prasti biznesmeņi man nesimpatizē. Un neredzu nekādu vajadzību klausīties, ka kāds ar kādu dalās, tad ir baigi labais cilvēks. Viņš dalās ar MANU un TAVU nopelnīto un nodokļos samaksāto naudu.
15.septembris 2011, 16:38 | links

TP un LPP ir, tikai citā veidolā un ja nosaukums cits, bet purni tie paši, tad tas nenozīmē, ka politiķi ir mainījušies.
15.septembris 2011, 16:32 | links

jautājums pa kādu ceļu LV attīstās - Dienvidamerika & Āfrika, kur daži ir Izcili Biznesmeņi un Saimnieki, pārējie nabagi, vai Eiropas, kur ir spēcīgs vidusslānis un normāla attīstība un stabils bizness?

Daddy_j - neredzu jēgu baroties no citu bļodiņas atbirām (skaidām). Man nevajag simtus, labāk nopelnu pats un tūkstošus. Ja to dažu kretīnu miljonus, miljardus sadalītu vienmērīgāk (normāla valsts attīstība), tad pārējiem netiktu viens vai divi simti, bet tūkstoši.
15.septembris 2011, 16:30 | links

streem - parādi kaut 1 komentu, kur ES būtu gaudies? :)

un TP un LPP vairs nav :)
15.septembris 2011, 16:08 | links

Andri, un tu tiešām nopietni ceri, ka atnāks kāds, kas par velti (nu labi - nedārgs piemineklis posmertno) strādās kopējam labumam?? :DD gaidam, ka kāds mūsu vietā kautko izdarīs?

VEČI JŪS KO? es redzu izeju tikai tur, ka lielie vīri cirtīs lielos kokus, no kuriem būs lielākas vai mazākas skaidas tiem, kas paši necērt neko...viņiem būs miljoni, mums (tb jums) simti...ja viņiem miljonu nebūs, nebūs arī mums(tb jums) simtu...diemžēl. :)
15.septembris 2011, 16:06 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager