Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Martins,super,doma papeldet 6,cikos busi karjera..varetu Tev labākas vietas paradit

upiks, 19.decembris 2017, 07:42

Piedod, nēsmu pēģiks un ar mužikiem peldēties neeju. Es preferēju slaidas blondīnes. :)

MartinsSi, 19.decembris 2017, 21:29

Un mazus blondus zēnus !
:DDDDDD
19.decembris 2017, 21:46 | links

Mana bijusī bieži brauc uz Ēģipti(izmisušie Latvijas pensionāri...). Tur viesnīcām ir šaura specializācija - ir kas ņem tikai krievus un ir kas ņem visus izņemot krievus.
19.decembris 2017, 21:44 | links

Makatanav [19.12.17]: Nav Ēģiptē nekā no krieviem. Tikko kā sarunāja atjaunot aviosatiksmi. Pēc kāda laiciņa varētu sākties.
Tad es paspēju...Hūū... Skatīties uz tiem treniņbikšotajiem mūļiem nav forša nodarbe. Šodien caur Rīgu daži tādi lidoja-tos ne ar vienu nesajauksi...
19.decembris 2017, 21:44 | links

No sazvērestības teorijām man tā amīšu torņa brukšana tāda pārāk smuka izskatījās. Nu un kā nu bez krieviem- poļu prezidenta delegāciju vate jau nu toč nozūmēja!

raihs, 19.decembris 2017, 21:09

Nu ja, Polijas prezidena lidmašīnā,,bumbu ielika,, , tāda plika diršana raih akal sanāk. Nav tak čareris kur nav drošības pārbaudes kā prezidentam.
19.decembris 2017, 21:43 | links

Bet Raihs izklausās normāls bieznis, brauc uz ēģipti, izklaidējas, velk lielos lašus (pēc video, kurus tikko apskatīju). Tas tak nav sēdēt ar ruberoīdu apsistā villā un audzēt kazas un dzīt kandžu. :)
19.decembris 2017, 21:43 | links

Te vispār bav neviena- sajūta tāda, it kā viss tas karaļa pils cienīgais komplekss man piederētu! Nu kādi 100 cilvēki te dzīvo, ne vairāk. Darbinieku vismaz 2x vairāk! Kaut kas sirreāls! Visā kompkeksā vakarā visur deg gaismas, a cilvēku ta nava! Ar taksi braucot, varēja redzēt n-tos pamestus resortus. Stāv tādi tukši aizputējuši ar smiltīm, bet nosaukums vēl nav noņemts- Paradise Garden vai Hurgada Grand Palace, utt. Baigi! Šausmenes var uzņemt!
Bet man kā sociopātam tas tukšums patīk.
19.decembris 2017, 21:41 | links

Tas saucamais
vecītis protamas pastāv,Pastāv mazu bērnu prātiņos,ko nedrīkst laupīt...
Paugsies ,sapratīs ka dzīve nav tik rožaina...

Tonis, 19.decembris 2017, 21:34

Nu jopta! Toni, tu tomēr esi dumš. Tas ir viss, ko tu no sevis vari dabūt ārā? Tu takš nevari pat nosaukt kaut vienu, puslīdz noformulētu konspiroluhu teoriju, nemaz nerunājot par paša izsmadzeņotiem pierādījumiem.
19.decembris 2017, 21:41 | links

Nav Ēģiptē nekā no krieviem. Tikko kā sarunāja atjaunot aviosatiksmi. Pēc kāda laiciņa varētu sākties.

Makatanav, 19.decembris 2017, 21:35

Kur krievs ir pabijis, tur sekas uz uz ilgu laiku...
Mēs tak jūtam....
19.decembris 2017, 21:39 | links

Nav Ēģiptē nekā no krieviem. Tikko kā sarunāja atjaunot aviosatiksmi. Pēc kāda laiciņa varētu sākties.

Makatanav, 19.decembris 2017, 21:35

kur ta viņi tur būs, viņi tak brauc visi tagad uz krimu, tur arī ir kamieļi :)
19.decembris 2017, 21:37 | links

19.decembris 2017, 21:35 | links

Tas saucamais
vecītis protamas pastāv,Pastāv mazu bērnu prātiņos,ko nedrīkst laupīt...
Paugsies ,sapratīs ka dzīve nav tik rožaina...
19.decembris 2017, 21:34 | links

Nu jopt, drīz uz točiņu nevarēsiet bez manis aiziet! Uz Ēģipti es aizbraucu,sapratāt, uz Ē- ģip-ti!

raihs, 19.decembris 2017, 21:06

Traks, vai, tur tak krievi vairāk kā arābi!!! Tik nesaki tur, ka esi tik lojāls pediņiem!!!
19.decembris 2017, 21:31 | links

Martins,super,doma papeldet 6,cikos busi karjera..varetu Tev labākas vietas paradit

upiks, 19.decembris 2017, 07:42

Piedod, nēsmu pēģiks un ar mužikiem peldēties neeju. Es preferēju slaidas blondīnes. :)
19.decembris 2017, 21:29 | links

To jau vairākkārt pirms manis ir izdarījuši. ... klusē kāmji.
19.decembris 2017, 21:23 | links

Makatanav [19.12.17]: Nudie, nevienam nav jāpierāda, ka globālas sazvērestības nepastāv. Ne no viena nevar prasīt pierādījumus Ziemassvētku vecīša NEpastāvēšanai. Pierādiet, ka tās pastāv.
To Tu labāk būtu kristiešiem ieteicis:)))
19.decembris 2017, 21:14 | links

Nudie, nevienam nav jāpierāda, ka globālas sazvērestības nepastāv. Ne no viena nevar prasīt pierādījumus Ziemassvētku vecīša NEpastāvēšanai. Pierādiet, ka tās pastāv.
19.decembris 2017, 21:13 | links

Kamēr raihujānis ēģiptē,varēsim šancēt Latvzemē...
19.decembris 2017, 21:11 | links

Skaties ka nenozūmē, ren tv teica, ka baltādainos tur necieš. :D
19.decembris 2017, 21:10 | links

No sazvērestības teorijām man tā amīšu torņa brukšana tāda pārāk smuka izskatījās. Nu un kā nu bez krieviem- poļu prezidenta delegāciju vate jau nu toč nozūmēja!
19.decembris 2017, 21:09 | links

Nu jopt, drīz uz točiņu nevarēsiet bez manis aiziet! Uz Ēģipti es aizbraucu,sapratāt, uz Ē- ģip-ti!
19.decembris 2017, 21:06 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager