Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
mums krāsa kā patiesība, kaut kur pa vidu :D
1.septembris 2011, 18:05 | links

janis.a. atkal puspatiesības un gaudas...arī iedzīvotāji var ierosināt satversmes un likumu grozījumus. palasi satversmi.

problēma ir tur, ka 2/3 iedzīvotāju ir vienalga, to parāda referendumi. un kamēr vienaldzgie nemainīsies, neaizbrauks, nenomirs (vajadzīgo pasvītrot) nekas nemainīsies. diemžēl. varam mēs vēlēt zaļos, zilos, sarkanos, brūnos vai hmm zrp - kāda jums krāsa būs? :))
1.septembris 2011, 17:19 | links

Es domāju, ka pie pašreizējās likumdošanas saeima ir vienkārši "barotava". Savulaik viens deputāts (neminēšu vārdu) teica, ka ja tu neiekļūsti saeimā (kā deputāts), tad tik un tā vajag censties būt tur tuvumā (palīgs vai kas cits), jo tikai tā var labi uzvārīties (dzīvot cilvēcīgu dzīvi). Tāpēc laikam parastiem vēlētājiem ir gandrīz neiespējami ko mainīt. Kāds te minēja "lohotronu". Es domāju, ka mūsu vēlēšanu sistēma 90% tam atbilst. Jāmaina ir likumdošana, bet to drīkst darīt deputāti. Un te atkal ir apburtais loks. tas ir tikai mans personiskais viedoklis.
1.septembris 2011, 17:09 | links

Par to, ka esi pieklājīgs es ne mirkli nešaubos. A bet godprātu mēs varbūt pārbaudīsim un tad varēsim ziher ticēt. Zin kā vara un nauda ir lieli pārbaudījumi
1.septembris 2011, 17:05 | links

galu galā esmu MRK biedrs, kas nozīmē, ka esmu pieklājīgs un godprātīgs :D
1.septembris 2011, 17:00 | links

ehh a es jau tā sacerējos, ka būs ekskursija bezmaksas :D Folleri vari arī nedod, tam vīri paši sastiķēs. Tā ka nekādas korupcijas nebūs. Banānus arī vari nedot :) Lai gan tie būtu feināki, varētu bērniem izbarot
1.septembris 2011, 16:57 | links

daddy, teorētiski arī komunisms pastāvēja :D

Un aicināt visus pārējiem likt - bet man + nebūtu īsti zolīdi, manuprāt, man krustu gan aicinu ielikt visiem kas balsos Vidzemē :)
1.septembris 2011, 16:55 | links

ko es te vislaik darīju? :D

Lab lab, ja kādu aizķēra tad ok, ja ne, tad neko. autobusu neorganizēšu, tad jādod arī follers, kas aizliegts ar likumu :D
1.septembris 2011, 16:54 | links

ērgli - teorētiski, ja tavā apgabalā visiem saliek - un tev +, tad tas nav neiespējami, lai veicas! :)
1.septembris 2011, 16:53 | links

Nu ko lai saka, pārliecini mūs, ka esi īstais, noorganizē kolektīvu CL foruma dalībnieku braukšanu uz tuvāko vēlēšanu iecirkni un varbūt arī tiksi.
1.septembris 2011, 16:51 | links

micuks vispirms jau jātiek Saeimā :D
1.septembris 2011, 16:47 | links

Vēl jau zviedri uzmeta arī 1945., tos, kas jūrai pārmauca pāri
1.septembris 2011, 16:46 | links

Nu ko Tev ir visas iespējas to mēģināt labot. Novēlēšu veiksmi un lai pietiek nervu un spēka ar visu šito bordeli, kas darās mūsu valstī cīnīties.
1.septembris 2011, 16:46 | links

lūk šie gadījumi ir ĻOTI ĻOTI negatīvi. Jo tas nozīmē, ka sistēma pastāv kā apiet "viens likums, viena taisnība visiem"...
1.septembris 2011, 16:43 | links

daddy_j + !
1.septembris 2011, 16:42 | links

eergli, ja mana infa ir pareiza tad KK aļa Parex līdz šim nebija nevienu tiesu zaudējuši. Attiecīgi izdarām secinājumus par mūsu tiesu sistēmu. BEt nu Zatlera pateicības jau arī par ienākumiem īsti neatzina, man pat kaut kur vēl tā VID skaidrojošā vēstule mētājas.
1.septembris 2011, 16:40 | links

zviedri mūs uzmeta 1721. un 2008. gadā...no tiem laikiem ir palikuši zviedru vārti un saules akmens...es viņiem ne visai uzticos :)
1.septembris 2011, 16:38 | links

Parex gan ir smags gadījums, bet es nezinu, vai tajā situācijā un pie tās informācijas varēja pieņemt savādāku lēmumu. Pēc tam, kad redzi, ka situācija nebija tik draudīga utt, ir vieglāk kritizēt, bet parex iemesto naudas nozīmi ir ārkārtīgi grūti izvērtēt. Ja kāda valsts nebūtu iegrūdusi naudu līdzīgā gadījumā, tad varētu salīdzināt... bet tagad tas viss vairāk ir spekulācijas.
Par ko man gan ir dusmas, ka KK milzīgās depozītu procentus neatzina par darba samaksu, kas jebkurā citā gadījumā būtu atzīta par darba samaksu no tā izrietoši ar visiem nodokļiem.
1.septembris 2011, 16:38 | links

par svensoniem būtu vairāk jāuztraucas, nekā par krieviem. Attiecīgi mums vairāk draudz svensonizācija nekā ussr :D
1.septembris 2011, 16:34 | links

Nu jā kādam piesolīja pautus noraut un tāpēc nācās visu naudu sagrūzt parexā. tā jau naudas bija gana
1.septembris 2011, 16:33 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager