Nu jau te sākusies Delfu cienīga gānīšanās-visi vainīgi,visi maitas,visus nošaut...
Mani uz zemāk izgaismotajām pārdomām uzvedināja mājas celtniecība.Principā šis process aptver ļoti daudzas nozares-tirdzniecība,pakalpojumi,pati celtniecība...Vajag taču arī mēbeles,logus,zāli un sētu. Tas,kas notiek LV biznesā,vienkārši nav vārdiem aprakstāms-par savlaicīgi veiktu darbu vari pat nedomāt!Kavēšanās-tā ir absolūti pašsaprotama norma. Kaut ko nospert-jā,tā ir štelle! Kaut ko nohaltūrēt(noekonomēt materiālos)-norma! Nedēļu pastrādāt un aiziet zapojā-svēta lieta! Aptuveni pusstundu iedziļinoties procesos,ko šie "meistari" dara pusi dzīves,es varu saskaitīt čupu ar kļūdām un pat pamācīt,jo viņi pat nevīžo painteresēties par jauuniem meteriāliem,analogām iespējā,utt! Un ticiet man-es neesmu piekasīgs-līmeņrāžus pie sienām nelieku un ar lupu apkārt nestaigāju!Kopsavilkums ir tāds-no aptuveni 20 dažādu nozaru darboņiem,ar kuriem nācās sadarboties mājas celtniecībā(santehniķi,elektriķi,mēbeļnieki,fasādnieki,iekšdarbnieki,utt)es savam draugam varētu ieteikt tikai VIENU CILVĒKU!!! Pārējos es varētu ieteikt tikai savam ienaidniekam...1 pret 20...
Ko ar to gribu teikt? Problēma ir nevis valdībā,bet gan pašos cilvēkos!!!Valdība tikai atspoguļo mūs pašus! Latvijā sen vairs nav krīzes,ja jūs,bļāvēji,vēl to neesat ievērojuši! Ko jūs te baurojat? Šitā visa gānīšanās tikai apliecina jūsu pašu totāla diletanta/neveiksminieka statusu,kurš neko citu nemāk,kā tikai vainot kādu citu savā aprobežotībā...
Bet būtībā mana vienīgā smeldze tajā visā ir tāda,ka es līdz šim nekad nebūtu domājis,ka latvietis pēc savas būtības tomēr ir viena nejauka ,zaglīga un pretīga tautība... Kaut kā neatbilst tam,kas te notika 30.-40. gados.Kas ir mainījies? Vai tiešām tie krievu laiki visu dvēseli no mums ir izsituši?
2.septembris 2011, 00:13 |
links