Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
te var to cīņu novilkt, bez maksas-
http://www.filebase.ws/torrents/sport/244617/
30.aprīlis 2017, 12:49 | links

Ieklikšķini to viaplei (kaut kāda kapeika ar laikam jāmaksā), noskaties visu cīņu. Ir vērts. Pirms mača ukraiņu himnu visam dullajam stadionam dziedāja Kļičko sieva. Kā skatītāji visi stāri bija klāt, sākot Holifīldu un beidzot pat ar Švarcnēģeri.
30.aprīlis 2017, 12:42 | links

Raih, kas par cīņu!!!!!
Kaut ko tādu ļoti ilgus gadus nebiju redzējis!
Četri raundi pilnīgi līdzīgi, un tad džeki iekāpa šūpolēs un sāka viens otru pārmaiņus dauzīt.

andreiko, 30.aprīlis 2017, 00:51
Tu par ko? Esmu kaut ko nokavējis?

raihs, 30.aprīlis 2017, 10:31

Vakar Kličko 11. raundā dabūja tehnisko knock'out no Entonija Džošua (pašreizējā čempja). Vemblija stadions, 90 tūkstoši. Gadiņus desmit smagsvaros nav bijusi tik tehniska cīņa. Piektajā un sestajā raundā Džošua gandrīz aizpeldēja uz dēļiem.
30.aprīlis 2017, 12:24 | links

Reku Latvijas bēdas vienā vārdā! Nebūs šitie, nāks nākamie! Tikai un vienīgi tiesu pērkamība un VID nespēja rada iespēju viņiem aizdod un aizņemties mistiskas naudas summas! Par vecmāmiņām ir skaids, kā un no kā tas veidojas, bet VIDam nav....

raihs, 30.aprīlis 2017, 10:59

Man ir viens čoms kas audzē aitas. Daudz.Un bizness iet uz urā. Vienreiz šo satieku šis saka ka kaut kāds asins suns nokodis 4 aitas un labi ka kaut kāds vecis braucis garām un ar koku to suni aiztriecis. Tagad sākas pats interesantākais.No aitām neko nesaprotu tāpēc uzdevu jautājumu -kā tas iespējams ka viens suns paņem un nokož 4 aitas !! Vai tad viņas neaizsargājas? Vai viņas nebēg? Vai nav tajā barā kaut kādi likumi par aizsardzību? Izrādās nav. Izradās aitas ir tik stulbas ka ja blakus suns vai vilks plosa citu aitu viņa tikai stulbi lūr un cer ka nebūs nākamā . Nemūk,neaizsargājas ,tikai nolemtībā noliec galvas. Vai tas tev kaut ko neatgādina Raih ?
30.aprīlis 2017, 12:15 | links

usi,Jus uzdevat loti labu jautajumu par patriotismu. es neko nefilozofesu,bet atstastisu gadus 10 vecu notikumu.ta ka man aldzina nav slikta.manu darba deveju saka tas kremt un vins piedavaja dalu algas maksat uznemuma akcijas,no ka es pieklajigi atteicos.man tika parmests,ka es neesot kompanijas patriots.ja,es atbildeju,es neesmu patriots,es esmu algotnis.un vel paskaidroju atskiribu.patriots ir pastulbs radijums,kas kaut kadu murgainu ideju mudinats ar piekakatam biksem blaudams urra skrien uzbrukuma un protams pirmais dabun ieksas. un protams neizpilda kaujas uzdevumu. algotnis ir profesionalis kas izpilda uzdoto misiju un vel kaut ka iemanas palikt dzivs.vieniga slikta algotna ipasiba ir ta,ka ja vinam laika neizmaksa algu, tad vins sasien veco saimnieku un pardod jaunajam. mans darba devejs tris reizes apskreja ap galdu ..... . bet neteica neko.

Bjorgvins, 30.aprīlis 2017, 09:39

Pareizs lēmums.Kā teica mans čoms -labāk zīle rokā nekā cirvis mugurā ! Akciju tirgus Latvijā ir fiktīvs vai viņa vispār nav . Nez kāpēc te akciju tirgus pamatprincips ir - priekš kam jādalās vai jāizmaksā dividendes ja ir viegli noslēpt peļņu un izmaksāt papildus akcijās uz dividenžu rēķina . To var bezgalīgi darīt un turēt tevi laimes apmātībā kur tu pat nenojaut ka appisiens jau ir sācies jo plānveidīgi jau uzņēmuma peļņa tiek samazināta uz it kā samaksātajām dividendēm akciju veidā - sanāk tāds fiktīvs grāmatvedisks burbulis bez jebkāda pamata apakšā, un gala rezultātā akcijām nebūs nekādas vērtības. Vienīgās vērtīgās akcijas ir tikai un vienīgi priviliģētās jeb vienkāršāk - valdes locekļu akcijas jeb kontrolpaketes sadalījuma akcijas . Tas neattiecas gan uz tik lieliem monstriem kā ārzemju bankas kuri darbojas pēc starptautiskām nevis LV tradīcijām.
30.aprīlis 2017, 12:02 | links

Raih, kas par cīņu!!!!!
Četri raundi pilnīgi līdzīgi, un tad džeki iekāpa šūpolēs un sāka viens otru pārmaiņus dauzīt.

andreiko, 30.aprīlis 2017, 00:51

Tu par ko? Esmu kaut ko nokavējis?
30.aprīlis 2017, 10:31 | links

usi,Jus uzdevat loti labu jautajumu par patriotismu. es neko nefilozofesu,bet atstastisu gadus 10 vecu notikumu.ta ka man aldzina nav slikta.manu darba deveju saka tas kremt un vins piedavaja dalu algas maksat uznemuma akcijas,no ka es pieklajigi atteicos.man tika parmests,ka es neesot kompanijas patriots.ja,es atbildeju,es neesmu patriots,es esmu algotnis.un vel paskaidroju atskiribu.patriots ir pastulbs radijums,kas kaut kadu murgainu ideju mudinats ar piekakatam biksem blaudams urra skrien uzbrukuma un protams pirmais dabun ieksas. un protams neizpilda kaujas uzdevumu. algotnis ir profesionalis kas izpilda uzdoto misiju un vel kaut ka iemanas palikt dzivs.vieniga slikta algotna ipasiba ir ta,ka ja vinam laika neizmaksa algu, tad vins sasien veco saimnieku un pardod jaunajam. mans darba devejs tris reizes apskreja ap galdu ..... . bet neteica neko.
30.aprīlis 2017, 09:39 | links

mjuniors, 29.aprīlis 2017, 21:57

Šis arī par ,,jūsu ūdensgalvu,, tēmu kaut kur esam ES priekšā :

http://nra.lv/skandalozi/208451-identiskas-zales-latvija-maksa-gandriz-29-eiro-citviet-8-eiro.htm?utm_source=inboxlv&;utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Docents, 29.aprīlis 2017, 22:27
latvija tak ir bagāto valstu klubiņā!!tur ar lētām zālēm nemaz neuzņem.

Gintsldz, 29.aprīlis 2017, 22:34

Un šī ir tā reize kad var ar lv lepoties , kā mēs pārējām ES valstīm parādījām ka neesam nekādi nabagi un varam zāles pa dārgo tirgot. Nu kā lai nepriecājas , vai ne raihs ?
:DDD
30.aprīlis 2017, 08:36 | links

Raih, kas par cīņu!!!!!
30.aprīlis 2017, 00:51 | links

http://nra.lv/skandalozi/208451-identiskas-zales-latvija-maksa-gandriz-29-eiro-citviet-8-eiro.htm?utm_source=inboxlv&;utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button

Docents, 29.aprīlis 2017, 22:27

latvija tak ir bagāto valstu klubiņā!!tur ar lētām zālēm nemaz neuzņem.
29.aprīlis 2017, 22:34 | links

http://nra.lv/skandalozi/208451-identiskas-zales-latvija-maksa-gandriz-29-eiro-citviet-8-eiro.htm?utm_source=inboxlv&utm_campaign=inboxlvNews&utm_medium=button
29.aprīlis 2017, 22:27 | links

Zinātnei un reliģijai ir kopīga pazīme- pārliecība. Tad arī teiktu patriotisms ir pārliecības piekopšana.
29.aprīlis 2017, 22:06 | links

Tuvojošais 4.maijs, paralēli papildus rekreācijas iespējām ,uzjundīja daźus , vakardienas ierobeźotā laika un emociju iespaidā neskartus, jautājumus- kas ir patriots, kādas pazīmes to raksturo un kur to meklēt?
Varat padalīties?
29.aprīlis 2017, 21:58 | links

29.aprīlis 2017, 21:57 | links

Ou bļaviens - te jau iet lielos apgriezienos ;) Veči sasparojušīes un maļ visu - sakot no ļeģionariem beidzot ar nodokļu shemošanu ;) Un es vecais muļķis gribeju palasit homoru ;)
Bļaviens - izradas ir lietas kur es pat gribetu Raiham un Sullai piekrist ;)

Skaidrs ar manam smadzeņu krokam te darit nav ko - tapec - arlabu nakti ;)

plesigais, 28.aprīlis 2017, 22:49

Tak ziņas palasi, tāds humors kā par mūsu ,,pirmsvēlēšanu solītājiem ,, ir par ko padomāt un pasmaidīt . Ne velti saka : darbi liecina par veci, ne populisms kas te ūdensgalvās valda .
Uldenraihiem patiks :
http://skaties.lv/zinas/arvalstis/trampa-100-dienas-amata-no-38-solijumiem-istenoti-tikai-10/

:DDDD
29.aprīlis 2017, 06:01 | links

Kā tad paliek ar 2.pas. kara rezultātu Latvijā? Sarkanos par uzvarētājiem manuprāt nevar atzīt.Leģions un mežabrāļi, bruņota cīņa kā impulss brīvas un neatkarīgas Latvijas valsts idejai un lūk rezultāts un uzvarētājs.
29.aprīlis 2017, 00:18 | links

Pirms pāris gadiem maniem kolēģiem bija kāzuss- šie taisīja Trīszvaigžņu ordeņus. Nu neko- šiem pārstāvus no Valsts kancelejas pasaka-gribi turpināt taisīt-tāda un tāda summa kešā tam un tam... Kolēģis atteicās, tagad ordeņus taisa Lietuvā par daudz augstākām cenām... Un tas notiek Valsts kancelejā ibio!!!!!

raihs, 28.aprīlis 2017, 21:52
Tieši tas pats notiek arī citās nozarēs. Tad,kad pirms dažiem gadiem pacēlu šo jautājumu,nācās uzklausīt pārgudrus pārmetumus.

BrunoL, 28.aprīlis 2017, 22:58

Bet būtībā jau paši uzņēmēji ir līdzvainīgi šādai situācijai: daļa maksā, lai dzīvotu un būtu pasūtījumi, daļa nemaksā, bet neziņo attiecīgām iestādēm vai presei par šādiem gadījumiem, daļa paši meklē kam lai iegrūž ķepā, lai tiktu pie pasūtījuma, apietu nodokļus, utt.
28.aprīlis 2017, 23:22 | links

Pirms pāris gadiem maniem kolēģiem bija kāzuss- šie taisīja Trīszvaigžņu ordeņus. Nu neko- šiem pārstāvus no Valsts kancelejas pasaka-gribi turpināt taisīt-tāda un tāda summa kešā tam un tam... Kolēģis atteicās, tagad ordeņus taisa Lietuvā par daudz augstākām cenām... Un tas notiek Valsts kancelejā ibio!!!!!

raihs, 28.aprīlis 2017, 21:52

Tieši tas pats notiek arī citās nozarēs. Tad,kad pirms dažiem gadiem pacēlu šo jautājumu,nācās uzklausīt pārgudrus pārmetumus.
28.aprīlis 2017, 22:58 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager