Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
juris26 Vajag pareizi saprast domu.Es neteicu, ka viņi var kaut ko labu iemācīt. Es teicu, ka vajag no viņiem mācīties neap...st vienam otru, bet tieši otrādi turēties kopā, atbalstīt otru. Bet laikam tas priekš latviešiem ir pārāk sarežģīti. PSRS gandrīz 50 gadi ir atstājuši savu mantojumu.
2.septembris 2011, 19:37 | links

...Jā letiņiem no žīdiem ir ko mācīties...banka "Baltija'', ''Parex''....stāvus bagāti būtu...DD.
2.septembris 2011, 19:37 | links

Es te šo tēmu palaidu, lai citas nepiegānītu. Izrādās, makšķernieki ir ļoti pat, politiski aktīvi.
Man tikai aicinājums Jums, Dāmas un Kungi. Ja ko rakstat, tad pamatojiet savas domas. Bez emocijām. Grūti? Protams. Bet, vajag. Man arī ir grūti pašlaik, bet vajag.
Ceru uz sapratni.
2.septembris 2011, 19:30 | links

janis .a -kapec tiesi ebrejus mineji uz ko tu spied ? un ko vini var iemacit te dzivojosiem un LABU ?
2.septembris 2011, 19:21 | links

Pilnībā piekrītu kkas. Bet vinnijs šķiet speciāli provocē. Latvieši, nepadodieties provokācijām. Visstulbākais visā šajā ir tas, ka vienmēr atradīsies kādi spēki, kuri centīsies mūs sašķelt. Mācieties no citām nācijām, piemēram ebrejiem. Viņi nekad viens otru neap...sīs. Mums vēl daudz ir jāmācās, bet sliktākais ir tas, ka laika vienkārši nav.
2.septembris 2011, 19:06 | links

eergli -vieniga vaina kadel ta dzivojam ir naids un bailes no pretinieka un te LV tas ir izteiktaks sindroms ka UK -USA UN CITI AAA! tas ir ta bailes nepalikt nabagakam par draugu ,kolegi,biedru un tt... naids pret cittautieti jo tas tak ir pretinieks senatne tie tacu muusu sncus slepkavoja bet nau ta ir sitaa ir dazi cilveeki kuri to dariija dara un viniem ir vara tapec pat negribot ir japilda vinu meiteniskas iegribas ari katram sava slimiba smadzenes ar novirzi attiecibaa pret vairaakumu nu taa aptuveni ja isuma izskaidro to uzbuvi ,kaut daudzi to zina loti labi !
2.septembris 2011, 17:16 | links

Vinnijs?
ko Zatlers nepareizu pateica? es saprastu, ja viņš ne pa tēmu samuldētu un Saeimu atlaistu, tad varētu teikt, ka pašlabumu meklē. daudziem Zatlera ķengātājiem ir padumjo kompleksi palikuši, ja cilvēks izceļas- tātad slikts. bet nu tas jau normāli latviešiem, jābūt pelēkai masai, tiklīdz izcelsies noēdīs bez sāls. nav pat svarīgi par ko, galvenais nedrīkst izcelties.

rok zem ZRP melno PR, jo vienkārši vecajiem vepriem visi plāni priekšlaicīgi izjaukti, ja vēl ZRP darīs to ko sola, tad vietu pie siles vecie neatgūs.
tapēc nabagi tagad panikā.

Realitāte ir kāda ir, nu nenāks neviens rembo un sliktos neapšaus. Nedomāju, ka ievēlot ZRP paliks sliktāk. Īstenībā, lai arī daudzi ķengājas, lēni, bet LV paliek par normālu valsti. Mainās cilvēku domāšana, vecā domāšana lēnām mirst.
2.septembris 2011, 17:10 | links

vinnij - medicīnā to sauc par placebo efektu, tevi baro ar kautko un saka, ka tas palīdzēs...un tiem, kas notic, tiem palīdz arī!!

Ko gan citu no mediķa varēja gaidīt!? :))
2.septembris 2011, 16:12 | links

Lielāku maldināšanu kā veic ZRP, neveic neviens! Tā ir nelietīga izmantošana pašlabuma gūšanai!
2.septembris 2011, 16:04 | links

ZZS reklāmā izmanto neirolingvistiskās programmēšanas metodes? http://pic.twitter.com/lHhViBU (c) Ilmārs Šlāpins
2.septembris 2011, 15:24 | links

daddy_j nu tik daudz nepazūd, bet savs efekts uz to noteikti ir. Interesanti, vai GDP per capita mainās salīdzinot ar bāzes gadu tikai GDP kā mainīgais, vai maina ar kapitu skaitu?
2.septembris 2011, 14:54 | links

ērgli - mja, iespējams, ka mūsu GDP per capita aug tāpēc, ka "kapitas" iet mazumā...ja 5-10% pa gadu pazūd tad tā arī ir :)
2.septembris 2011, 14:51 | links

daddy_j
Nu varbūt viņi mūs nepanāks. Varbūt vienkārši atnāks.:)))) Kaut kam jau arī Latvijas teritorijā būs jāstrādā pēc gadiem 10, 20....
2.septembris 2011, 14:46 | links

ķīniešu skaits pieaug ātrāk kā IKP? Vispār ķīniešiem drīz ar cenas augs, manuprāt, jo vietējie resursi strauji iet uz beigām.
2.septembris 2011, 14:37 | links

boroda. It kā nevajadzētu viņiem mūs panākt, ja paskatās 1992.g mums GDP uz cilvēku bija 580, krieviem 575, ķīniešiem 417 USD...
2010. gadā pēc pirktspējas paritātes mums 14400, kīniešiem 7500, a krieviem 15800. (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita)

o-oo!...varbūt ideja back to ussr nav nemaz tik slikta? ...kāpēc mums jābūt pēdējai valstij EU, ja mēs varētu būt pirmā PSRS? :)
2.septembris 2011, 14:35 | links

boroda. It kā nevajadzētu viņiem mūs panākt, ja paskatās 1992.g mums GDP uz cilvēku bija 580, krieviem 575, ķīniešiem 417 USD...
2010. gadā pēc pirktspējas paritātes mums 14400, kīniešiem 7500, a krieviem 15800. (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita)

o-oo!...varbūt ideja back to ussr nav nemaz tik slikta? ...kāpēc mums jābūt pēdējai valstij EU, ja mēs varētu būt pirmā PSRS? :)
2.septembris 2011, 14:35 | links

juri es nekur nedzenu, un ja ir tiesības uz sociālo pabalstu, tad tādu ir tiesības saņemt. Es laikam līdz galam nesaprotu ko tu runā.
2.septembris 2011, 14:32 | links

MAN NEPATIIK VERGOT ESMU BRAVEHEART MAN PATIIK KAA ANGLOIIDAM SEEDET UZ PABALSTA UN KAS TO VAR LIEGT JA TA TAS IRRRRR ? tik zeel ka esmu te un pat straadajot nesanemu tik cik tas loders angloiids seezot uz solina parkaa cauru dienu un ievelkot pa duumam no marihuaanasssss :DDD
2.septembris 2011, 14:29 | links

eerglim - par to 150 usddollar ,bet vai kiinaa ir jaamaksaa par karsto apkuri :dddd un vai tik daudz drebes vejag lai nenosaltu ?:DDD UN KO VINI EED UN VAI MUMS TAPEEC IR JAALIIDZINAAS TAM LIIMENIM UN JAASTRAADAA PAR 150 USDDDOLLAR ?kapeec tu spied ,centies vest mani verdziibaa ?
2.septembris 2011, 14:25 | links

Vinnij - ir tāda ķīniešu pasaka par pūķu iznīcinātājiem. Nestāstīšu visu, bet tiki pateikšu morāli - ja Tev ir kvalifikācija, kuru Tu šeit nevari pietriekami labi pārdot, tad maini vai nu pārdošanas vietu vai kvalifikāciju. Diemžēl cita ceļa es neredzu...

ideja, ka partija (viena vai vairākas) noteiks algas un cenas, diemžēl nebija dzīvotspējīga. Aleksandrs baltkrievijā mēģina pierādīt pretējo, bet pagaidām nesanāk.
2.septembris 2011, 14:03 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager