Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
uldens2 [11m]: Izrādās ka tur ari ir rusafobi,hmmm,nez kāpēc tā????Šaubos, ka viņi tagad te var atļauties šķirot. Agrāk bija tā- ja viesnīca ņēma krievus, tas nozīmēja risku zaudēt civilizētu valstu klientus. Ne jau viņi neņēma krievus kā tādus, viņi vienkārši nesadarbojās ar krievu operātoriem, kuri visu to sādžu konveijerā uz turieni sūtīja. Pie tam riktīgi pa lēto-2x lētāk, nekā LV operatori.
Krievi paši bieži izvēlas "bezkrievu" viesnīcas, lai atpūstos no krieviem:)

raihs, 19.decembris 2017, 22:11
Tā kā braukāju uz Ēģipti , lai nirtu varu minēt pāris faktus :
Šai laikā uz Ēģipti brauc tikai kapeiku pis... un tie kas nekur citur netiek. Jo,,tūristu sezona ,, tur līdz martam ir beigusies. Krievi mīl skaisti atpūsies nevis kad nesezonā tur raihs ierodas.
Tā ka secinājumus varat izdarīt paši !
:DDDDD

Docents, 19.decembris 2017, 22:18
nez ko var darit eģiptē vasarā,arstumā???Tur tikai var ziemā braukt ja negrib nosprāgt no tā karstuma
19.decembris 2017, 22:25 | links

uldens2 [11m]: Izrādās ka tur ari ir rusafobi,hmmm,nez kāpēc tā????Šaubos, ka viņi tagad te var atļauties šķirot. Agrāk bija tā- ja viesnīca ņēma krievus, tas nozīmēja risku zaudēt civilizētu valstu klientus. Ne jau viņi neņēma krievus kā tādus, viņi vienkārši nesadarbojās ar krievu operātoriem, kuri visu to sādžu konveijerā uz turieni sūtīja. Pie tam riktīgi pa lēto-2x lētāk, nekā LV operatori.

Šai laikā uz Ēģipti brauc tikai kapeiku pis... un tie kas nekur citur netiek. Jo,,tūristu sezona ,, tur līdz martam ir beigusies. Krievi mīl skaisti atpūsies nevis kad nesezonā tur raihs ierodas.

Docents, 19.decembris 2017, 22:18
nez ko var darit eģiptē vasarā,arstumā???Tur tikai var ziemā braukt ja negrib nosprāgt no tā karstuma
19.decembris 2017, 22:25 | links

ēģiptieši slīpēti puikas,zina kas par drēbi...
Viņi jau pa gabalu redz
kas tu esi un ko gribi...
Labākā reakcija nepievērst uzmanību un galējā situācijā pateikt -gouv,tu nahuij,plīz.
Tas pa latvisko, Viņi jau saprot...:)
19.decembris 2017, 22:23 | links

Nemot vērā, ka Tonim ar mani no Cēsīm ir kopīgi paziņas, tad Docenta viedoklis īpaši nerūp.

Docent, kas nonācis internetā, mūžam tur paliks :)

Žēl ka tevi tā pensionāri apbižo, labi ka celtnieki netika klāt :)

MartinsSi, 19.decembris 2017, 22:18

Un kā ar konkrētiem faktiem puikiņmīli? Atkal plika diršana?
19.decembris 2017, 22:22 | links

Šaubos, ka viņi tagad te var atļauties šķirot. Agrāk bija tā- ja viesnīca ņēma krievus, tas nozīmēja risku zaudēt civilizētu valstu klientus. Ne jau viņi neņēma krievus kā tādus, viņi vienkārši nesadarbojās ar krievu operātoriem, kuri visu to sādžu konveijerā uz turieni sūtīja. Pie tam riktīgi pa lēto-2x lētāk, nekā LV operatori.

raihs, 19.decembris 2017, 22:11[/quote]

Mopēds nav mans... Man tikai stāstīja, ka esot "krievu" viesnīcas un "nekrievu" viesnīcas. Un to atšķirību tīri labi varot just arī bez priekšā teikšanas.
19.decembris 2017, 22:20 | links

Tev raih laikam haļavšiku haholu sabiedrība ir tuva to gan tur šobrīd gana , var smiltis un vēju no tuksneša ,,baudīt,, apdiršot maskaļus.
:DDDD
19.decembris 2017, 22:20 | links

Nemot vērā, ka Tonim ar mani no Cēsīm ir kopīgi paziņas, tad Docenta viedoklis īpaši nerūp.

Docent, kas nonācis internetā, mūžam tur paliks :)

Žēl ka tevi tā pensionāri apbižo, labi ka celtnieki netika klāt :)
19.decembris 2017, 22:18 | links

19.decembris 2017, 22:18 | links

uldens2 [19.12.17]: Izrādās ka tur ari ir rusafobi,hmmm,nez kāpēc tā????
Šaubos, ka viņi tagad te var atļauties šķirot. Agrāk bija tā- ja viesnīca ņēma krievus, tas nozīmēja risku zaudēt civilizētu valstu klientus. Ne jau viņi neņēma krievus kā tādus, viņi vienkārši nesadarbojās ar krievu operātoriem, kuri visu to sādžu konveijerā uz turieni sūtīja. Pie tam riktīgi pa lēto-2x lētāk, nekā LV operatori.
19.decembris 2017, 22:11 | links

Mana bijusī bieži brauc uz Ēģipti(izmisušie Latvijas pensionāri...). Tur viesnīcām ir šaura specializācija - ir kas ņem tikai krievus un ir kas ņem visus izņemot krievus.

Makatanav, 19.decembris 2017, 21:44
Izrādās ka tur ari ir rusafobi,hmmm,nez kāpēc tā????

uldens2, 19.decembris 2017, 22:03

Laikam ta paša iemesla deļ kapec amiši ari uzlika stingrakas kontroles iebraucejiem ! Ari no Latvijas !

Baidas no zagļu terora , paskaties ka Latvieši neta lielas ar nozagtajiem dvielišiem un citiem viesnicu aksesuariem ! ;)
19.decembris 2017, 22:11 | links

Tā penši, juniors pie kompja ticis. Būs man te kārtība jāievieš. Citād izlaidušies un visu internetu piedirsuši.

mjuniors, 19.decembris 2017, 22:06

Veca slota , ja neņem ar asumu paņem ar kvalitati ;) !
19.decembris 2017, 22:08 | links

Tā penši, juniors pie kompja ticis. Būs man te kārtība jāievieš. Citād izlaidušies un visu internetu piedirsuši.
19.decembris 2017, 22:06 | links

Ar tukšpdaurīgiem jefiņiem nediskutēšu.

Tonis, 19.decembris 2017, 21:55
Pag, no kurienes tas ūdensgalva, jenots ir ,,ķēris,, ka esmu pa muti dabujis?

Docents, 19.decembris 2017, 22:01

Pasukaja " pirkstiņu " un iszida ;) !
19.decembris 2017, 22:04 | links

Mana bijusī bieži brauc uz Ēģipti(izmisušie Latvijas pensionāri...). Tur viesnīcām ir šaura specializācija - ir kas ņem tikai krievus un ir kas ņem visus izņemot krievus.

19.decembris 2017, 22:03 | links

19.decembris 2017, 22:03 | links

Bus Tev japiekrit , tukšpaurigiem ;) ! Plusa ja paskatas uz treniņterpu un botiņam ;) !
19.decembris 2017, 22:02 | links

Pag, no kurienes tas ūdensgalva, jenots ir ,,ķēris,, ka esmu pa muti dabujis?
19.decembris 2017, 22:01 | links

19.decembris 2017, 21:55 | links

Docent, man ir prieks, ka tu pa muti jau dabūji, esmu sapratis, ka esi sūkātājs un tavus komentārus par pilnu vairs neņemu :)

MartinsSi, 19.decembris 2017, 21:47

Kaut ko te jauc , ka pie jums saka :
Berega ti popual - tovarish ! Be pusēnus drātēt jau pie mums gan vēl sabiedrība ,,tam nav gatava,, tā ka par sevi labāk padomā.
:DDDD
19.decembris 2017, 21:54 | links

Docent, man ir prieks, ka tu pa muti jau dabūji, esmu sapratis, ka esi sūkātājs un tavus komentārus par pilnu vairs neņemu :)
19.decembris 2017, 21:47 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager