Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Mēs esam palikuši tikai 1,8 miljoni . Puse ir krievi un padomju laika pēcteči.Izsitīsim to pusi un dzīvosim ilgi un laimīgi . Vispār ilgi ne un un laimīgi diez vai jo būs palikuši tikai Latviešu politiķi .

tas tā - vēl viens scenārijs .

Bralitis, 1.jūnijs 2017, 22:03

TAD VAR BŪT VAJAG DARĪT OTRĀDI?IZSIST POLITIĶUS UN DZĪVOT LAIMĪGI?
1.jūnijs 2017, 22:09 | links

Mēs esam palikuši tikai 1,8 miljoni . Puse ir krievi un padomju laika pēcteči.Izsitīsim to pusi un dzīvosim ilgi un laimīgi . Vispār ilgi ne un un laimīgi diez vai jo būs palikuši tikai Latviešu politiķi .

tas tā - vēl viens scenārijs .
1.jūnijs 2017, 22:03 | links

Ai, johaidī! :( Garīgais krop..is Gintsldz ir atklājis tādu kā es būtību! Gānīties uz neliešiem tikai anonīmi! Ak, esmu gatavs lūgt Tev piedošanu uz ceļiem! P.S. Mans vārds ir Kaspars Zviedris un mob. tālr. numurs 29219809. Man asaras riešas acīs par to, ka Latvijas patriotu gļēvums ir atklāts. Nu kā lai tagad dzīvo tālāk? P.P.S. Varu uz ceļiem lūgt piedošanu arī dažiem citiem garīgajiem krop..iem! ATSVAIDZINĀŠU ŠO GARA DARBU.TAS JA NU KADS VĒL NEZIN KASPERA CIPARUS!
1.jūnijs 2017, 21:49 | links

Redzi gint,ja te sāktos krievu iebrukums nebūtu vairāk nekā un lūžņi ir maza artava kolektīvajā drošības līgumā.Ja ushaks mazāk zagtu pietiktu naudas vairāk arī slimnīcu personālam

Ruu, 1.jūnijs 2017, 21:31

KĀDS SAKARS UŠAKAM AR LŪŽNIEM UN PILSĒTAI AR VESELĪBAS MINISRIJU????MŪS TAK NATO ''SARGĀ''!KAM MUMS 60.GADU TEHNIKA?CERAMS KAD TEV NENĀKSIES IZBAUDĪT UZ SAVAS ĀDAS TO MEDMĀSU TRŪKUMU!
1.jūnijs 2017, 21:35 | links

Man gan labi,nav jāmokās ar izvēli-redzu kas manā pilsētā stradā nevis cīnās,izvēle izdarīta,balsoju par konkretiem cilvēkiem un labi kad vini ir tēvzemiesi,blin dzīvotu Rīga butu par saskaņu jabalso:)
1.jūnijs 2017, 21:33 | links

Redzi gint,ja te sāktos krievu iebrukums nebūtu vairāk nekā un lūžņi ir maza artava kolektīvajā drošības līgumā.Ja ushaks mazāk zagtu pietiktu naudas vairāk arī slimnīcu personālam
1.jūnijs 2017, 21:31 | links

nu un ko par tādu katastofālu faktu teiks,ši portāla ''gudrie'':Stradiņa slimnīca māsu trūkuma dēļ neuzņems pacientus, kam palīdzība nepieciešama nekavējoties.TOTIES MUMS IR SAPIRKTI MILITĀRIE LŪŽŅI!!!
1.jūnijs 2017, 21:26 | links

Dažiem pilnīgi lēmētiem āžiem neko negribu piebilst. Bet:
https://gintafiliasolis.wordpress.com/2016/02/23/vinstons-cercils-ar-asuminu/
1.jūnijs 2017, 20:13 | links

raivo022 [01.06.17]: Nesen dzirdēju, ka ASV prezidenta vēlēšanas (kādu laiku atpakaļ) esot ietekmējušas 500 balsis !!!!! Tas ir pa VISU ASV !!! Un mēs latvieši te vēl domājam - ko nu tā mana balss dos !? Nu tad neiesim uz vēlēšanām un pēc tam gaudosim, ka visādi ušaki un to pakaļskrējēji regulē dzīvi MŪSU dzimtenē ...
Ieteikmēja mazais kremļa pundurs.Būtu jaunu amīši saņēmušies un to kauna traipu aizvākuši
1.jūnijs 2017, 19:00 | links

krievi vairs nenākot ;)
1.jūnijs 2017, 18:53 | links

Ko tik uz poda sēžot neizdomāsi!

BrunoL, 1.jūnijs 2017, 14:27

Nu tad nokāp no tā poda...
1.jūnijs 2017, 14:32 | links

Ko tik uz poda sēžot neizdomāsi!
1.jūnijs 2017, 14:27 | links

Nesen dzirdēju, ka ASV prezidenta vēlēšanas (kādu laiku atpakaļ) esot ietekmējušas 500 balsis !!!!! Tas ir pa VISU ASV !!! Un mēs latvieši te vēl domājam - ko nu tā mana balss dos !? Nu tad neiesim uz vēlēšanām un pēc tam gaudosim, ka visādi ušaki un to pakaļskrējēji regulē dzīvi MŪSU dzimtenē ...
1.jūnijs 2017, 14:26 | links

Par vēlēšanām. Viena no nebrīvības pazīmēm ir vēlme, lai kāds izdara izvēli tavā vietā. Var atrast kaudzi atrunu kāpēc neiet vēlēt, kāpēc tam nav nozīmes. Patiesībā tās ir bailes no atbildības par personīgo izvēli.
1.jūnijs 2017, 14:08 | links

Kasparam Zviedrim. To, cik un kas pašreiz dzīvo Rīgā, nav iespējams noteikt, ar pirkstu bakstot debesīs. Sociālie eksperti saka - - nekas īpaši nav mainījies, viss kā allaž, tobiš - puse uz pusi.
Par tiem procentiņiem, raugoties lielākā vēstures perspektīvā, būtu gana čābīgāk. Un runa jau nav par slāviņiem ivana dēliem vai maškas mazmeitām. Toreiz latvieši Rīgā bija absolūtā minoritāte, jo bija nepieciešams īpašs dokuments, lai pilsētā mitinātos. Rīga bija vāciski- zviedriska.
Starp citu, slavenā astoņsimtgades balle tik nosvinēta pilnīgi nepareizā gadā un bišķiņ par vēlu. Vēsturnieku negrozītais kanons ir - par apdzīvotas vietas atskaites brīža sākumu jāuzskata tas gads, kad šī vieta pieminēta rakstītos vēstures avotos. Livonijas Indriķa hronika un tātad - 1198. nevis 1201., kas astoņsimtgadē tika pasludināts par pilsētas dz dienu.
Pilnīgs murdziņš (wikipēdainija), bet atsauci pievienoju.
https://lv.wikipedia.org/wiki/Kauja_pie_R%C4%ABgas_kalna
1.jūnijs 2017, 08:01 | links

Šovakar tāda normāla saruna,hmm kapēc tā? Kur pacani,Gena un Dociks palikuši?
P.S.Negaidu viņus,lai sasper mani zibens! :)

haha88, 31.maijs 2017, 21:47

Nu tad jau varbut pasauc pretejo galu ;)
Varesi skatities no krievu miskastem izraktos video Uldena darba rezultata , vai ----- :(

da nu nafig :(

plesigais, 31.maijs 2017, 22:00

labak jau tavus viedos domugraudus lasīt:DDD
31.maijs 2017, 22:22 | links

Vajag saņemties, ja nesanāk sestdien, tad
1.jūnijā: no plkst. 9.00 līdz 12.00,

2.jūnijā: no plkst. 10.00 līdz 16.00,
gāžam !
31.maijs 2017, 22:01 | links

Oho,
Gena ir klāt,es prom,gud bai!

haha88, 31.maijs 2017, 21:59

domā kās te raudās pēc tavas caurejas!ej gulēt plēgur!
31.maijs 2017, 22:01 | links

Šovakar tāda normāla saruna,hmm kapēc tā? Kur pacani,Gena un Dociks palikuši?
P.S.Negaidu viņus,lai sasper mani zibens! :)

haha88, 31.maijs 2017, 21:47

Nu tad jau varbut pasauc pretejo galu ;)
Varesi skatities no krievu miskastem izraktos video Uldena darba rezultata , vai ----- :(

da nu nafig :(
31.maijs 2017, 22:00 | links

Oho,
Gena ir klāt,es prom,gud bai!
31.maijs 2017, 21:59 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager