Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
tātad secinājums. Viss ir tik slikti, ka neko mainīt nevajag. Balsojam par tiem pašiem pie varas esošajiem un pēc tam varēs gausties, ka kārtējo reizi mūs ir izdrāzuši.
4.septembris 2011, 23:28 | links

Lasu gan, un iegaumēju! Mani uzjautrina tie mūsu ,,godīgie'' , nu neko nav izpildījuši no solītā! Kas attiecas uz mazajām partijām - tā ir reāla iespēja SC tikt pie varas. Ja tiks balsots par sīkaļām , kuriem nav izredžu, tu dod mandātu sarkanajiem!
4.septembris 2011, 23:22 | links

Daugavieti, SC ir lielas izredzes ne tikai Rīgā, es zinu daudzus letiņus, kuri balsos par SC.
4.septembris 2011, 23:07 | links

Vinnij,programmas lasi?Priekš kam?Kura partija tad tos solījumus ir pildījusi?:))

Vinnij, bet ja nedosim viņiem iespēju tad tā arī būs. Es zinu, ka atkal balsošu par kādu no šīm mazajām partijām.
Tā ka ja gribat izmaiņas tad dariet visu lai vecie vēži netiek jaunajā maisā.

Raih,nevis lauki,bet diemžēl Rīga.Jo te(Rīgā)SC uzvarēs viennozīmīgi.Slāvu pārākums pret letiņu sašķelšanos pa daudzajām partijām.
4.septembris 2011, 23:04 | links

Micuk :)) tās nav partijas, tie ir entuziastu pulciņi, bez izredzēm pāraugt par pulkiem!
4.septembris 2011, 23:02 | links

Raihs :)) pēc vēlēšanām paskaties un pavēro :)) Domāju, Tev būs daudz pārsteigumu par tā sauktajām latviešu partijām! Sevišķi pievērs uzmanību Vienotībai, šie tirliņi ir gatavi jebkuram pakaļu bučot, ka tik pie varas un turpināt rebes!
4.septembris 2011, 22:59 | links

Vēl jau ir tādas partijas kā, Par prezidentālu republiku, Tautas kontrole, Pēdējā pārtija, Brīvība Brīvs nobailēm, naida un dusmām. Ir alternatīva mūsu pie varas esošajām. Ja gribās ko mainīt tad jālaiž pie siles tie kuri tur nav bijuši un tad jau redzēs. Būsim optimisti, sliktāk tāpat vairs nebūs.
4.septembris 2011, 22:54 | links

vinnijs> vienalga par kuru latviešu partiju(es te nedomāju mazos populistus kuriem nav nekādu izredžu), tik ne par lemberga marionetēm ZZS, kuri ies koalīcijā ar maskavas marionetēm urbanovičiem.
4.septembris 2011, 22:51 | links

Sulla, Raihs! Par ko tad Jūsuprāt jābalso? Par to ZRP, Vinotību, Vislatviešiem?
4.septembris 2011, 22:43 | links

Varu tik vienu teikt - ZRP, Vienotība ir totāli slēpes un viņu vadībā bus totāla pakaļa! Es neesmu zemnieku aizstāvis, vienkārši nav variantu! Atzīšos, par zemniekiem balsošu pirmo reizi. No esošā piedāvājuma, viņi ir vienīgie kam ir kāds redzējums, es nerunāju par fantāzijām un atklātiem meliem ( palasiet ZRP un Vienotības programmas). Sauciet mani par idiotu, nekad neesmu pavilcies uz tā sauktajiem '' gaišajiem spēkiem'''! 90% no viņiem ir meļi un liekuļi , pārējie 10% neko nespēj, jo ir tie 90%.
4.septembris 2011, 22:29 | links

micuks
Nu cerams,ka tā...Es nespētu iedomāties,ka Latvijā atkal valdītu krievi(atceros bērnību)...Jo tieši to panāktu tie lauķi,kas balsotu par ZZS-koalīcijā ar SC krievi beidzot tiktu pie varas.
4.septembris 2011, 21:46 | links

Tāpēc ka tiem neinteresē Latvija kā valsts, bet tikai savs novadiņš, kur lembis jau sen ielāgojis veiksmes un ilgvaldības formulu: ja ko nozodz, padalies bik arī ar citiem, jo bars līdz kapa malai uzticīgo grantēts ;)
4.septembris 2011, 21:42 | links

raihs, kādi tur reitingi :D Īstais reitings būs tad, kad būs saskaitītas balsis. Līdz tam, tas viss ir liels PR. Kam vairāk naudas tie arī mēģina diriģēt visu šo teātri.
4.septembris 2011, 21:39 | links

Es saprotu,ka viņi ir,betes tiešām gribētu dzirdēt kaut jebkādu loģisku pamatojumu! Te tak apgrozās kurzemnieki-tieši jūsu krajos ir lielākais atbalsts ZZSam..Kādēļ???
4.septembris 2011, 21:35 | links

Ir Janka ir, papilnam idiotu, kas gatavi atkārtoti ievēlēt tos zaļos lembja leļļus stipendiātiņus, kuri metīsies kopā ar saskaņiešu kretīniem :/
4.septembris 2011, 21:32 | links

Šodien iekš TV teica,ka ZZS reitingi sākot augt...Kā tas iespējams? Vai tiešām pie mums it TIK daudz idiotu,kas vispār nav spējīgi kaut cik necik analizēt valdībā notiekošo? Varbūt te ir kāds ZZS aizstāvis? Gribētu dzirdēt motivāciju!
4.septembris 2011, 21:18 | links

eergli- isteniba nau verts pat runat rakstit vai tas dod kadam pilnibas sajutu ne tac un es balsosu par ZATLERU un neviens neko man neizdaris :d un Latvija nekur napazudis nacija izudis bus citie kas saimniekos bet kurs atlausies pateikt kas tie buus ? ir tacu te tadi kam nau no ka baidities saki davaj !
4.septembris 2011, 02:07 | links

atgādināšu Bārdas teikto, veči un dāmas, ja runājam par politiku runājam par idejām, programmām, par blusām šujoties suni pazaudēsim.
3.septembris 2011, 23:19 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager