Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
tonis, bet ja visi tādi mīkstie ka nespēj savu doto solījumu turēt tad jābalso par tiem, kuri ir pierādījuši, ka ir spējīgi pastāvēt par savu pārliecību.
31.augusts 2011, 23:50 | links

Micuk :)) aga Mūrniece tam ir spilgts piemērs :))
31.augusts 2011, 23:49 | links

hehe Lembis jau zina kas būs. Bet ZRP jaunais vadonis tāds mīkstais vien ir, nespēj par saviem vārdiem atbildēt. Būtu tāds nopietns vecis būtu pieņēmis Lembja derības un pierādījis, ka spēj ko mainīt, bet tā zin, ka tiks pie siles un varēs neko nedarīt. Gluži kā Dzintars ar Parādnieku, tā ņēmās pirms vēlēšanām, bet kamēr sēdēja beņķos tikmēr tikai savas lietas kārtoja.
31.augusts 2011, 23:49 | links

micuk,tā jokot nevar...DD
31.augusts 2011, 23:48 | links

Un vēl. Esiet nu tik laipni un izskaidrojiet savām un citām omītēm, ka ja viņas iet un aktīvi strīpo kādu no saraksta ārā, tad ir ļoti liela iespēja, ka tieši šis nevēlamais cilvēks tiks iekšā, jo viņas ir atdevušas savu balsi par šo sarakstu. Lai tad labāk balso par dajebkuru saraktu.
31.augusts 2011, 23:46 | links

tonis, tāpēc jau iet politikā, lai neizp****.

vinnij, kā saka Lembergs, mani nepiespiedīsiet neko apsolīt. :D vot i dzīvojam, kak karta ļažit.
31.augusts 2011, 23:45 | links

Vēl jau paliek alternatīva tās partijas kuras līdz šim ir palikušas aiz strīpas.
bet ja runājam par sarkanajiem, tad jāsaka Rubika priekšā cepuri nost. Stingri stāv par savu pārliecību un nemet kažoku uz otru pusi. Būtu viņam labāka kompānija varētu joka pēc par viņu nobalsot :)
31.augusts 2011, 23:45 | links

Toni :)) laba doma!
31.augusts 2011, 23:41 | links

Zogs :)) es analizēju un domāju līdzi, atmiņa man arī ir laba. Diemžēl, lielākajai daļai tā nav. Zatlers stājoties amatā solija savest kārtībā aplokšņu algu jautājumu, vai ir rezultāts? Dombrovskis, Kristovskis un visi vienotībnieki solīja necelt nodokļus un pvn likmes, vai pildīja? Tad nu seciniet paši...
31.augusts 2011, 23:39 | links

Veči ko cepās, pa lielam jebkura vara mūs appi..īs un izpi ..īs, labāk pucējiet āķus,-rudens cope tuvojas...
31.augusts 2011, 23:39 | links

Man nav argumentu lai balsotu par ZRP! Nav ne personību, ne programmas, un ar godīgumu arī neizceļaties. Tad kāpēc man izvēlēties jūs, ar ko esat labāki vai savādāki? Ar lozungiem, ar tukšu muldēšanu, ar solijumiem par jauniem treknajiem gadiem?
31.augusts 2011, 23:34 | links

Pareizi! Galvenais ir argumentācija savai izvēlei!
Žēl, bet vairumam tādas nav!
31.augusts 2011, 23:31 | links

vinnij, galvenais, ka esi atradis argumentus savai izvēlei. Es tādus neizvēlētos, bet gan jau zini ko dari :)
31.augusts 2011, 23:28 | links

Ar deputātiem ir tā-pirms vēlēšanām ēd no rokas,pēc vēlēšanām dirš uz galvas un paši iedomājas,ka tas ir normāli.Mau.as.
31.augusts 2011, 23:18 | links

Par zemniekiem balsošu jo man pagaidām nav citu variantu nav. Vienotība ir idiotu un demagogu bariņš, vislatvieši ar pseido-patriotismu arī nekam neder, par sarkanajiem - nošauj, nebalsošu, šleseristi arī nesaista. Nu nav par ko, jāizvēlas mazākais ļaunums, vismaz redzamajām kandidatūrām ir izglītība un dzīves pieredze, ne tā kā dažiem no ZRP :))
31.augusts 2011, 23:16 | links

jā jā, un ēdnīcā piemirsts koferīts ir "mazākā ļaunuma" arguments :)

par studentiem gan jau KNAB tiks galā, ne es ne partija to pārbaudīt nevaram :(
31.augusts 2011, 23:06 | links

Ērgli :)) nu jums jau tie studenti uzņēmēji ziedo, nez kur gan viņi to naudiņu ņem? Pašiem kase pildās ar nezināmas izcelsmes naudu un citus par negodīgiem sauc! Tad nu gan laba izvēle tiek piedāvāta :))
31.augusts 2011, 22:56 | links

Brālīt
ja Tu dēlam pateiksi ka fāters....tas kaut mainīs valstī :DDDDDDDDDDDDD
31.augusts 2011, 22:42 | links

pirms kaut ko paust, paskaties faktus. Ne viss ir tā, kā saka kaimiņš :))
31.augusts 2011, 22:41 | links

vinnij, kur ta ir tā lielā Berķa nauda ZRP? e?

bums ir "pēdējā partija" sastāvā labi izglītoti cilvēki faktiski, parodija, bet ļoooti laba. Aizstāv ideju, ka jāatsakās no partijām :D
31.augusts 2011, 22:39 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager