Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
daddy, ir cilvēki, kuri ar šiem, tevis minētajiem saimniekiem, ir taisījuši biznesus un beigās palikuši ar neko, jo kopējais bizness beigās izrādījās minēto saimnieku bizness. Tā ka droši uztici savu saimniecību pārvaldīt viņiem, ja gribi palikt bešā. Tāpēc, jau viņi arī ir tikuši turīgi, ka viņu biznesā ētikas nav, ir tikai nauda....
15.septembris 2011, 15:58 | links

Ja pasaulee kriize beigsies, tad LV varees veel kaadu paariiti oligrhu pabarot. Ir tikai jaanobalso par iistajiem jau tagad!
15.septembris 2011, 15:35 | links

daddy_j, Alcans
Nu gan, tad jau Latvijā viss ir OK, par ko mēs gaužamies? - Aivaram, Andrim kabatas pilnas, mēs ar badā neesam nomiruši, kāpēc gaužamies. Tad jau lai TP un ZZS un Šlesis turpina savus labos darbus.
15.septembris 2011, 15:30 | links

Par Sprūdžu grūti ko teikt, bet Ušakovs, Šlesers un Lembergs ir jau krietni izpaudušies, man savukārt vairāk uzticību vieš Dombrovskis, tomēr liekas tāds kā drusku godprātīgāks, saprotamāks un prognozējamāks par minētajiem, bet katram jau sava izpratne un secinājumi:)
15.septembris 2011, 15:19 | links

Es teiksu - Skele ar labs. Tikai vinju ir par daudz - 4 saimnieki vienai mazai valstinai. Visus 4 neiespeejami piebarot... Bet malaa pashi neaizies.
15.septembris 2011, 15:18 | links

no tāda viedokļa raugoties es labākus sainiekus par Lembergu, Šleseru vai Ušakovu neredzu! Pilnīgi nopietni! :)

Sprūdžam es tukšu maku nedotu paturēt kur nu vēl pilnu, viss kam šis pieskarās GRIMST :))
15.septembris 2011, 15:00 | links

Vajadzētu padomāt no tāda skatu punkta, ko darīt, ja Tev savs īpašums (māja, zeme, uzņēmums), jāiedod pārvaldīt uz 4 (3) gadiem iedodot kārtīgu ģenerālpilnvaru, kam Tu to uzticēsi, ja izvēle ir tās partijas un viņu premjera kandidāti, kas ir. Un tad, ja iet runa par sava īpašuma pārvaldīšanu, tad diezvai pacelsies arguments, ka tiesa vēl nav pierādījusi potenciālā pārvaldnieka noziegumus. Tas pats jau ir ar mūsu valsti, ko jāmācās uzskatīt par savu.
15.septembris 2011, 13:55 | links

cibin - par vainīgu var atzīt tikai tiesa :)
...tikpat labi var apgalvot, ka kriminālam elementam kukuļņēmējam nav morālu tiesību citus apsaukāt par krimināliem elementiem oligarhiem un rosināt saeimas atlaišanu un taisīt reformas. :)
Viens cits traumatologs ar zelta rokām savulaik ar gribēja reformēt veselības nozari, bet amatu zaudēja un dabūja padsmit tūkst. sodanaudu...

runā, ka iepriekšminētajiem kriminālajiem elementiem aktīva dalība politikā ir vienīgais veids, kā izvairīties no atbildības :))
15.septembris 2011, 13:40 | links

daddy_j, nevienam normālam cilvēkam nav iebildumu pret bagātiem uzņēmējiem, tāpat kā nevienam normālam cilvēkam nav domas uzticēt vadīt savu valsti krimināliem elementiem, kurus lepni saukt par oligarhiem, un apbrīnot, ka viņiem izdodas palikt uz brīvām kājām, novācot lieciniekus un veicot citas izveicīgas darbības:)
15.septembris 2011, 13:30 | links

Ja drīkst tā paprasīt, ko galvenokārt tie 100 dara? Pieņem likumus? Valsti vada 100 ievēlētie? Ministri? Varbūt valsts sekretāri un ministriju darbinieki pa lielam nosaka kārtību? Kamēr notiks kārtējā jumtu pārkrāsošana, izkārtņu maiņa pārmaiņas varēsim gaidīt un gaidīt.
15.septembris 2011, 13:26 | links

nē, raih, 10k mēnesī nopietniem večiem nav nopietns piķis. Tu taču zini, ka ne jau no algas vien cilvēks dzīvo, bet gan no dividendēm, procentiem...:)

Nopietniem večiem algu nemaz nevajag, ja lietas ir pareizi sakārtotas, tad naudiņa nāk un ne jau 10k mēnesī, bet 1 vai 2 nulles vairāk. Un manuprāt tas ir normāli. Tikai, redz, viens otrs te svepst par oligarhiem, ka šo dēļ saeima jāatlaiž, pavisam elpot neļauj...bet ārzemju (rietumu un austrumu) oligarhi to svepstētāju nebaida, tikai vietējie...

Kā te viss ir ielaists... :(
15.septembris 2011, 09:05 | links

Bacis- ir ļoti daudzās valstīs prezidentāla un pusprezidentālas republikas, pietiks ja minēšu piemēram ASV.
15.septembris 2011, 07:49 | links

Bračiņ - man daudz paziņu bez parādiem, līzingiem un kavētiem maksājumiem! Un vēl vairāk tādu, kuri parādā tikai savām kompānijām!..:) Un tā jau ir optimizācija...:)
Janka - paskaties Prez Rep personālijas. Tie paši vēži.
15.septembris 2011, 07:45 | links

pat ja butu prezidentala republika,tapat pat butu ari saeima ar 100 deputatiem.vienigi prezidents butu velets un ar lielakam pilnvaram.kaut kads cars vai karalis kas viens pats visu nosaka musdienas nez vai kur vispar ir.
15.septembris 2011, 06:21 | links

ja nebalso tad var atbraukt un nosaut -nosauut
15.septembris 2011, 00:22 | links

par prezidentālu republiku-atbalstāmas idejas partija.Labprāt par tiem balsotu... Bet kāda jēga par viņiem balsot,ja šiem nav nekādu cerību ne tikai uzvarēt,bet pat savākt 5%? Nevajag šķiesties ar savu balsi...
14.septembris 2011, 22:58 | links

Raih par to ideju jau sen iestājas partija - par prezidentālu republiku . Viņi tikai piedāvā ne 100 mūļus bet apm 30 saeimā . Tur viņiem jāpiekrīt. Un viņi ir vienīgie kas strikti iestājas par mafijas apkarošanu - bet galvenā mafija ir kontrobanda. Alkohols,cigaretes,nafta un spirts tīrā veidā. Tur vesels budžets gada laikā iziet caur valsti. To neviens nesaka jo visi kaut kādāmērā no tā barojas ... un lodi ar var dabūt pierē . Un vēl !! Es neesmu KODĒJIES :)) Es savu cisternu izdzēru jau 90 -os gados.Man vienkārši negribas un nepatīk dzert. .. bet saliet man patīk :)))
14.septembris 2011, 22:41 | links

Es te pie ruma glāzītes nupat izdomāju jaunu,ideālu valsts pārvaldes modeli!
Kur ir bēda?Politikā iet lūzeri&diletanti.Normāli veči paši vada savus kantorus. Ieinteresēt viņus var tikai ar nopietnu piķi-piemēram,kādi 10k mēnesī. Nafig maksāt 100 antiņiem pa štukai? Labāk nopietnā balsošanā izvēlēt 10 večus, un samasāt tiem 10 večiem nopietnu piķi. Tas būtu OK! 10 deputātu Saeima!
14.septembris 2011, 22:30 | links

Man dilēma tāda. Principā uzskatu ka pilsonim savs pienākums jāpilda un ja viņš to nedara, sūdzēties par notiekošo viņam ir tiesības tad, ja viņa izvēlei nav bijusi iespēja realizēties. Attiecīgi balsoju par konrētiem cilvēkiem, viņiem liekot + pārējos svītrojot ārā. Nu lūk, tad dilēma balsot par vienu no ZRP, vai vienu no ZZS.
p.s. Varētu jau intereses pēc, lai visiem jautrāk un sāk beidzot domāt ar galvu, aiziet un nobalsot par SC, bet nav man klaviatūrai kirlicas burtiņi :)
14.septembris 2011, 22:25 | links

Mjāā...Tas ir vēl briesmīgāk! Nupat tieši bija saistība ar vīru,kurš kādu laiku atpakaļ nokodējies. Tagad darbabiedri un sieva lūdz augstākos spēkus,lai šis atkal sāk dzert.Bija normāls meistars(flīzes,fasādes),tagad viens vienīgs nervu kamols,ar kuru nav iespējams normāli parunāt-aizsvilstas no jebkura sīkuma..Pēc nedēļas mūsu sadarbība beidzās. Sieva iesniedza šķiršanos. Darbabiedrs meklē citu naparņiku...Padomā par to,Bračka! Es jau divdesmit gadus praktiski katru vakaru...Un neko-turos! Aknas pagaidām arī..:)
14.septembris 2011, 22:20 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager