Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
vinnijs;Zatlers 4rus gadus bija tikai LV izkārtne!!!Teikšana būtu tikai tautas vēlētam prezidentam,kurš varētu to 100 aunu baru vadīt!!!PARASTI TIE KAS DAUDZ RUNĀ UN SOLA TIKAI RUNĀ UN SOLA!!!parasti ir tā KAS MAZ RUNĀ, TAS DAUDZ DARA!!!pirms vēlēsiet nopietni padomājiet par ko!!!
3.septembris 2011, 21:44 | links

...konu ar zivīm,šamiem jau kļikuhas ir bijušas labu labās -"Mazais",''Dļinij",''Batjka'',''Čereps"....
3.septembris 2011, 16:23 | links

jums, te vajadzētu politiķus salīdzināt ar zivīm , lai būtu ar kas par copes tēmu. Piemēram AŠ varētu būt asaris
3.septembris 2011, 16:09 | links

vinnijs, tā ākstīšanās''polonēziešu stilā'',daudziem krīt uz nerviem ,bet ja nu reiz tā smalkā ''etiķete'' to prasa,tad nekas cits neatliek...Gan jau ''zaļie''tik pat naski lēkātu,ja reiz tāda izdeviba būtu...
3.septembris 2011, 16:08 | links

Tāds teiciens Bij Tutenhamonam nevis Marksam :)))
3.septembris 2011, 15:49 | links

Tad nevajag to darīt par manu naudu, un tad, ar smagu sāpju izteiksmi sejā, stāstīt visiem , cik ļoti viņš ir norūpējies par pensionāru un mazturīgo stāvokli valstī! Ja to izdarītu kāds cits, jūs Zatleristi, piespiegtu pilnus kaktus! Nedaudz dubulta morāle?! Kurš tad būs tas risinātājs? Piņņainais premjers, dižekonomists Dombrovskis vai teorētiķis Ģīlis? Vai tajā blicē ir kāds praktiķis ar vārdu?
Marksam ir labs teiciens : ,, Ar labiem nodomiem ceļš uz elli bruģēts!"
3.septembris 2011, 15:45 | links

un kāda vaina ka cilvēks mācas polonēzi?? cilvēkam uz privāto dzivi nekādu tiesību???
3.septembris 2011, 14:15 | links

par mēbelēm tiešam tukša gvelšana..
3.septembris 2011, 14:13 | links

Tā nav padomju domāšana. Vienkārši pie varas esošie ir bijuši jau 20 gadus. Un rezultāts īr redzams: esam pie sasistas siles. Un jūs gribat, lai tie paši turpina to tālāk. Ja jums nepielec, ka kaut ko mainīt var tikai mainot cilvēkus, tad tā ir jūsu problēma. Starp citu par tām dārgajām mēbelēm: valsts prezidents prezentē valsti un nedrīkst aicināt zaru būdā.
3.septembris 2011, 12:55 | links

Jāni, es neko neprovocēju, izsaku savu viedokli! Drīzāk tev ir padomju domāšana : ir tavs viedoklis un ir nepareizais viedoklis! Ja tu ceri, ka šitie tūtiņdreijātāji ko labu izdarīs, dzīvo vien savos maldos. ZRP ir īstie šķēlēji, paskatīsies pēc vēlēšanām. Tā sauktās latviešu partijas jau tā ir daudz un balsis tā ir sadrumstalotas, te nu jauns siles gribētājs uzradās! Es par Zatleru neteiktu neko sliktu, ja vīrelis visus četrus gadus būtu paudis stingru nostāju, nevis pašapmierināti snaudis dārgās mēbelēs un mācijies pie Škutāna polonēzi !
3.septembris 2011, 11:43 | links

pietiek te tukšus salmus kult.Rīt visi uz copi,citādi copes atskaišu lapa tāda tukša!
2.septembris 2011, 22:02 | links

Vienkārši , ja tauta tiek paverdzināta gadu simtiem, tai izveidojas vergu instinkts (nodot tuvāko). Protams tas ir ne visiem, bet sekas var būt neprognozējamas. Varbūt citiem tas liekas murgs, bet analizējot vēstures notikumus, var novilkt paralēles. Varbūt es kļūdos, bet tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis.
2.septembris 2011, 21:54 | links

Tatad sanak vini nu tie atriebjaas bet mums tad par ko te veel nemaz Latvijas nebija un manis ? pie ka es varu buut vainiigs aaa iedzimtiiba bet pag man kaads sakars jo katrs cilveks tacu atbild pats par saviem darbiem kaa tad var buut ta ka jaatbild par sencu nodariijumiem jokaini ne janis .a ?hm :d
2.septembris 2011, 20:27 | links

janis.a, protams,mācīties ir ko,kā nekā viņi 2000 gadu no savas zemes bija padzīti, pa pasauli klaiņojuši, un viņu skaits un bagātiba ir tikai vairojusies.Turpretī latviešu pagājušā gadsimta sākumā bija divreiz vairāk nekā tagad...
2.septembris 2011, 20:19 | links

ir musu balelini darbojusies bet vai vairaak citautiesu baaleli nau to aarpraatu dariijusi nezinu klaat nebiju ! to asinspirti jau var uztaisiit tik kapitals manjaks vnk cilveeks nespeej slakteet taados apmeeros bez alko un narko !un tas modelis jau veidojies sen sen atpakal kurs realizejaas 1917 .un loti veiksmigi noriteeja viniem izdevaas tad un izdodaas arii tagad hmm kas tie nez ko ?:] tas cskaidrs bet kam to nezelibu vajag nu labi apmirs puspasaule vai sadzims veel 20 miljardi nesaprotu tos ko vini ar visu so grib paradiit ,mums iemaciit ko tiesi ,kas tas ir kas ir jasaprot jo viss ir saprasts ko speej cilveeka smadzene un instinkts KAS VEEL KO ?
2.septembris 2011, 20:14 | links

Un par PSRS. Protams savu roku ir pielikuši pašu bāleliņi. Palasiet vēsturi. Ja valstij gadu gājumā ir gājuši pāri tik daudz iebrucēju, tad tauta vienkārši tiek degradēta un palicis ir tikai vārds latvietis. Tās ir tikai manas domas, jo es arī esmu šo "dzirnavu" upuris, diemžēl.
2.septembris 2011, 20:02 | links

Vai tiešām ir tik grūti saprast. es nerunāju par ebreju rebēm. Es vienkārši gribēju teikt: parādiet vienu ebreju, kurš ir apd..sis ebreju. Bet latviešiem latvietis ir gardais ēdiens. Tāpēc ebreji par mums smejas, bet mēs esam tur kur esam un turpinām vien otru ēst. Tāda ir realitāte. Un diez vai tuvākajā laikā kas mainīsies.
2.septembris 2011, 19:56 | links

ne nee tema ir laba uz copi paspesim :] janis.a -bet es nezinu kas to PSRS izveidoja vai izcinija vai tur nebija tie pasi iesaistiti visadas baumas klist taa un sitaa?! un ja tiesaam to izveidoja nu tie vini tur atkal intresantas baumas un veids ka tika veidota PSRS nu peec nostastiem diezgan nezeliigi ja ta miiksti saka :] tad vai ir vienoti hmm man kaut ka neticaas nau ticibas mana sirdii :] kaut butibaa var buut tev taisniiba jo to ko runaa raksta tas tik nieka veerts ir jaaaredz un jaajuut man liekaas ja ?
2.septembris 2011, 19:51 | links

Vienīgā problēma,žīdi vietējās bankās naudu neglabā,tā ka bāliņiem šis bizness paies secen...
2.septembris 2011, 19:44 | links

Bārdiņ, ņem šo tēmu ārā,savādāk večiem nebūs vairs laika uz copi aizlaist!
2.septembris 2011, 19:41 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager