Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Veciem veciem ...... ļoooooti veciem vīriem vienmēr taisnība .... klausīšu tevi Urmaas :)) Gaidu to laiku ... vēl par agru ..
14.septembris 2011, 22:19 | links

Bračiņ
Teci nu uz Gauju.Kā nekā vēdzeļu laiciņš.Mož kāda lota ari piesakās!Pie viena varēsi pameditēt!
:DD
14.septembris 2011, 22:16 | links

Bralitis, metodes un paņēmienus labi zinu, tāpēc nekādus secinājumus netaisu. Pārējais ir katra ziņā. Lai kā, rezumē ir tāds, ka CL sliktu atsauksmi par tavu ražojumu neatrast.
14.septembris 2011, 22:16 | links

Raih ....... tu jau tie sūdi ka nedzeru ..... laikamjau vajadzētu kādu šļuku ieraut BET kurš ta runāspar politiku ??? Man alkohols kā miegazāles ...... Urmās nokodējis laikam :))
14.septembris 2011, 22:14 | links

Urmāss nesprēgā -man šovakar kaujiniecisks noskaņojums -tūlīt vēl trāpīsies man pa rokai :))
14.septembris 2011, 22:12 | links

Kogda ja pjanij,ja buinij...Jā,diezgan agresīvs tipiņš...
14.septembris 2011, 22:11 | links

Tad zvani Dzeni. Iepriekš bij mans tel. Un atceries ka biznesā ir kākara laukā -ne jau mani laivu biznesā konkurenti gaidīja atplestām rokām :))) Tika izmantoti visi līdzekļi lai izsistu no sliedēm :))
14.septembris 2011, 22:10 | links

Bračiņ
Atkal esi austrumu pļāpūdeni iejēmis?
:DD
14.septembris 2011, 22:08 | links

Brālīti, tavai mistkastei uzdūros netīšām, meklēju kam varētu uzdot jautājumus par laivām, materiāliem, to ražošanu utt.
14.septembris 2011, 22:05 | links

Dzenīt es neesmu nevienā partijā - un pagātne man ar nav rožu dārzs ,bet......... Tu esi tikai Dzenis :)) nerocies pa manu miskasti ..ja kas nepatīk zvani : 29276044
14.septembris 2011, 21:58 | links

Iesaku sakarsušajiem politiķiem-makšķerniekiem atslodzei šovakar apskatīties TV3, laikam pl22.10
14.septembris 2011, 21:58 | links

Bralitis, esi apskatījies ko google izmet kad tur ieliek tavu mob. numuru?
14.septembris 2011, 21:50 | links

Griezēj loģiski ka tu ar esi līdzvainīgs ja tik viegli paraujies uz pirmsvēlēšanu zombēšanu un citiem trikiem ,,, Nevaru tevi vainot par tavu naivumu ......un varbūt stulbumu ... :))) Piedod . :)) Ne katram ir lemts domāt :)) Bet toties Ds -ot tu māki ekselenti :)) .... ir kaut kas labs arī tevī :))
14.septembris 2011, 21:49 | links

Bračka! Tu tak tagad pats apstiprināju manu komentu par parādiem-ja reiz partijā ir pilns ar parādniekiem,tad jau tie ir ļautiņi,ar kuriem ļoooti viegli manipulēt...Bet kā jau teicu-ne jau es aiz kāda naida-tāpat ir skaidrs,ka neviens normāls uzņēmējs/speciālists tajā mēslu bedrē nelīdīs..Tikai lūzeri,kas citādi nevar realizēties. Bet arī to es saku bez naida-tā ir realitāte,un tur neko nevar darīt. Ja es sev uzdodu jautājumu,vai es tur līstu-es pats sev atbildu-NEPARKO!
P.S. Starp citu,Brālīt,man nav parādu:) Neciešu to sajūtu.
14.septembris 2011, 21:42 | links

Bralitis;10+!!!
14.septembris 2011, 21:41 | links

Bračiņ, norausies!!!
Ar pēdējo teikumu Tu arī man vainu uzvel? Esu, laikam, bijis visās vēlēšanās. Par ko balsoju? It's not your business, SAPRAT!
14.septembris 2011, 21:40 | links

raih netēlo losi :)) Es nezinu nevienu cilvēku Latvijā kuramnav kredītu vai līzingu vai kaut nedaudz nenomaksātu parādu . Ja tu sāksi ar pauri domāt tad sapratīsika vienīgais rietumu tirgus princips un vienīgais veids kā valdīt par kādu ir iedot viņam naudu un pēc tam ...jau esi sasiets . Viss ir vienkārši kā pie bandītiem. Nav svarīgi vai personīgs parāds vai visa valsts parādā .Noteikumus diktē aizdevējs un PUNKTS. Mēs paši gribējām dzīvot patērētāju sabiedrībā - mums ir tikai viena vērtība - mantas. Un tikai tad kad degs dirsa un piem krievu valoda kļūs par otru valsts valodu un kad visi mīkstie klusie lietussargu un tautassdziesmu dziedātāji būs aizbraukuši prom (protams lai klusi protestējot pabarotu ģimenes .. nenosodu.. BET ) TAD pēkšņi atjēgsies - A kur tad Latvija ??? Kāpēc tagad te pārvalda cittautieši ??? TĀ BŪS un jau tuvāko gadu laikā . Un tas būs normāls dabīgs nomiršanas process kam par vainu esat JŪS vissi kas esat vēlējuši šīs iepriekšējās saeimas .
14.septembris 2011, 21:28 | links

Nekorekti nedaudz ir saukt par parādniekiem tos, kuriem bankas ir uzticējušās un atbalsta viņu finansu centienus.
Ciku zinu vienīgais īstais "parādnieks" ir deputāta kandidāts Imants Parādnieks.
14.septembris 2011, 21:28 | links

raihs,
parādi var būt, bet vai tiem ir segums. Ir atšķirība 100 000 parāds - dzīvoklis mikrorajonā un 5 gadus vecs auto vai tāds pats parāds, bet lauku saimniecība, lauku tehnika utt.
Žēl ka neviens nerunā par parāda segumu.
14.septembris 2011, 21:26 | links

Es balsošu par Zatlera partiju .... un ne jau aiz pārliecības ...... kā pieklājīgs žests viņa drosmei. Nevienam neticu ,nevienai reklāmai ,nevieniem solījumiem un viņu ākstīšanās teātrim ,pat Zatlera reklāmām neticu ,Bet ar visu cieņu viņam par uzdrīkstēšanos nostāties pret sistēmu - viņš ir vienīgais no politiķiem kas vismaz manās acīs ( protams lielajā pasaules un visuma kokteilī esmu tikai puteklis :))) ir pelnījis cieņu .....nu .... ja sāks pēc tam sūdus vārīt,tad neklusēšu ...JO šitās būs tikai otrās vēlešanas kurās piedalīšos.
Pirms tam nebalsoju jobij uz copi jābrauc ,bet ja godīgi jau kā atgriezos kā Latvijas patriots dzimtenē un ieraudzīju Gorbunovu pie šprices utttt. ...mērgļus ... ... nolēmu ka palikšu partizānos :))))
14.septembris 2011, 21:16 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager