Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Parādi ir visiem,bet šitiem vislielākie..Es jau neko-varbūt pat nobalsošu par šiem,bet šaubu ēnu gan tas viss met... Pēc manas saprašanas-ja tu esi parādos,tātad tu esi lohs-par kādu valsts vadīšanu var būt runa?
14.septembris 2011, 21:05 | links

statistiku pirms vēlēšanām nav ieteicams skatīties,to uztaisa kādu vajag,oligarhu partiju interesēs.Veca patiesība;Papīrs pacieš visu!!!
14.septembris 2011, 20:56 | links

raihs;no kuras partijas politiķim nav parādsaistības!!!
14.septembris 2011, 20:53 | links

Bija publicēta statistika-ZRP biedriem ir vislielākās summas kredītos,tai pat laikā deklarējuši vislielākos skaidras naudas uzkrājumus(infantila atmazgāšanas shēma). No parādnieku TOP10 pieci ir no ZRP
14.septembris 2011, 20:48 | links

raih, a kam šie parādā? Par īri un apkuri?
14.septembris 2011, 20:42 | links

Es jau neko sliktu negribu teikt,bet mani samulsina tas,ka ZRP ir partija,kurā ir vislielākais parādnieku skaits(un vislielākā kopsumma),kā arī vislielākais skaidrās naudas deklarētāju skaits(un arī vislielākā kopsumma),...Meli? Nu diez vai-ZRP to nav apstrīdējis. Tātad-tādi paši mēsli savākušies kā citur...A žaļ...
14.septembris 2011, 20:37 | links

veselais saprāts mosties kamēr vēl nav par vēlu!!!tagad Zatlera reformu partijai kārs klāt visu ko tik var piekārt!!!visas vecās partijas trīc un dreb,jo pastāv reālas briesmas netikt saeimā!!!tie kas balsoja par saeimas atlaišanu,vēlēsiet atkal tos pašus!!!no tie kas balsoja par saeimas atlaišanu sastāda 95%,tas varētu būt reāls drauds vecajām partijām!!!līdz 17.09.2011 mazāk lasiet tos žurnaļugu ķengu rakstus par ZRP!!!nepadodieties politiskajai šantāžai!!!ZRP vismaz ir plāns tuvākajiem gadiem,pārējiem tikai solījumi,solījumi ar kuriem mēs visi jau esam pieēdušies līdz ūkai.visas iepriekšējās partijas visu valdīšanas laiku nodarbojās ar Latvijas attīrīšanu no pamatiedzīvotājiem!!!Par Zatlera reformu partiju.
14.septembris 2011, 20:30 | links

vai, padomu cik uziet:
- kam spēks, tam vara
- zivs meklē kur dziļāks, cilvēks, kur labāk
- duļķainā ūdenī labi zvejot
- parasti noķer sīkās zivtiņas
:)
14.septembris 2011, 15:18 | links

Lasu raksta virsrakstu:
"Zandera priekšvēlēšanu padomi politiķiem"
Pirmā doma - kaut kāds murgs, kādus padomus zanderi var dot politiķiem :)
14.septembris 2011, 14:26 | links

Pirmkārt apollo rakstā ir rakstīts "Inkēns intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» norāda" un tas jau izsaka visu, vismaz priekš manis.
Otrkārt. Ventspilij netaisos braukt garām ar līkumu, bet tas nenozīmē, ka es nesaprotu, kas ir kas un kāpēc. Lembergs UR deklarē desmitiem ārzonas kā savu uzņēmumu ar piezīmi ka tie nav viņa un ka anglijas tiesa viņu piespiedusi to darīt. Vienīgais, ko tiesa prasīja bija, lai hūtainis deklarē visus savus īpašumus. Hūte melo acīs skatīdamies un tādiem vinnijiem tas liekas baigi okei.
Treškārt, ja būtu tā kā tu raksti "Būsim reālisti - tādā likuma grozījumā ir ieinteresēti vairāk ļaužu nekā nobalsoja par saeimas atlaišanu..." tad SC valdībā būtu 70% mandātu. Es nerunāju par nepilsoņie, un paldies līdzšinējām valdībām, ka tās nav pakļāvušās spiedienam dot pilsonību visiem pēc kārtas.
14.septembris 2011, 10:28 | links

Andri, ja Tu Ventspilij brauc ar līkumu tikai tāpēc, ka tur Aivars sēž, tad šo pašu ziņu Tu vari izlasīt arī http://www.apollo.lv/portal/news/articles/249711 :))

Apspriest drīkst visu. Bet nevejag jau aps Es savas domas par SC valdībā/pozīcijā izteicu 7.septembris 2011, 12:51 -

"Uztraukties, ka nu būs baigā pakaļā arī neredzu iemesla. Uzreiz labāk tāpat nebūs, lai ko mēs ievēlētu. Ievēlot SC būs slikti, bet savādāk. Tāpat viņi ekonomiskās un sociālās lietas nesakārtos, bet varbūt pa 3 gadi zem "SC jūga" nācija saliedēsies un tad 12 saeima būs labāka :)"

"3 gadi zem SC jūga" es saprotu tā, ka šie atvērs valodu likumu un būs mums reāla divvalodība. Tas nozīmēs ne tikai to, ka Tu jautāsi latviski un Tev atbildēs krieviski, bet arī to, ka piem. Satversme un Makšķerēšanas noteikumi būs 2 slejās - latviski un krieviski. Būs jautri un darbs tulkiem :DD

Būsim reālisti - tādā likuma grozījumā ir ieinteresēti vairāk ļaužu nekā nobalsoja par saeimas atlaišanu...
14.septembris 2011, 09:53 | links

daddy, sevišķi vērtīgi ir smelties ziņas no neatkarīgās. TAJĀ ir uzrakstīta VISA PATIESĪBA. Labs vadītājs apspriež visus variantus, izvērtē visus plusus un mīnusus un tikai tad pieņem lēmumu. Jebšu tu domā, ka SC valdībā nedrīkst pat apspriest? Faktus jau var pasniegt dažādi, Zatlers gribēja dabūt SC valdībā, bet var arī pateikt, ka Zatlers SC iekļaušanu valdībā variantu atmeta kā neiespējamu ... Tā kā domā pats kādus secinājumus izdarīt.
14.septembris 2011, 09:34 | links

No intervijas NRA ar Inkēnu:

"Kad īsi pirms Saeimas atlaišanas notika Zatlera izšķirošās sarunas ar premjeru Dombrovski un Saeimas priekšsēdētāju Āboltiņu, tas, ko viņš gribēja panākt, bija – koalīcijas nomaiņa. Proti, viņš gribēja, lai Saskaņas centrs (SC) ir valdībā, jo tā aritmētiski ir vienīgā iespēja: ja tu izmet zaļzemniekus, tad vietā kāds jāņem, un vienīgais, kam pietika balsu, bija SC. Līdz ar to... Vai viņš to gribēja vai ne, bet savu valsts apvērsumu viņš paveica, jo ārkārtas vēlēšanas jau ir tas pats valsts apvērsums, bet viena no valsts apvērsuma pamatpazīmēm ir tā, ka šīs darbība veicējs pēc tam piedalās varas sadalē. Tātad visa šā pasākuma kodols ir: SC valdībā, nevis cīņa ar oligarhiem."

izklausās ļoti reāli
14.septembris 2011, 09:16 | links

Uz šīm vēlēšanām iešu balsot nevis PAR,bet PRET. PRET SC un ZZS koalīcijas iespējamību,kas ,manuprāt,ir pats briesmīgākais ,kas var notikt. Un,spriežot pēc reitingiem,šāda koalīcijas iespējamība ir ļoti pat reāla... Visi pārējie arī ir pretīgi,bet ne tik...
14.septembris 2011, 07:48 | links

Iesaku palasīt šo:
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/391440-zzs_norakstijusi_lembergu
14.septembris 2011, 07:39 | links

Aha un ja tas notiks, ko tad ? Mana sirds plīsīs....Sliktākais ir tas, ja tajā valdīšanas laikā augs Latvijas izaugsme, ko vispār prognozē . Un Berziņš jau pateica ka pakaļu laizīs visiem ....
Cik esmu domājis tad būtu mums jāievieš prezidentāla republika, tas būtu baigais pluss daudzos jautājumos, ir arī negatīvās sekas, bet līdz kaut kādiem režīmiem mums tālu ......
13.septembris 2011, 16:25 | links

prognozes.

Ja ies tā kā iet pašreiz (sk. reitingus SC 18.8%, ZRP 14.4%, V 9.4%, ZZS 8.6%, TB/LNNK-VL 6.3%) tad pievelkot tos līdz 100%, sanāk, ka SC saeimā būs 33, ZRP 25, Vienotība 16, ZZS 15, TB/LNNK-VL 11 vietas. Nu + -, jo tie reitingi mainās, bet izskatās reāli.

Tas nozīmē, ka SC ar ZZS vieni paši nevarēs valdību uztaisīt...no otras puses iespējams kāds zatlerietis var pārbēgt, lai nav opozīcijā jāsēž...
13.septembris 2011, 16:16 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager