Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Tonis [25.12.17]: Vai tad memuārus raksti
Ja es rakstītu memuārus, tie būtu ļoti līdzīgi Čarlza Bukovska daiļradei, vienīgi zirgu sacīkšu vietā man būtu aprakstīta makšķerēšana. Bet tā kā viņš principā visu jau ir uzrakstījis, tad man pēc viņa vairs nav vērts sākt. Žēl.
25.decembris 2017, 20:21 | links

Vai tiešām nav vēl saprasts- krievijā NEKAD nebūs kārtības, un NEKAD neviens nestrādās! Aksioma! Tā nekad nav bijis un nekad nebūs! Viņi dzers, zags un iekaros, tas arī viss!
Ķīnad modelis krievijā??? Lai īstenotu Ķīnas modeli, ir vajadzīgi cilvēki, kas grib strādāt! Un krievijā tādu nav!
25.decembris 2017, 20:17 | links

Glupš jautājums- kāds pienesums varētu būt komunistiskās partijas kandidātam, valsts dotētas saimniecības vadītājam valsts pārvaldē, agrāras 19gs valsts atjaunošana?
25.decembris 2017, 20:00 | links

Kamēr Raihs memuāru raksta,ieskatījos lielā kaimiņa politikajā dzīvē.Pirms preža vēlēšanām sasparojušies dažādi iespējamie kandidāti.Man jau vissakarīgākais liekas Pāvels Grudiņins.Saimniecisks un prātīgs vecis.Savu sovhozu vada jau daudzus gadus un viss ir augstā līmenī.Ja kādam ir interese,ievadat youtūbē atslēgvārdus un palasaties. Kad pēc kāda laika Jevropa atraus no mumsīm savu donora pupu,viņa pieredze mums ar var būt noderīga...
25.decembris 2017, 19:34 | links

Vai tad memuārus raksti,ka tev atpūtā virs galvas prožektors ir vajadīgs.Uz rakstāmgalda jābūt lampai, Tur viņi pa dienu jau ir saules nogurdināti,tāpēc vakaros pēc puskrēslas prasās...
Arī vakarā kādā ielas zabegalovkā sēdēdams un ūdenspīpi pīpādams ,omuliīgi nejutīsies, ja virs galvas būs kāds prožektors. Kaut gan ,katram savs...
25.decembris 2017, 18:14 | links

Guļu gultā, skatos uz griestiem, lampas ta nava! Nu kā tu cilvēks nekļūsi par rasistu- ne pie arābiem, ne pie latinosiem( nezinu par nēģeriem, bet gan jau ar) nav lampu pie griestiem! Viņi līdz šim nav atklājuši, ka lampa pie griestiem- tas ir kruta! Viena lampa pie griestiem dod vairāk gaismas, nekā trīs lampas pie sienas! Tā nu viņi vēl 21. gadsimtā to nav izpīpējuši! Un man dēļ tā visu laiku jāpavada puskrēslā un jābojā acis!
25.decembris 2017, 18:01 | links

Sakritība nav,mākslīgi veidots kiborgs ,iesūtīts CL forumā,lai jauktu prātus lētticīgiem copmaņiem...
25.decembris 2017, 14:36 | links

Matīši -1C
Janka,priekā!
Sakritība vai smalks aprēķins-dzim.diena Ziemas Saulgriežos,vārda d.-Vasaras!
25.decembris 2017, 12:23 | links

Bankoka + 30
25.decembris 2017, 11:32 | links

Kurzeme šobrid +4 un migla ;) !
25.decembris 2017, 10:52 | links

Jā tā var teikt. Termometra stabiņš rāda -10*. Cik zinu kurzemē laiks uz lietu taisās. Pārsteidzošs kontrasts priekš mazās lv.
25.decembris 2017, 10:14 | links

Vjetnamā bij identisks stāsts un skats tāds ka tu esi nekurienē.
25.decembris 2017, 10:07 | links

Rits ir pasakains. Saulite spid, sals deguna koz. Ta, Raih, sveicieni tev no LV tava ipasaja diena!
25.decembris 2017, 10:06 | links

Hargada ir spilgts piemērs tam, kas notiek, ja paļaujies uz krieviem. Sajūtas varētu salīdzināt, ja vasaras vidū staigātu pa Jonas ielu pilnīgā vientulībā. Plus skatu vēl papildinātu iesāktu/ nepabeigtu viesnīcu drūmās drupas. Veikaliņi slēgti, apkārt klaiņo vientuļi arābu stāvi... Bet redzams, ka projekts bijis grandiozs un tiešām labs- viesnīcu kompleksi , kas papildināti ar veikaliem, izklaides iespējām, un viss tas apvienots ar vienu bruģētu ceļu vairāku kilometru garumā gar pašu jūru. Prasu veikalniekam, kādēļ tā, šis saka "rašans dont kam"... Šie cer, ka drīz krievi atkal braukšot. Es saku, nesaceries- krieviem tagad nav naudas. Jā, šis zinot gan. A kas šiem atliek, kā cerēt, ja krievi atkal būs bagāti:) Neteicu vairs neko- nevajag cilvēkam laupīt cerību ;)
25.decembris 2017, 09:39 | links

Rižik ! Uzliec lūdzu garumzīmes, jo mīkstinājumus tu liec. Un nemuldi ka kompis vai telefons. Savādak liekas, ka neesi skolā gājis.
25.decembris 2017, 09:26 | links

andreiko
Paldies, až aizkustinājuma asara nobira!:)
25.decembris 2017, 09:19 | links

Diža diena. Dzimuši - mazs ebreju knēvelis (vēsturiski pierādīts) un JL, citādi saukts par Raihu.
Tā kā par visādām okupantu ticībām man ir viegli nošpļauties, tad šorīt paceļu aliņa buteli (vakar biju pie kaimiņiem) par Raihu!
Kaut tu lasim pat dibenu neredzētu!Kaut tevi taigerfišs aprītu un ne kauliņa neizklepotu!
Priekā!
25.decembris 2017, 09:09 | links

carams ka lielie Latviešu kulturas un garigo vertibu cienitaji nesvin sveštautiešu ievazatus ziemassvetkus,savadak sanak tadi dubultie standarti:DDD
Parejiem priecīgus Ziemišus

uldens2, 24.decembris 2017, 22:37

Kuram ziemassvetki ,kuram saulgrieži !
Kuram kristus augšamcelšanas , kuram saulite parkapa zemako punktu !
Kuram ievazatie svetki , kuram dzimtas svetki ! ;)

Atšķiribu sajuti ?

P/s labak dzeru Latvijas abolu raudzetu sulu un svinu Latviešu svetkus , nevis dzeru ievestu arzemju draņķi , un svinu ievazatus svetkus !

plesigais, 24.decembris 2017, 23:36
Kristus augšāmcelšanās vairāk tā kā pavasarī ir.. :))

eldorado, 25.decembris 2017, 00:39

Nu parteicos ;) !
Jezus dzimšanas dienu !
Un pie kļudu labošanas nelaida mazberni , gribedami redzet ka opis šaus raķetes ;) !
Lai visiem galviš nesap ;) !
25.decembris 2017, 08:59 | links

Jāni,apsveicu es ar. Nu vismaz tad pa šiem svētkiem neesi uz to pasauli ciniski noskaņots...
25.decembris 2017, 08:32 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager