Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Ļoti uzmanīgi noskatījos Aijo klipus.Nekad nebiju tā pa riktīgo ieklausījies viņa emocionālajās runās.mani secinājumi: Žēl ka viņš ir komunisma ideju pārņemts un ja iet runa par Latviju žēl ka nodala Latvijas krievus no Latviešiem. Runā un pamato savas domas ļoti pamatoti un konkrēti. Viņš būtu ideāls protestu rīkotājs pret šejienes politiķiem ja būtu mīlējis Latviju kā savu dzimteni . Tur gan (par mūsu politiķiem) mūsu domas saskan. Kopumā : duraks viņš nav , apbrīnojams fanātisms savām idejām un visbeidzot vēl nav nošauts jo krēslā un tumsā ir neredzams.
3.maijs 2017, 19:58 | links

Pa lielam, Aijo līdzīgs Ļeņinam :D :D :D No psihenes izmucis :D :D :D

Copmanis, 3.maijs 2017, 15:59

Klausies , CL adminis laikam par mani ieželojas un šitos slima suņa murgus man nerada , vai ari mans vecais datormošķis atpazist sudus un pats bloķe ;)
Tapec neredzot Tavus iekopetos meslus bet apmeram saprotot pa ko ir runa - atbildešu TA ;)

Tev liekas ka esi mani aizskaris ( cik primitivi ) Tev šķiet ka paradi - savas domas par mani ( fi - i )
NE , Tu vienkarši kope meslus - paradot ar ko pats dien - diena saskaries ;) Un KUR esi gatavs ielist lai tikai paslavetu savu labo un pareizo ( NE - NE JAU LATVIJU ) bet eiropu ;)

Salidzinot mani ar AIJO vai pat ĻEŅINU ( pliku lauku veci bez varda un sapratnes ) ;)

PALDIES ;) Tadu uzslavu esmu saņemis tikai paris reizes muža ( viena reize bija - kad no sava pagasta piermais iestajos zemišos )

;) :D
3.maijs 2017, 18:01 | links

Pa lielam, Aijo līdzīgs Ļeņinam :D :D :D No psihenes izmucis :D :D :D
3.maijs 2017, 15:59 | links

Pēsīgais @ Docents

Copmanis, 3.maijs 2017, 15:43
Varu vien piebilst, paši saprotat ko te liekat? Ja tā jūsu ūdensgalvu un vatenieku mīļotā valoda, pievienojiet tulkojumu, visi tak jūsu valodu nezin!
:DDDD

Docents, 3.maijs 2017, 15:50

3.maijs 2017, 15:54 | links

Pēsīgais @ Docents

Copmanis, 3.maijs 2017, 15:43

Varu vien piebilst, paši saprotat ko te liekat? Ja tā jūsu ūdensgalvu un vatenieku mīļotā valoda, pievienojiet tulkojumu, visi tak jūsu valodu nezin!
:DDDD
3.maijs 2017, 15:50 | links

Pēsīgais @ Docents

3.maijs 2017, 15:43 | links

Tikai vieni gribēja un grib būt saimnieki savā kaut raiha vārdiem sūdīgā zemē, bet viņš un viņam līdzīgie par personisko komfortu kā padomju laikos tā tagad ES savienībai izlaizīs pakaļu, lai tikai pašiem par visu nav jāatbild un jādomā.
3.maijs 2017, 14:01 | links

Viss, kas man pieder ir manis paša gādāts un viss kā man nav, bet varēja būt ir manis paša garām palaists. Iestādīt egli un brīnīties, ka neizaug palma ir stulbi. Kā un pie kādiem apstākļiem no LPSR varēja sanākt kas diži labāks. Veiksmi fantastiem! Bet ūdens deldē akmeņus.
3.maijs 2017, 10:09 | links

re kā :))
3.maijs 2017, 08:22 | links

Te varu piekrist Lbruno- lai vai kā un lar ko mēs te diršamies, būtībā sāpe visiem viena un tā pati- Latvija, kura nav kļuvusi par sapņu zemi(jā, jā, pat plēsigais un DDD).Tikai katrs iemeslus un sekas redzam savādāk...

raihs, 2.maijs 2017, 21:11

Gandrīz 6 gadus vajadzēja lai rastos sakarīgākais komentārs šajā tēmā.

Marfim, 2.maijs 2017, 23:19

+++++ ;)
3.maijs 2017, 07:18 | links

Te varu piekrist Lbruno- lai vai kā un lar ko mēs te diršamies, būtībā sāpe visiem viena un tā pati- Latvija, kura nav kļuvusi par sapņu zemi(jā, jā, pat plēsigais un DDD).Tikai katrs iemeslus un sekas redzam savādāk...

Gandrīz 6 gadus vajadzēja lai rastos sakarīgākais komentārs šajā tēmā.
2.maijs 2017, 23:19 | links

Diez, kā tas nākas, ka tas "ķirurgs" ir draugos ar putinu?

raihs, 2.maijs 2017, 22:44droši tapec ka putins ir viņiem savejais

uldens2, 2.maijs 2017, 22:57

Vispār jau tas bija retorisks jautājums...:)
2.maijs 2017, 23:01 | links

tie tipiņi sapņo tik par LPSR,kad pašiem ar galvu nebij jādomā,jo viņu vietā visu izdomāja komunistiskā partija

cojs, 2.maijs 2017, 22:48

Kā jau teicu- viņi redz savādāk:)
2.maijs 2017, 22:59 | links

raihs, 2.maijs 2017, 22:44
droši tapec ka putins ir viņiem savejais
2.maijs 2017, 22:57 | links

tie tipiņi sapņo tik par LPSR,kad pašiem ar galvu nebij jādomā,jo viņu vietā visu izdomāja komunistiskā partija
2.maijs 2017, 22:48 | links

2.maijs 2017, 22:44 | links

krievi lama gejropu,bet pašu propagondons
ari pidars:DDDhttp://kompromat1.info/articles/38443-groznyj_kremlevskij_bajker_hirurg_okazalsja_obychnym_geem?_utl_t=vk

uldens2, 2.maijs 2017, 21:58

Pidaru daudzums proporcionāli ir aptuveni vienāds visās tautās, atšķirīga ir tikai attieksme. Un jo trulāka tauta, jo lielāki homofobi.
2.maijs 2017, 22:31 | links

krievi lama gejropu,bet pašu propagondons
ari pidars:DDDhttp://kompromat1.info/articles/38443-groznyj_kremlevskij_bajker_hirurg_okazalsja_obychnym_geem?_utl_t=vk
2.maijs 2017, 21:58 | links

2.maijs 2017, 21:56 | links

''Pēc apšļakstīšanas ar ķīmisku vielu Navaļnijs daļēji zaudējis redzi'' tad jau prezidenta karjērai pielikts trekns punkts!!!kāds nu vairs prezidents-pusakls!provokātors saņēma pēc nopelniem!
2.maijs 2017, 21:38 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager