Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
nevar klausīt Bārdonkuli! šamējam nemaz bārdas nav!;)
28.augusts 2011, 23:51 | links

boroda..pareiz jau tu saki, bet nu šobrīd mēs runājam par publiskajām personām;) kā saka ir par ko un abi zinām par ko!:D
28.augusts 2011, 23:48 | links

Mjuniors
I neceri.Klausi Bārdonkulim!
:DD
Ja cilvēki turpinās balsot par krāsainām šlipsēm un nolaizītiem matiem,tad tālāk ari netiksim.
28.augusts 2011, 23:47 | links

visas veeleeshanas,Saeimas ,valdiibas ir pie tirsas,nebuus nodoklju vai to maksaataaju-nebuus valsts....
28.augusts 2011, 23:47 | links

mjuniors...tagad katram ar sevi jātiek galā.
28.augusts 2011, 23:44 | links

Tad izseko eirofondu sadalei-vieni aizies nāks citi Pagaidām pirmā eirofondu piestātne ir Lemburga :DD
28.augusts 2011, 23:42 | links

šobrīd ir svarīgākais tikt galā ar oligarhiem..
28.augusts 2011, 23:36 | links

28.augusts 2011, 23:35 | links

Dzejnieku skavās - tas būtu skaisti - sen jau ilgojos pēc tāda politiķa kuru iemūžinātu pat dzejā :)))
28.augusts 2011, 23:31 | links

Sory ar senāta 2005 gada lēmumu Jurim Bojāram ir ļauts kandidēt uz saeimu Labrāt tagad par viņu balsotu Matiņ- tjai par to čeku tur muļķu nebija.
28.augusts 2011, 23:29 | links

brālīt, atdziesti, ilgojoties pēc āhūnā līdera, kas agri vai vēlu pazudīs varas, naudas, dzejnieku vai prostitūtu apkampienos
28.augusts 2011, 23:29 | links

Nevaru Urmaas - ja es būtu kādā partijā tad dziedātu savādāk - esmu disidents -līdzīgs tev . Biju oktobrēns,pionieris,komjaunietis,kad teicu vaipar komuņagu mani ar taisīsiet lai varu ar stratēģiskajiem zēģelēt - poļitruks teica pie atombumbām tevi nelaidīsim - a tokakģed načņoš po našim poļiķ :))) Mans vecaisfācis bij fašists - ss latviešu leģionā - blieza uz visiem kofricis norādīja . Par to 20 gadus gulagā padzīvojās :((
28.augusts 2011, 23:26 | links

Bārda!
Tu pats redzi viņos risinājumu? Nav tik sen atpakaļ, bija viens messija, tagad taisa biznesu ar saskaņieti oligarhu! Paši vien esam to pieļāvuši, pavelkamies uz tādiem puskoka lēcējiem. Es, pagaidām neredzu nevienu, kam es ticētu!
28.augusts 2011, 23:24 | links

personība politikā ir vecais Bojārs kuru dēļ viņa prāta spējām un erudīcijas pasludināja persona non grata saeimā-nedrīkt tur atrasties Kā finansists viš ir 0 kā politiķis 10+ Atceraties gājienu ar Vīķi -profs
28.augusts 2011, 23:20 | links

Tātad pēc tava teiktā iznāk ka nav nevienas personības kuras savukārt veido bezpersonisku komandas darbu un ........tu domā ka tur var sanākt rezultāts ???
28.augusts 2011, 23:19 | links

Ja kungs būtu tik godīgs, neuzdzīvotu par manu naudu, nemācītos polonēzi par manu naudu...utt, skat. vinnija coment...

Tas bij lab, kā no vella kalpiem:)
Bet...ir emocijas subjektīvās. Kad kāds pikšķernieks sniegs objektīvu skatījienu uz lietām?
Jei bogu? Neviens? Visi vēl eiforijā no banānlaikiem??
28.augusts 2011, 23:18 | links

Bračiņ
Tu savas poļitruka zamaškas izbeidz,ja.
:)))
28.augusts 2011, 23:17 | links

Usi !! Es vienmēr cenšos pateikt domu un tad viņu pamatot .

Ko tu tirinies - tu esi politiķis ???- tad pasaki kuru tu redzi kā personību politikā ?? Nemīz nevienam neteikšu :)))))
28.augusts 2011, 23:16 | links

Tā kā bius vien kādam unkam jāpiekrīt:
Grozies kā gribi,kā tirsa pakaļā,tā pakaļā!
28.augusts 2011, 23:14 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager