Politika, iekšējā un ārējā

Tikai par politiku, bez makšķerēšanas.
Palasījos,pasmaidīju...Tik tiešām nesaprotu ,kāpēc raihujānis nevienu argumentu pretī sazvērestībām nevar ielikt?Glups puika jau nav taču...
Tās sazvērestības jau tāpēc ir tik viltīgi izveidotas un pasniegtas,lai prostiem ļautiņiem prātus čakarētu....
Vienkārši tverat atctiņas un reāli apskataties kas apkārt notikas...
Tā bez naida un liekas kritikas,vienkārši pavērojiet...
19.decembris 2017, 21:02 | links

raihs [1:02]: Es tā precīzi neatceros, bet kaut kā nenāk prātā, ka jelkad pasaulē būtu apstiprinājusies kaut viena sazvērestības teorija! Palabojiet mani, lūdzu!Tu par to savu ,, krievi nāk,, teoriju tagad te runā?
:DDD

Docents, 19.decembris 2017, 11:08

Diskusija kau kā pašplūsmā aizgāja bez ,,būtiskā jauājuma uzdevēja,, kur tad nu paliki?
:DDDDD
19.decembris 2017, 20:02 | links

Deddy_j tieši otradi , vis ir vienkarši ;) ! Palasi CL un uzreiz redzi kam dvesele , bet kam komunistu skola un savas ķešas pildijums ;) !

plesigais, 19.decembris 2017, 17:55

Aizmirsi par trešajiem " plikiem karaļiem !
:DDDD
19.decembris 2017, 19:46 | links

19.decembris 2017, 19:40 | links

Makatanav [19.12.17]: Protams Rževskis(očepatka), bet šķiet tomēr poručiks. Podporučiks šķiet atbilst seržantam. Man šķiet, un man šķiet, ka man šķiet pareizi.
Jaa, vainiigs!
Kaa teiktu Pleesiigais - kaut kaada apstrakcija!
19.decembris 2017, 18:07 | links

Deddy_j tieši otradi , vis ir vienkarši ;) ! Palasi CL un uzreiz redzi kam dvesele , bet kam komunistu skola un savas ķešas pildijums ;) !
19.decembris 2017, 17:55 | links

Nauda ir nauda , var paburzit ,paostit , iebazst ķeša !
..
Vienkarši , vai ne ?

plesigais, 19.decembris 2017, 16:29

Nav tik vienkārši - bitkoins piemēram - ir nauda, bet paburzīt nevar, paostīt, ķešā iebāzt arī ne... bet redz kā sacēlās pēkšņi (kurss)... te ar mīlestību vien nekā, te stipra ticība vajadzīga, lai prātu nepazaudētu...

Es piemēram ticu, ka viņš drīz gāzīsies :))))
19.decembris 2017, 16:58 | links

Protams Rževskis(očepatka), bet šķiet tomēr poručiks. Podporučiks šķiet atbilst seržantam. Man šķiet, un man šķiet, ka man šķiet pareizi.
19.decembris 2017, 16:57 | links

biku palaboshu-
Podporuchik Rzevskij
19.decembris 2017, 16:50 | links

Bet tad atnāca poručiks Gževskis un sākās tāāādas lietiņas...
19.decembris 2017, 16:36 | links

Sens Austrumu sakāmvārds: Ne viss,ko mēs redzam un dzirdam ir tā kā tas izskatās un izklausās.

BrunoL, 19.decembris 2017, 15:18

Japiekrit , ta viņš ir ;) !
Nauda ir nauda , var paburzit ,paostit , iebazst ķeša !
Dvesele , dveseles milestiba _ kaut kada apstrakcija ! Un uz tadam lietam pavelkas tikai garigi slimi cilveki ;) !
Tatad , nevis milestiba ir laime ! Bet satiekot zilo ;) , var pačamdit , paspaidit . . . . !
Vienkarši , vai ne ?
19.decembris 2017, 16:29 | links

Sens Austrumu sakāmvārds: Ne viss,ko mēs redzam un dzirdam ir tā kā tas izskatās un izklausās.
19.decembris 2017, 15:18 | links

Ar sazvērestību teorijām ir akurāt kā ar ticību dieviem, špokiem, elfiem, NLO, jetijiem u.t.t. Un visai bezjēdzīgi akli ticošos uzvest uz saprāta ceļa.

Sulla, 19.decembris 2017, 14:35

Piekrītu. Haoss iestājas, tad, kad kurlie sāk mācīt aklos dziedāt :)
Trakums ir tāds, ka ir vienas sazvērestību teorijas un ir citas sazvērestību teorijas. Un ir cilvēki, kuri akli tic vienām, bet kategoriski noliedz citas. Un tas, manuprāt, ir dabiski (skat. iepriekš par taisnību).
19.decembris 2017, 14:50 | links

Ar sazvērestību teorijām ir akurāt kā ar ticību dieviem, špokiem, elfiem, NLO, jetijiem u.t.t. Un visai bezjēdzīgi akli ticošos uzvest uz saprāta ceļa.
19.decembris 2017, 14:35 | links

Juri. Tieši tā. :)
Viss ir atkarīgs no tā ko kurš saskata! :)
19.decembris 2017, 14:01 | links

http://m.tvnet.lv/zinas/viedokli/764971-latvija_skiet_mums_ir_problema
Protams, te arī jau mazliet cita skatu punkta viedoklis, bet daudzas nianses no te apspriestā.
19.decembris 2017, 13:58 | links

Kas ir taisnība? Taisnības nav, jo katram ir sava taisnība!

urmaas, 19.decembris 2017, 13:47

Viss atkarīgs no skatu punkta :)
19.decembris 2017, 13:55 | links

Kas ir taisnība? Taisnības nav, jo katram ir sava taisnība!
19.decembris 2017, 13:47 | links

Ha! Sazvērestību teorijas ir vispasaules sazvērestība ar mērķi notirgot sazvērestību teorijas.
19.decembris 2017, 13:16 | links

Visas tās teorijas sākas turpat, kur mazu bērnu šausmu stāsti pie ugunskura - psīcholoģija odnako. Ja tādēļ visas pasaules staciju tuneļos var notirgot miljoniem brošūriņu, kuru pašizmaksa ir rublis spainī un kuras kāds Tonis kategoriski liedzas lasām
(bet kur citādi šādas teorijas var iepazīt?) - kāpēc ne?
19.decembris 2017, 13:14 | links

Pievieno savu atbildi

Tēma slēgta. Atbildes pievienot nav atļauts!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager