Man ir piegriezies šajā sadaļā visu laiku lasīt par vienu un to pašu.Jau n-tos gadus. Cik var? Andri ABC jau arī n-tos gadus esmu teicis ka es jebkuras lietas skatos pilnīgi no visām pusēm. Man neeksistē -pareizi un nepareizi . Katram pareizajam ir arī savi nepareizie un otrādi (kaut kā sasipos gudrībā bet tu saprati) . Manā redzējumā ir tā ka vēsture ir vēsture .Rīt ir nākotne bet šodiena rītdien jau ir vēsture. Ja to reiz iegaumē tad tas ko teicu iepriekš par dzīvošanu pagātnē ir pilnīgi pamatota doma. Mans vecaisfācis kas bij ss un 20 gadus nosēdēja pa krievu ķurķiem līdz pēdējai dienai koda un lamāja komunistus. Un??? Citu neko ne gribēja dzirdēt ne redzēt . Šeit situācija ir 1:1. Un kā tu to nosauksi ka Raihs ar saviem timuriešiem atraduši krievus te !!! Atraduši tautas ienaidniekus ! Plēsīgais ,Docents u.c. pēc visām komunistu tradīcijām ir iecelti tautas ienaidnieku godā ! Sviests ! Tie ir Latviešu puikas. Ar nedaudz savādāku funktieri- bet mūsējie.
Bralitis, 8.maijs 2017, 20:47
Skaties, kā gribi, mums kaimiņos atrodas krievija, kas ar patreizējo putina režīmu, IR Latvijai naidīga valsts. Grozi, kā gribi, bet tas ir fakts.
Tāpat pilna Latvija ar okupācijas laikā ieklīdušajiem simtiem tūkstošu utainiem salašņām un to pēctečiem, kurus putina režīms cenšas ietekmēt un daļa no kuriem Latviju uzskata par krievijas sastāvdaļu, kuru latvieši uz laiku esot ''okupējuši''. Tāpat putina režīms Latviju neuztver par līdzāspastāvošu valsti, bet par savu zaudētu teritoriju, kuru nebūtu pretī atgūt + vēl notikumi Moldovā, Gruzijā, Ukrainā.
Plus tam vēl tiek veikts masīvs informatīvais karš, pret Latviju, Baltiju, Eiropas savienību un centieni iejaukties šo valstu iekšpolitikā un vēlēšanās.
Tas viss nav vēsture, bet ir šodienas realitāte.
Un ja tu to neredzi, tad jāsaka, ka tu esi akls.